hikayemiz biraz benziyor seninleeminim bu azimle istediğin yere yerleşiceksin ve 2009 bizimle başarı hikayeni paylaşıcaksın
hikayemiz biraz benziyor seninleeminim bu azimle istediğin yere yerleşiceksin ve 2009 bizimle başarı hikayeni paylaşıcaksın
Yok öyle ağlayıp umudu dipsiz kuyulara atmak, unutma aynı gökyüzü altında bir direniştir yaşamak
dilerim Allah gönlüne göre verir...
arkadasim seneye basaracagina inaniyorum.bu arada ayni myo undan mezun olmusuz biz.keski yine ayni okuldan devam edebilseydik.ama seneye basaracaksin kesinlikle bence
Okumak için verdiğin mücadeleyi takdir ediyor herseyin gönlünce olmasını diliyorum...
in my dreams I know you are always by my side...
eminim ki cok iyi yerlere gelcek ben buna yürekten inanıyorum
HER ZAMANKİ GİBİ ZAFER YİNE BENİM
Üye
çokk üzüldüm..gerçekden.ve ben şu durumdayken bile ayağa kalkabilenlere gıpta ile bakıyorum.benim bu sene olmasa idi enkazımı kaldıracak hiç bir şey bulunamazdı...Allah yardımcın olsun.seneye eminimki kazanacaksın.bu tempoda lütfen devam eet..ümidini kaybetme haline düşersende bu siteye gir hemenn...başarılar..
Benim özel bir yeteneğim yok.sadece tutku derecesinde meraklıyım.
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ BİLGİSAYAR VE ÖĞRETİM TEKNOLOJİLERİ ÖĞRETMENLİĞİ
parclub: seneye aynı üniversitedeyizberaber yaptıracaz seninle kaydı. ok? sonra da giricez siteye yazıcaz, nasıl kazandığımızı..
umarım kazanırsın. umarım gönlünce olur herşey. sen yeter ki iste. sana şimdiden başarılar. he bu arada galatasaray'ı kazanmak kolay değildir. ben başladım bile çalışmalara..
![]() |
|
||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
|
|
|
|