www.pctk.com.tr
+ Konu Cevaplama Paneli
3. Sayfa - Toplam 14 Sayfa var
BirinciBirinci 1 2 3 4 5 6 13 ... SonuncuSonuncu
Gösterilen sonuçlar: 21 ile 30 ve 137

Konu: Biliyorum Bu Başarısızlık Beni Başarıya Götüren İlk Adım !!!

Aktif Üye cicek88 şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var cicek88 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    5
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    37
    hikayemiz biraz benziyor seninle eminim bu azimle istediğin yere yerleşiceksin ve 2009 bizimle başarı hikayeni paylaşıcaksın
    Yok öyle ağlayıp umudu dipsiz kuyulara atmak, unutma aynı gökyüzü altında bir direniştir yaşamak

Aktif Üye kelebek_87 şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var kelebek_87 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    5
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    24
    dilerim Allah gönlüne göre verir...

Üye bilgenturk şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var bilgenturk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    31
    arkadasim seneye basaracagina inaniyorum.bu arada ayni myo undan mezun olmusuz biz.keski yine ayni okuldan devam edebilseydik.ama seneye basaracaksin kesinlikle bence

DGS CaDıSı P®Club seçkin bir yolda olduğunu belli P®Club seçkin bir yolda olduğunu belli P®Club seçkin bir yolda olduğunu belli P®Club seçkin bir yolda olduğunu belli P®Club seçkin bir yolda olduğunu belli P®Club - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Sessizlikten önce bence sende bir nota ol belki yeni bir şarkı bestelersek düzelecektir her bir yol!
    Downloads
    24
    Uploads
    8
    Blog Girişleri
    25
    İtibar Gücü
    35
    Alıntı bilgenturk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadasim seneye basaracagina inaniyorum.bu arada ayni myo undan mezun olmusuz biz.keski yine ayni okuldan devam edebilseydik.ama seneye basaracaksin kesinlikle bence
    ank üniyi kazanmışsın tebrik ederim darısı başıma. sen 2008 mezunusun sanırım. ben 2007
    Her lafa verilecek bir cevabım vardır. Suskunluğum asaletimden! Önce lafa bakarım laf mı diye sonra söyleyene bakarım adam mı diye!!!

Üye bilgenturk şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var bilgenturk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    31
    Alıntı P®Club Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ank üniyi kazanmışsın tebrik ederim darısı başıma. sen 2008 mezunusun sanırım. ben 2007
    evet canim tesekkur ederim darisi basina isallah olcak seneye senin de ankarada gorusuruz belki ama dilerim galatasaray uni olur.

..... tzmny şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var tzmny - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    23
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    43
    Okumak için verdiğin mücadeleyi takdir ediyor herseyin gönlünce olmasını diliyorum...
    in my dreams I know you are always by my side...

DGS CaDıSı P®Club seçkin bir yolda olduğunu belli P®Club seçkin bir yolda olduğunu belli P®Club seçkin bir yolda olduğunu belli P®Club seçkin bir yolda olduğunu belli P®Club seçkin bir yolda olduğunu belli P®Club - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Sessizlikten önce bence sende bir nota ol belki yeni bir şarkı bestelersek düzelecektir her bir yol!
    Downloads
    24
    Uploads
    8
    Blog Girişleri
    25
    İtibar Gücü
    35
    Alıntı bilgenturk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evet canim tesekkur ederim darisi basina isallah olcak seneye senin de ankarada gorusuruz belki ama dilerim galatasaray uni olur.
    ilk tercih gs ikinci tercih ank olacak bakalım hayırlısı ama elimden geleni yapacağım.
    Her lafa verilecek bir cevabım vardır. Suskunluğum asaletimden! Önce lafa bakarım laf mı diye sonra söyleyene bakarım adam mı diye!!!

gülümsüyorum hayata mariaaa seçkin bir yolda olduğunu belli mariaaa seçkin bir yolda olduğunu belli mariaaa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    9
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    35
    eminim ki cok iyi yerlere gelcek ben buna yürekten inanıyorum
    HER ZAMANKİ GİBİ ZAFER YİNE BENİM

9. 15-08-08 23:04

Üye

Sebep
    yeri değil...

Aktif Üye selinnur85 şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var selinnur85 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    24
    çokk üzüldüm..gerçekden.ve ben şu durumdayken bile ayağa kalkabilenlere gıpta ile bakıyorum.benim bu sene olmasa idi enkazımı kaldıracak hiç bir şey bulunamazdı...Allah yardımcın olsun.seneye eminimki kazanacaksın.bu tempoda lütfen devam eet..ümidini kaybetme haline düşersende bu siteye gir hemenn...başarılar..
    Benim özel bir yeteneğim yok.sadece tutku derecesinde meraklıyım.

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ BİLGİSAYAR VE ÖĞRETİM TEKNOLOJİLERİ ÖĞRETMENLİĞİ

Üye floydian şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    24
    parclub: seneye aynı üniversitedeyiz beraber yaptıracaz seninle kaydı. ok? sonra da giricez siteye yazıcaz, nasıl kazandığımızı..
    umarım kazanırsın. umarım gönlünce olur herşey. sen yeter ki iste. sana şimdiden başarılar. he bu arada galatasaray'ı kazanmak kolay değildir. ben başladım bile çalışmalara..

+ Konu Cevaplama Paneli