|
|
#1 |
|
Aktif Üye+
Giriş Tarihi: 14-07-08
Downloads: 15
Uploads: 0
İtibar Gücü: 16 ![]() |
Sonuçta 2008 dgs geride kaldı kazananlara yolu açık olması dilegiyle.kazanamayanların bu saaten sonra düşünceleri ve planları nedir. Benim planım eksiklerimi gidermek için dershaneye gitmeyi ve eylülde yavaş yavaş çalışmaya başlamak diye düşünüyorum.
Bu mesaj en son " 11-08-08 " tarihinde saat 15:11 itibariyle genç dgs tarafından düzenlenmiştir... |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zaman ölüyor...
Giriş Tarihi: 20-11-07
Downloads: 66
İtibar Gücü: 24 ![]() |
Dershaneye gitmeyeceğim. Aynı şekilde sistemli çalışıp bu işi bu sene kıvıracağıma inanıyorum. Bu sene olasılık permütasyon kombinasyon olasılık gibi konulara da ağırlık vereceğim .Hatta konu ayırmayacağım. Olmadı mı olmuyor. Ama herşeyin sonu değil. Seneye yine var DGS
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
General Manager
Giriş Tarihi: 18-10-07
Downloads: 2
İtibar Gücü: 29 ![]() |
daha cok erken diye düşünüyorum soyel biraz kafayı dinleyip ramazan ayından sonra yavaş yavaş başlamak gerek
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
║▌│║█││║▌║█║▌║▌│║█
Giriş Tarihi: 30-06-05
Konum: Çorlu/TEKİRDAĞ Bölüm: Bilgi Yönetimi (EA) Okul: SAÜ Adapazarı M.Y.O. Web: www.anlamsiz.net
Downloads: 10
İtibar Gücü: 60 ![]() |
Erken gibi gözükse de ben kitap arayışlarına girdim. İşimi şansa bırakamam bir daha. Bildiğiniz kalteli kitaplar neler arkadaşlar tavsiye edeceğiniz? Konu anlatımlı veya test içerikli olabilir. Küçük bir ilçede yaşadığımdan zorlanıyorum DGS kitabı bulmakta. İnternetten sipariş vereceğim yer var mı acaba?
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Aktif Üye+
Giriş Tarihi: 21-04-07
Downloads: 29
İtibar Gücü: 34 ![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 19-04-07
Downloads: 5
İtibar Gücü: 33 ![]() |
çalışmak için erken diye düşünüyorum. Bi sınav yapılır cok ıyı çıkarırsınız bazı sınavlarda çok kotu yaparsınız 2008 dgs şu ana kadar en kötü gecen denememdi. (say)=243 küsür bişeydi. Hedef 2009 dgs (say)=285 inş. Mühendisligi neresi olursa
kazanamayan arkadaslar umudunu yıtirmesin. Beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 09-08-08
Downloads: 2
İtibar Gücü: 14 ![]() |
ben de bugün bir dersaneyle görüştüm. muhtemelen oraya kaydolacağım. ayrıca çalışmalara başladım. ama tabi çok az çalışıyorum. şimdilik sadece geometride konu eksiğimi kapatıyorum. bu sene ben de konu ayırmayacağım. özellikle olasılık, permütasyon hatta modüler aritmetik gibi konulara da bakıcam. umarım hedeflediğim gibi gelir 2009 DGS sonucu. ayrıca kitap adı söylemek reklam olmayacaksa tasarı ve güvender derim.
Bu mesaj en son " 11-08-08 " tarihinde saat 15:02 itibariyle floydian tarafından düzenlenmiştir... Neden: imla |
|
|
|
|
|
#8 |
|
║▌│║█││║▌║█║▌║▌│║█
Giriş Tarihi: 30-06-05
Konum: Çorlu/TEKİRDAĞ Bölüm: Bilgi Yönetimi (EA) Okul: SAÜ Adapazarı M.Y.O. Web: www.anlamsiz.net
Downloads: 10
İtibar Gücü: 60 ![]() |
Peki arkadaşlar bu kitapları internetten sipariş edebileceğim bir yer var mı?
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Aktif Üye+
Giriş Tarihi: 14-07-08
Downloads: 15
İtibar Gücü: 16 ![]() |
güvender ve tasarı kitapları birebir dgs konuları ile özdeş arkadaşlar ama mantık soruları için ise tek ağaç çıkarmış olduğu sayısal mantık soruları çok güzel ales sorularına özgü güzel bir kitap arkadaşlar.benim eksigim geometri arkadaşlar mat çok iyi ama geometriden bayagı bi püf noktaları ögrenmek gerekir.
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Aktif Üye
Giriş Tarihi: 26-08-07
Downloads: 9
İtibar Gücü: 28 ![]() |
arkadaşlar ben kocaelide okuyorum orada bildiğiniz dgs kursu varmı yardımcı olurmusunuz
|
|
|
|
![]() |
| Arkadaşlarınızla Paylaşın |
| Etiketler |
| hedef -gazi işletme-, hedef ankara hukuk., hedef boğaziçi işletme, hedef gsü iletişim, hedef ytu makına muh ı.o |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|