www.pctk.com.tr
+ Konu Cevaplama Paneli
257. Sayfa - Toplam 298 Sayfa var
BirinciBirinci ... 157 247 254 255 256 257 258 259 260 267 ... SonuncuSonuncu
Gösterilen sonuçlar: 2.561 ile 2.570 ve 2973

Konu: Şu anda hangi DGS kitabına çalışıyorsunuz?

Aktif Üye beak şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var beak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    28
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    29
    arkadaşlar, ben mutlak değer çalışırken yediiklim ve tasarıya baktım biraz karışık geldi belkide temelim olmadığından öyle gelmiştir neyse,sonra kültür dersanesinin öss matematik kitabına baktım gerçekten çok iyi anlatmış. diger konulara falanda baktım iyi anlatmış,ayrıntılı göstermiş. Tavsiye ederim...
    herkesin bırakıp gittiği noktada sen dayanabilirsen tek, herşeyi ile dünya önüne serilir, üstelik oğlum adam oldun demektir...

Rudyard Kipling

Aktif Üye suna_41 şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var suna_41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    6
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    40
    intibak yayınları ayrıca yediiklimin...

izmir_elazığ arası farukkk şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var farukkk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    58
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    44
    bende tekağaç dgs aldım çok güsl hoşuma gttii.tavsiye ederim.

Aktif Üye+ ercanpolat44 şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var ercanpolat44 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Blog Girişleri
    17
    İtibar Gücü
    69
    Ben Tasarı yayınlarıyla başladım arkadaşlar. Bir de irem yayıncılık yaprak testleri var onlara bakıyorum.

Aktif Üye+ soruisaret şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var soruisaret - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    18
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    39
    Bugün piyasada ne kadar dgs kitabı varsa topladım geldim. Ayyıldız konu anlatımlı ve tasarı soru bank. bitirdikten sonra evde çözecek soru kalmadı. Hatta soru kıtlığından bir ara kardeşimin geçen sene çözmediği oks kitaplarına bile saldırdım . Baktım bu böyle olmayacak, bende bir koşu gittim, dgs ye dair ne buldumsa aldım geldim. İntibak soru bankası, irem soru bankası, irem konu anlatımlı... Yakında tekağaçı da alacam. Onca dgs kitabından dolayı kitaplığım da yer kalmadı .
    Ne kadar bilirsen bil, anlattıkların sadece karşındakinin anlayabildiği kadardır... MEVLANA CELALEDDİN RUMİ

ne fark eder? "maviişş" şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var "maviişş" - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    32
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    22
    Alıntı soruisaret Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bugün piyasada ne kadar dgs kitabı varsa topladım geldim. Ayyıldız konu anlatımlı ve tasarı soru bank. bitirdikten sonra evde çözecek soru kalmadı. Hatta soru kıtlığından bir ara kardeşimin geçen sene çözmediği oks kitaplarına bile saldırdım . Baktım bu böyle olmayacak, bende bir koşu gittim, dgs ye dair ne buldumsa aldım geldim. İntibak soru bankası, irem soru bankası, irem konu anlatımlı... Yakında tekağaçı da alacam. Onca dgs kitabından dolayı kitaplığım da yer kalmadı .

maşallah arkadaşım ne diyelim çalışmalarına sınava kadar nazar değmesin
    BÜTÜN UMUDUM KENDİMDE...
    "Suskunluğum asaletimdendir,
    Her lafa verilecek bir cevabım var
    Lakin; Bir lafa bakarım laf mı diye Bir de söyleyene bakarım adam mı diye."

HERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK..

"laylaylooommm(:"

Aktif Üye eddaa19 şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var eddaa19 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    25
    selamm bende selçuk sosyal bilimler myo 1.ci sınıf ogrencisiyim dgs ye hazırlanmaya şimdiden başlıycam guvender ,tasarı , irem yayınlarının hazırlık kitaplarını almayı dusunuyorm dgs hedef odtu işletme yada mulkiyede işletmee okumakk sizce bu kaynaklar yeterlimii şimdiden tşk lerr

Aktif Üye+ soruisaret şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var soruisaret - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    18
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    39
    Alıntı "maviişş" Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    maşallah arkadaşım ne diyelim çalışmalarına sınava kadar nazar değmesin
    Sğolasın... Cümlemize
    Ne kadar bilirsen bil, anlattıkların sadece karşındakinin anlayabildiği kadardır... MEVLANA CELALEDDİN RUMİ

Aktif Üye crops şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var crops - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    28
    tekağaç'a çalışıyorum şuan , daha önce tasarı ve güvender konu anlatımlı kitaplarına çalışmıştım ama tekağaç kadar sade ve kilit noktaları vererek anlatan başka bir kitap yok bence.
    birde intibak yayınlarının soru bankasını almayı düşünüyorum.
    2009 DGS
    ORTA DOGU TEKNIK ÜNIVERSITESI -Fizik
    hersey daha da guzel olacak!
    Başarı Hikayem...

hoppidi hoppidi (= yebese seçkin bir yolda olduğunu belli yebese seçkin bir yolda olduğunu belli yebese - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    29
    Uploads
    0
    Blog Girişleri
    4
    İtibar Gücü
    66
    arkadaşlar ben tasarıyı bitirdim şimdi tekağaç ve intibak arasında kaldım sizce hangini tercih etmeliyim
    hoLLywood kızLarı hepsi hikaye
    benim gibi varmı gösterin bi tane
    hiçbişey yapmasamda tarih beni yazar
    takıLıp düşersem
    oLcak o da nazar

+ Konu Cevaplama Paneli