www.pctk.com.tr
266. Sayfa - Toplam 299 Sayfa var BirinciBirinci ... 166 256 263 264 265 266 267 268 269 276 ... SonuncuSonuncu
Gösterilen sonuçlar: 2.651 ile 2.660 ve 2984

Konu: Şu anda hangi DGS kitabına çalışıyorsunuz?

DGS CaDıSı P®Club seçkin bir yolda olduğunu belli P®Club seçkin bir yolda olduğunu belli P®Club seçkin bir yolda olduğunu belli P®Club seçkin bir yolda olduğunu belli P®Club seçkin bir yolda olduğunu belli P®Club - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Sessizlikten önce bence sende bir nota ol belki yeni bir şarkı bestelersek düzelecektir her bir yol!
    Downloads
    24
    Uploads
    8
    Blog Girişleri
    25
    İtibar Gücü
    41
    Alıntı drunkard Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Deneyimin Yaprak testi mi yoksa konu anlatımlı kitabımı ? Bende kitabı var(2006 Basım), sahaftan almıştım. Sadece oyle goz gezdirmiştim, kolay gelmişti sanırım.
    yaprak testinden bahsediyoruz. her konunun ilk 2 testinin kolay olduğunu söylüyorum zaten ama o kolay sorular da konuyu kavratmak için bence. konuları ayırışı boş soru ve testi olması açısından bence iyi fiyatıda iyi 12.5 ytlye almıştım ben
    Her lafa verilecek bir cevabım vardır. Suskunluğum asaletimden! Önce lafa bakarım laf mı diye sonra söyleyene bakarım adam mı diye!!!

Aktif Üye drunkard şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var drunkard - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    31
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    55
    O zaman yarın alacaklarıma bir yenisi daha eklendi irem soru bankası, denemeleri ve deneyim yaprak test. Teşekkürler.

DGS CaDıSı P®Club seçkin bir yolda olduğunu belli P®Club seçkin bir yolda olduğunu belli P®Club seçkin bir yolda olduğunu belli P®Club seçkin bir yolda olduğunu belli P®Club seçkin bir yolda olduğunu belli P®Club - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Sessizlikten önce bence sende bir nota ol belki yeni bir şarkı bestelersek düzelecektir her bir yol!
    Downloads
    24
    Uploads
    8
    Blog Girişleri
    25
    İtibar Gücü
    41
    O zaman yarın alacaklarıma bir yenisi daha eklendi irem soru bankası, denemeleri ve deneyim yaprak test. Teşekkürler.
    rica ederim alacaklarına bide tekağaç ales konu anlatımlıyı ekle bence yoksa hem mantık soruları çok iyi hemde konu anlatımları kısa bol bol test var soru bankası gibi kullanabilirsin
    Her lafa verilecek bir cevabım vardır. Suskunluğum asaletimden! Önce lafa bakarım laf mı diye sonra söyleyene bakarım adam mı diye!!!

Üye müşkülat şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var müşkülat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    28
    Şuan elimde bulunan çalışma kitabım yediiklim yayınları bu yayını dgs yi kazanan bir arkadaşım bana tavsiye etti oda şuan k.t.ü elektronik mühendisliği okuyor kulakları çınlasın hepiniz kalın sağlıcakla......
    ER ODUR Kİ DÜNYADA KOYA BİR ESER,ESERSİZ KİŞİNİN YERİNDE YELLER ESER ....!!!!

(BARBAROS)HAYRETTİN PAŞA

Aktif Üye drunkard şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var drunkard - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    31
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    55
    Alıntı P®Club Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    rica ederim alacaklarına bide tekağaç ales konu anlatımlıyı ekle bence yoksa hem mantık soruları çok iyi hemde konu anlatımları kısa bol bol test var soru bankası gibi kullanabilirsin
    Tmm Tekağaç Aleside ekledim. Teşekkürler. Yalnız Deneyim yaprak testi bulamadım irem'in yaprak testi var. büyük ihtimal irem i alıcam. Başka yaprak test önerisi olan var mı ?

Downloads
    24
    Uploads
    8
    Blog Girişleri
    25
    İtibar Gücü
    41
    Tmm Tekağaç Aleside ekledim. Teşekkürler. Yalnız Deneyim yaprak testi bulamadım irem'in yaprak testi var. büyük ihtimal irem i alıcam. Başka yaprak test önerisi olan var mı ?
    maksimum yayınları kesinlikle yaprak testlerinde biraz kasıntı sorular olsada orjinal sorular var baya

Üye korkut06 şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var korkut06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    24
    arkadaslar bende irem yayınları var tam dgs düzeyinde.
    2009 YILDIZ TEKNİK İNŞ. MÜH.

Aktif Üye arsenix şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var arsenix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    83
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    37
    irem yaprak test+tasarı soru bankası+intibak 2009 soru bankası şimdilik bunlar ...

akademik tencere tencerelog seçkin bir yolda olduğunu belli tencerelog seçkin bir yolda olduğunu belli tencerelog seçkin bir yolda olduğunu belli tencerelog seçkin bir yolda olduğunu belli tencerelog seçkin bir yolda olduğunu belli tencerelog - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    37
    Uploads
    1
    İtibar Gücü
    30
    irem yaprak test-4.kez çıkmış sorular...
    Bir baksana gökler uyanık yer uyanıktır.
    Dünya uyanıkken uyumak maskaralıktır.
    (M.Akif ERSOY)

Chy Danısmanlık A.Ş. zeena_vera seçkin bir yolda olduğunu belli zeena_vera seçkin bir yolda olduğunu belli zeena_vera seçkin bir yolda olduğunu belli
    Downloads
    14
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    58
    ocak ayı: tekağaç ales içindeki geçmis ales soruları, yediiklim soru bankası, zambak türkçe yaprak test
    '2009 Dgs Türkiye Ea 26.sı
    Yerlestiği üniversite:Ytü -İşletme-dızzztt
    ßilkent-AIS