Yalnız Mesajı Göster
Eski 31-03-07, 19:03   #89
mucivik
Aktif Üye

mucivik kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 26-01-06
Karizma Gücü: 42 mucivik Sanal Karizma İstemiyor
Alıntı:
bence bu kadar boş insanın içinden sıyrılmak çok daha rahat olacak bide o açıdan bakın
evet bu konuda haklısın o kadar boş öğrencinin yanında okulu bitirmek kolay olur ama böyle bir okulda okumak için boş olmak gerekiyo eğlence isteyen gelsin eğitim isteyen başka kapıya

Alıntı:
ben buseneyi kayıp olarak görmüyorum iyi kötü dil ögrendik vs.ama bu okuldan mezun olmayı istemiyorum
aynı şekilde bu sene boşa gitmedi az çok ingilizcemizi geliştirdik aynı şekilde bende burda kalmayacağımı önceden yazmıştım ki zaten bu kararı okula gelmeye karar verdiğim gün verdim ne de olsa 2 hakkım var burayada sadece inglizce eğitimi iyidir diye geldim nihayetinde kursa gitsem bu kadar ayrıntılı eğitim alamazdım. Uppera kadar hiç kalmadan gelebildim ne mutlu bana bu kurdada kalmaya niyetim yok mayıs 2de bu kuru geçtiğimi öğrenmeden gidicem kalmış olsam bile bi dahaki uppera gelmicem ne de olsa yazın bulete ipe ipe alıcaklar.
Sonsöz: açıkcası daha kimse beykente gelip gelmeye karar vermemiştim millet bakıcak klavuza okulların fiyatlarına bakıcak daha sonra netten araştırıcaklar burdaki bizim isyanlarımızı ise sadece kazandıkları zaman göreceklerine eminim bu yüzden okulu fasla kötülemesek diyorum bilhassa orda eğitime dewam edicek olanlar yani kimliğiniz açığa çıkarsa bu okuldan herşey beklenir ne de olsa kafalarına gör ders veriyorlar ve kafalarına göre geçiriyorlar.
selametle
mucivik Çevrimdışı