www.pctk.com.tr
Konu Kapatılmıştır
1. Sayfa - Toplam 382 Sayfa var 1 2 3 4 11 101 ... SonuncuSonuncu
Gösterilen sonuçlar: 1 ile 10 ve 3817

Konu: 2009 DGS Hazırlıklarına Başlayanlar

Aktif Üye+ genç dgs şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var genç dgs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    22
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    31

Cool 2009 DGS Hazırlıklarına Başlayanlar

Sonuçta 2008 dgs geride kaldı kazananlara yolu açık olması dilegiyle.kazanamayanların bu saaten sonra düşünceleri ve planları nedir. Benim planım eksiklerimi gidermek için dershaneye gitmeyi ve eylülde yavaş yavaş çalışmaya başlamak diye düşünüyorum.
    Konu genç dgs tarafından (11-08-08 Saat 16:11 ) değiştirilmiştir.

Zaman ölüyor... noctalica şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var noctalica - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    90
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    40
    Dershaneye gitmeyeceğim. Aynı şekilde sistemli çalışıp bu işi bu sene kıvıracağıma inanıyorum. Bu sene olasılık permütasyon kombinasyon olasılık gibi konulara da ağırlık vereceğim .Hatta konu ayırmayacağım. Olmadı mı olmuyor. Ama herşeyin sonu değil. Seneye yine var DGS
    ''Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır''

11000007 m.bekir seçkin bir yolda olduğunu belli m.bekir seçkin bir yolda olduğunu belli m.bekir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    9
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    47
    daha cok erken diye düşünüyorum soyel biraz kafayı dinleyip ramazan ayından sonra yavaş yavaş başlamak gerek
    vazgeçmekmi asla...

║▌│║█││║▌║█║▌║▌│║█ [C_a_N_e_R] şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var [C_a_N_e_R] - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    13
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    77
    Erken gibi gözükse de ben kitap arayışlarına girdim. İşimi şansa bırakamam bir daha. Bildiğiniz kalteli kitaplar neler arkadaşlar tavsiye edeceğiniz? Konu anlatımlı veya test içerikli olabilir. Küçük bir ilçede yaşadığımdan zorlanıyorum DGS kitabı bulmakta. İnternetten sipariş vereceğim yer var mı acaba?
    * 2010 İntibak Fatihi *

T.C.
    İstanbul Üniversitesi
    Edebiyat Fakültesi - Bilgi ve Belge Yönetimi

AÖBP: 61,300 (EA)
    Başarı Sırası: 3135 (EA)
    Tercih Sırası: 01

Yerleşenlerin Puanları (2009)

254,665- 254,117 - 251,432

Aktif Üye+ Lethe şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var Lethe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    36
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    49
    Alıntı [C_a_N_e_R] Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Erken gibi gözükse de ben kitap arayışlarına girdim. İşimi şansa bırakamam bir daha. Bildiğiniz kalteli kitaplar neler arkadaşlar tavsiye edeceğiniz? Konu anlatımlı veya test içerikli olabilir. Küçük bir ilçede yaşadığımdan zorlanıyorum DGS kitabı bulmakta. İnternetten sipariş vereceğim yer var mı acaba?
    güvender ve iremin soru bankasını tavsiye edebilirm zira benim için baya faydalı oldu..

Üye YAŞAR_044 şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var
    Downloads
    5
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    48
    çalışmak için erken diye düşünüyorum. Bi sınav yapılır cok ıyı çıkarırsınız bazı sınavlarda çok kotu yaparsınız 2008 dgs şu ana kadar en kötü gecen denememdi. (say)=243 küsür bişeydi. Hedef 2009 dgs (say)=285 inş. Mühendisligi neresi olursa kazanamayan arkadaslar umudunu yıtirmesin. Beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır

Üye floydian şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    29
    ben de bugün bir dersaneyle görüştüm. muhtemelen oraya kaydolacağım. ayrıca çalışmalara başladım. ama tabi çok az çalışıyorum. şimdilik sadece geometride konu eksiğimi kapatıyorum. bu sene ben de konu ayırmayacağım. özellikle olasılık, permütasyon hatta modüler aritmetik gibi konulara da bakıcam. umarım hedeflediğim gibi gelir 2009 DGS sonucu. ayrıca kitap adı söylemek reklam olmayacaksa tasarı ve güvender derim.
    Konu floydian tarafından (11-08-08 Saat 16:02 ) değiştirilmiştir. Sebep: imla

║▌│║█││║▌║█║▌║▌│║█ [C_a_N_e_R] şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var [C_a_N_e_R] - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    13
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    77
    Peki arkadaşlar bu kitapları internetten sipariş edebileceğim bir yer var mı?
    * 2010 İntibak Fatihi *

T.C.
    İstanbul Üniversitesi
    Edebiyat Fakültesi - Bilgi ve Belge Yönetimi

AÖBP: 61,300 (EA)
    Başarı Sırası: 3135 (EA)
    Tercih Sırası: 01

Yerleşenlerin Puanları (2009)

254,665- 254,117 - 251,432

Aktif Üye+ genç dgs şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var genç dgs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    22
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    31
    güvender ve tasarı kitapları birebir dgs konuları ile özdeş arkadaşlar ama mantık soruları için ise tek ağaç çıkarmış olduğu sayısal mantık soruları çok güzel ales sorularına özgü güzel bir kitap arkadaşlar.benim eksigim geometri arkadaşlar mat çok iyi ama geometriden bayagı bi püf noktaları ögrenmek gerekir.

Aktif Üye feyzosss şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var
    Downloads
    9
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    43
    arkadaşlar ben kocaelide okuyorum orada bildiğiniz dgs kursu varmı yardımcı olurmusunuz

Konu Kapatılmıştır