www.pctk.com.tr
5. Sayfa - Toplam 37 Sayfa var
BirinciBirinci ... 2 3 4 5 6 7 8 15 ... SonuncuSonuncu
Gösterilen sonuçlar: 41 ile 50 ve 368

Konu: 2008 DGS Sayısal 1.lik Öyküsü

Üye floydian şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    24
    Alıntı berna_k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar bende bişeyler yazmak istiyorum..bir kişi bile bu yazıları okuyup hayatını değiştirse ve sınavı kazansa veya içinde umudunu tekrar bulsa bizim için çok büyük mutluluk olur....
    berna_k senin adına da çok sevindim. tebrik ederim.
    arkadaşlar yazın böyle, biz de gaza gelelim. seneye inşallah biz de yazıcaz bu sayfaya başarı hikayelerimizi.

Aktif Üye larize şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    25
    tebrik ederimmm=)
    MARMARA ÜNİVERSİTESİ
    İLETİŞİM FAKÜLTESİ
    GAZETECİLİK
    2. ÖĞRETİM
    2008

düş ağrısı gülll seçkin bir yolda olduğunu belli gülll seçkin bir yolda olduğunu belli gülll seçkin bir yolda olduğunu belli gülll - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    20
    Uploads
    0
    Blog Girişleri
    10
    İtibar Gücü
    43
    amet yazını okudukça seni çok daha ii anladım ve canı gönülden sevindim.çok müthiş bi sevinç.insanın bir şeyi istemesi ve sonunda onu elde etme serüvenünü çok güsel anlatmışsın.umarım hayatın boyunca başarıların daim olur.bu arada amet ismini görünce aklıma da hep 'ders çalışın ders' cümlesi geliyor...
    "Kendimi var sanırsam ben yokum!
    Fakat kendimin yok olduğumu anladıgım zaman varım!"
    teoride desen zehir gibi pratik dersen sallanmakta
    bazen ben hümanistim diyor bazen rasyonalist oluyor
    değişik bir psikoloji bir felsefe...

Üye CtrLaLtdeL şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    0
    Sayın Amet
    ÖnceLikLEr TebRikLEr. Azim ve İStemenin NeLer GetirebiLeceğini AnLartmışSın BizE.
    AnLtıkLarın Senin Yaşadığın oLayLar aNcak Bizim için Bir Ders Bir Örnek. BendE Bu Sene İlk defa Girdim AsLında BakarSan PeK takmadım. Ama SonuçLar AçıKLanınCa Takmak GerektiğinE KAraR Verdim. Ama Bir Senem GeÇti. İnş. Seneye BendE HazırLanaCam. İnş. BendE BirŞeyLer BaşarIrım . BirinCilİkdE GözÜm Yok Ama GözümdE KazanMAk vaR İnş.

TekRar tebrikLer
    Türkiye TÜRK ' Lerindir.

A.w.e.s.o.m-o Toxicity şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var Toxicity - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    67
    Çok güzel örnekler var tüm sayfada.İnsanı acayip motive ediyor.Teşekkürler herkese..

Aktif Üye P$a$e şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var P$a$e - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    52
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    35
    kaybetmek çoook acı arkadaşlar (hele bide 1 yılınızı sadece dgs ye adadıysanız )hala inanamıyorum allahım bu sene kazanacağım diyodum çünkü çok yaklaşmıştım ama olmadı olmadı olmadı çok büyük hayal kırıklığı . . açıkçası yaşıyormuyum bende bilmiyorum. bizi böyle bir sınav sistemine mecbur edenler utansın . . .

amet seni yürekten tebrik ediyorum. . her şey gönlünce olsun
    нαуαт ѕιzє αη¢αк ση∂αη ιѕтємєує ¢єѕαяєт є∂є¢єğιηιz şєуℓєяι νєяє¢єктιя...

Paylaşımcı *berna* seçkin bir yolda olduğunu belli *berna* seçkin bir yolda olduğunu belli *berna* seçkin bir yolda olduğunu belli *berna* seçkin bir yolda olduğunu belli *berna* - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    24
    Uploads
    0
    Blog Girişleri
    3
    İtibar Gücü
    49
    ahmet öncelikle seni gönülden kutluyorum.büyük bir başarı.yazdıklarınla herşeyi çok iyi ifade etmişsin.bu sevinci yaşamak çok güzel.düşünüyorum da,hayatım boyunca böyle bir sevinç yaşamamıştım sanıırm.dilerim herkes tadar bu duyguyu.olağan üstü birşey...
    "Yaşamda kimse paylaşmayacak,paylaşamayacak
    senin tutkularını;onları,hep,yaşayıp yaşayıp,
    unutacaksın.Yalnız,yaşayacaksın;yalnız yaşayacaksın..." Oruç Aruoba

delüsünün delüsü :) tender seçkin bir yolda olduğunu belli tender seçkin bir yolda olduğunu belli tender - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    19
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    51
    berna_k;

durumumuz aynı aslında geçen yıl bende aynı şeyleri yaşadım. sınav açıklandığında staj yaptığım fabrikadaydım sınavın açıklanıcağını bütün lab. dakiler biliyodu onlarda heycandan duramıyolardı. sayfaya baktım hemen ve kazanamadığımı okudum elimdeki kahve bardağını düşürmüşüm haberim yok. noldu dediler kazanamadığımı söyleyince bakışları bir anda değişti. gülümseme ve umutla bakan gözler artık küçümseme ile bakıyordu artık. hemen terkettm orayı ve bidahada gitmedim. o an kendime söz verdim. bu bakış açıları değişicek diye. ve değişti. her ne kadar sahte olsada onlarda bana hayranlıkla bakıyorlar artık. elimden geleni yaptım. ve meslek liseli olmama rağmen müh. olucam allahın izni ile. bütün bir yılı harcadım. emeğimin karşılığını aldım diye düşünüyorum. herkezin hakkında hayırlısı arkadaşlar
    Çok uzak şehirlerde aynı çarpar iki yürek, çok uzak şehirde beklendiğini bilerek...
    Zonguldak'ta

KARTALiçe (!!!) i_l_k_21 seçkin bir yolda olduğunu belli i_l_k_21 seçkin bir yolda olduğunu belli i_l_k_21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    34
    tebrık edıyorum cok gusel seyler yazmıssın .umarım sneye bende ve benım gıbı azımlı arkadaslarda senın gıbı o buyuk mutlulugu yasarız.yalnız bı sorun sen tum bır yılını sınava calısarak gecırmıssın .bır işte calısmak ve okumak zorunda olanlar için bı tavsıyen varmı
    bazı şeyler için iyi olmak yetmiyoooorrrr

İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi -İşletme-

Koruyucu Bard şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var Bard - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    44
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    64
    ara sıra girdiğim sitenin box unda görüyordum. Konusmalarından ve sürekli işi takip etmesinden kazanacağına garanti verdiğim birisiydi(tabiki onun okudugu bölümden kazanmak kolay deil )

Ama görüyorumki kazanmakla kalmamış birinciliğe oturmuş.

Birinci girişinde olmamış sonrakinde türkiye 1. si olmuş.

Arkadaşlar 1 adım geriye düşsekte. 10 adım ileriye atlıyabilecek gücümüzün oldugunu amet kardeşimiz bize hatırlamış bulunmaktadır.

Tebrikler amet Teşekkürler amet
    DGS 2007 Fatihi
    YLDZ 2008 intbak Fatihi

Yıldız Teknik Makine Müh.