www.pctk.com.tr
7. Sayfa - Toplam 299 Sayfa var BirinciBirinci ... 4 5 6 7 8 9 10 17 107 ... SonuncuSonuncu
Gösterilen sonuçlar: 61 ile 70 ve 2984

Konu: Şu anda hangi DGS kitabına çalışıyorsunuz?

Aktif Üye cavreşamın şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    68
    Alıntı sugar Nickli Üyeden Alıntı
    bende selimi çalışyodum yanlışları görünce hemen bıraktım bence karacan güvenderden de güzel çok ayrıntılı anlatmış ama dgs de istediğin bölüme girmen için çok fazla net çıkarman gerek buda ayrıntılı bir kitapla olur bence.

HAYAT SEVİNCE GÜZELDİR...
    evet arkadaşlar selim yayınları çok kötü.Soru var ama gerisi yok hatta bazen sorular bile yanlış çıkıyo.gittiğim dersehanede bize bu kitabı vermişlerdi ama artık elimi sürmüyorum kimseye de tavsiye etmiyorum hatta elinde bulunduran varsa biran önce elinden çıkarsın çünkü zaman çalmaktan başka bişey yapmıyo.güvender ve karacanı tavsiye ederim..

Üye özgen şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var özgen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    69
    Alıntı hasan Nickli Üyeden Alıntı
    Arkadaşlar şu anda çalıştığımız DGS kitabını buraya yazalım.Ayrıca çalıştığımız kitabı bitirince , çalışacağımız yeni kitabında ismini yazarak güncelleme yapmayı unutmayalım.

...Ben şu anda güvender Dgs kitabından çalışıyorum.:rolleyes:

ben suanda ****** dgs kitabından calısıyorum .... daha sonrada guvender dgs kıtabına calısmayı planlıyorum

Meçhul Üye hasan şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var hasan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    13
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    90

Cool

Alıntı espanol Nickli Üyeden Alıntı
    arkadaşım bence yanlış bir çalışma yöntemi içerisindesin kitap kitap çalışacağına konu konu çalışırsan bence daha iyi olur.... bi konuyu anlamanın yolu bol soru çözmekten geçer bu da aynı anda birden fazla kaynaktan çalışmakla olur... benim fikrim bu...

düşüncen için sağol bende başta dediğin gibi çalışıyodum ama sınra v-bu şekılde çalışırsam hem kıtap bitirmiş olurum vede konuları tekrar tekrar her yenı kıtaba başlayışımda gözden geçiririm diye düşünerek daha iyi olacağını düşündüm.

Üye dream07 şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    0
    şu an bir dgs kitabının sayısal kısmını yazmaktayım çok kısa süre içinde bitecek bu arada dgs ye girecek olan arkadaşların dertlerini öğrenmek amacıyla forumlarınıza katıldım. Kitaplar konusundaki ihtiyaçlarınızı kendi kitabıma yansıtmak istiyorum. Piyasadaki hazırlık kitaplarında gördüğüm eksiklikleri ben tamamlamak istiyorum. Daha önce de les sınavı hazılığı çalışmam olmuştu. Mesajlarınızıdan anladığım kadarıyla kitabımda daha fazlasayısal mantık sorularına yer vermem gerekecek.Güvender yayınları iyi fakat güvender bu işi artık kalıp haline döktü diye düşünüyorum, yani aynı kalıbı her sınav kitabına basıyorlar bence.Ayrıca güvender kitabı kitabı test açısından dar kalıplı almış ben ce, diğer kitaplardan bahsetme gereği duymuyorum, bu konudaki yönlendirmelerinizi bekliyorum. Kitabımda çok fazla ipucu ve strateji vermeye çalışıyorum

!. icraLik .! ShoveL şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var
    Downloads
    7
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    99
    Gerçekten çok şaşırdım böyle bir mesaja. Sonunda bizi düşünen ve dinleyen birileri çıkıyor sanırım.
    Öncelikle teşekkür ederim bize söz hakkı tanıdığınız için.
    Söylediğiniz gibi kitapların genel olarak mantık ve problem üzerine yoğunlaşmasını istiyoruz.
    Gereksiz konu anlatımları yerine, bol bol örnek ve farklı soru tipleri ilk olarak istediğimiz özellik.
    Genelde kitaplarda aşırı derecede hatalı sorular/anlatımlar var. bu konuda çok hassasız.
    BURADA kullanıcıların kitaplar hakkındaki yorumları mevcut. Hangi kitabın ne kadar beğenildiği vs. buradan bakabilirsiniz. Sanırım işinize yarar buradaki bilgiler.

Üye merver185 şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var merver185 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    66
    ben tasarıya basladım.henüz güvender bulamadım.ama en kısa zamanda tasarıyı bitirip güvendere başlamayı düşünüyorum

SaNtAnA pippen seçkin bir yolda olduğunu belli pippen seçkin bir yolda olduğunu belli pippen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    76
    suan elimde guvender - sinav - ****** - karacan- selim kiatpalari mevcut hepsinden cozuyorumm bol bol soru cozmek gerekiyoo bu sinav icin bana gore yakinda da bi les kitabi alacam simdilik arastiriyorumm..!

Selim yayinlari cok hatalii sinir bozuyoo..! Bide KPSS kitabi alacam..!

8. 08-02-06 00:33

SaNtAnA

Sebep
    flood yaptim yanlislikla..!

İntibak Sonrası Sendromun kipri21 şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var kipri21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    71
    Alıntı pippen Nickli Üyeden Alıntı
    suan elimde guvender - sinav - ****** - karacan- selim kiatpalari mevcut hepsinden cozuyorumm bol bol soru cozmek gerekiyoo bu sinav icin bana gore yakinda da bi les kitabi alacam simdilik arastiriyorumm..!

Selim yayinlari cok hatalii sinir bozuyoo..! Bide KPSS kitabi alacam..!

selim hakkında biraz bilgi werirmisin.onu hiç duymamiştım nasıl bir kitap içeriği nasıl konu anlatımına mı ağırlık wermiş soruya mı??
    \,\,/,/,
    \\ - - //
    (--O-O--)
    ----------oOOo-(_)-oOOo----------
    ......ARDA.....
    ----------------Oooo----------
    oooO (...)
    (.....) ) /
    \ ..( ( /
    \_)..

Aktif Üye cavreşamın şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    68
    Alıntı kipri21 Nickli Üyeden Alıntı
    selim hakkında biraz bilgi werirmisin.onu hiç duymamiştım nasıl bir kitap içeriği nasıl konu anlatımına mı ağırlık wermiş soruya mı??
    selim yayınları hk. yukarda biraz bişiler demiştim ama kitap içeriği şöle; 3-4 sayfa konu anlatımı ve her konu sonunda 3-4 test var bunlar toplam 40-50 soru eder. Soruların cvplarıda var testlerin sonunda. ama kitapda şöle bişi var soruyu sormuşlar cvbıda vermişler verdikleride cvpda doğru ama seçeneklerde doğru şık yok.Şöle bişi de var sorulan soru bile tam doğru olmadığı oluyo. benim elimde ondan vardı artık elimi sürmüyorum yani o derece sinir bozucu..

İntibak Sonrası Sendromun kipri21 şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var kipri21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    71

Talking

Alıntı cavreşamın Nickli Üyeden Alıntı
    selim yayınları hk. yukarda biraz bişiler demiştim ama kitap içeriği şöle; 3-4 sayfa konu anlatımı ve her konu sonunda 3-4 test var bunlar toplam 40-50 soru eder. Soruların cvplarıda var testlerin sonunda. ama kitapda şöle bişi var soruyu sormuşlar cvbıda vermişler verdikleride cvpda doğru ama seçeneklerde doğru şık yok.Şöle bişi de var sorulan soru bile tam doğru olmadığı oluyo. benim elimde ondan vardı artık elimi sürmüyorum yani o derece sinir bozucu..

bilgilendirdiğiin için teşekkürler.kısacası uzak dur diyosun yanii
    \,\,/,/,
    \\ - - //
    (--O-O--)
    ----------oOOo-(_)-oOOo----------
    ......ARDA.....
    ----------------Oooo----------
    oooO (...)
    (.....) ) /
    \ ..( ( /
    \_)..