|
|
#2662 |
|
GesTion
Giriş Tarihi: 22-11-06
Downloads: 13
Uploads: 0
İtibar Gücü: 41 ![]() ![]() ![]() |
ocak ayı: tekağaç ales içindeki geçmis ales soruları, yediiklim soru bankası, zambak türkçe yaprak test
|
|
|
|
|
|
#2663 |
|
DeGeSe Fedaisi
Giriş Tarihi: 21-08-07
Blog Başlıkları: 1 Downloads: 8
İtibar Gücü: 28 ![]() |
Maximum yayınları her konuda mantık sorusu sorma yeteneğine sahip bir yayın
Gerçekten kasıntı soruları mevcut.. ! Deneyim yayınlarınını çözülmesi gereken bir kaynak olarak goruyorum . Ama ondada cok basit yada cok zor sorulara rastlıyorsunuz .. İrem kesinlikle ama daha çok sayfası olsa idi keske ..
|
|
|
|
|
|
#2664 | |
|
DGS CaDıSı
Giriş Tarihi: 14-06-08
Konum: Sessizlikten önce bence sende bir nota ol belki yeni bir şarkı bestelersek düzelecektir her bir yol!
Blog Başlıkları: 18 Downloads: 23
Uploads: 8
İtibar Gücü: 23 ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
Arkadaşlar ben 4 takım yaprak testten çalışıyorum maksimum, deneyim, irem, yediiklim hepsi de güzel bence. bir de dershanenin verdiği yaprak testler var tasarı ve intibak yayınları en güzeli bunlar bence ama piyasada satılmıyor. intibak yayınları satılacak ama nisan ayında satılacaktı sanırım. |
|
|
|
|
|
|
#2665 |
|
Aktif Üye
Giriş Tarihi: 20-06-06
Downloads: 6
İtibar Gücü: 45 ![]() |
Arkadaşlar;
Bana konu anlatımlı sıkmayan, bunaltmayan MATEMATİK ağırlıklı bir kitap önerebilirmisiniz? Sizden gelen cevaplara göre bir değerlendirme yapıp o kitabı alacağım. teşekkürler... |
|
|
|
|
|
#2666 |
|
GesTion
Giriş Tarihi: 22-11-06
Downloads: 13
İtibar Gücü: 41 ![]() ![]() ![]() |
yedi iklim soru bankasını çözüyorum, bu kadar mı basit hazırlanır sorular. oks bile değil o kadar düsük kalite ki. kesir genisletme filan koymuslar rasyonel sayılarda. 5. sınıfa giden yeğenime ders anlatttığım güne denk geldi. bir konuda 64 tane filan soru vermis toplam. bi oturusta 25 dk da çözülecek kadar basit sorular. ne isime yarayacak anlamadım ama aldım bi kere çözüyorum.
yaprak testleri de var elimde insallah böyle değldir |
|
|
|
|
|
#2667 | |
|
General Manager
Giriş Tarihi: 18-10-07
Downloads: 2
İtibar Gücü: 29 ![]() |
Alıntı:
amaa bi ssorun var, bu kitabı bulmak artık kolay değil. çünkü oks sbs olunca sistem değişti ve bu kitaplar kalktı, ama yayın evlerinde mutlaka vardır, ararsan bulursun. bu kitaptan sonra bi öss konu anlatımlı kitap daha bitir, ardından fem yayınlarının ilk adım mat 1 kitabını çöz, ardından dgsde çıkan soruları çöz, eğer bu dediklerimi yaparsan hiç şüpen olmasın dgs de mantık dışında full lersin sayısal kısmı... 25 matık sorusu çıksa 18 ,19 unu yukardakı anlattıklarımı uygulayan adam zaten yapar ![]() bu kitaplar hiç sıkmaz adamı, hatta çok eğlendirir. yeterki insanın içinde birazcık olsun öğrenme isteği ve matematik sevgisi olsun. yani yukarda yazdıklarımı harfiyen uygulayan arkadaş, dgs de sayısal kısımdan 70 ile 75 arasında net çıkarması mümkündür ben geçen sene aynen yukarda yazdıklarımı uyğuladım. sayısal kısımdan 70 tane doğru işaretledim. bana gelinceee şimdi çaılştığım kitaplar: final yayıncılık öss geometri soru bankası güven der yayınları öss mat 1 soru bankası tek ağaç şekil yetenek intibak yayıncılığın dgs kitabının türkçe kısmı ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
|
#2668 |
|
Aktif Üye
Giriş Tarihi: 17-08-06
Downloads: 36
İtibar Gücü: 43 ![]() |
tasarı soru bankası;güvender konu anlatımlı...
|
|
|
|
|
|
#2669 | |
|
Aktif Üye
Giriş Tarihi: 05-11-06
Downloads: 28
İtibar Gücü: 39 ![]() |
Alıntı:
, okadar DGS ALES kitabı aldık boşunamı yani şimdi ![]() Bu arada güvender oks kitabını internette buldum, sizde kolayca bulabilirsiniz. Adres vermek yasak oldugu için veremiyorum. Bu arada, ben gene etraftaki yerelere bakıcam ama mbege'nin bahsettiği kitapları Antalya'da nerde bulabilceğimizi bilen var mı? ![]() Mat'ın sağlamsa konu anlatımı kısa, çözümlü testleri olan bir kitap Tekağaç DGS. |
|
|
|
|
|
|
#2670 | |
|
General Manager
Giriş Tarihi: 18-10-07
Downloads: 2
İtibar Gücü: 29 ![]() |
Alıntı:
sen yine çalış ales dgs kitaplarına ama önce sağlam temel lazım benım tavsiye ettiğim bu kıtaplar sağlam temeller için önce bunların bitirlmesi sonra dgs ve ales tarzı kıtaplara bakılması benım tesbit ettiğim bir durumdur. konulara hakim olmayan bir kişi direk dgs ve ales le başllarsa işe şevkini kaybedebilir |
|
|
|
|
![]() |
| Arkadaşlarınızla Paylaşın |
| Etiketler |
| dgs kaynak, dgs kitap |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|