arkadaş iyi kazanmışında çok kasmışın ben günde 1 saat ve dersane destagi ile kazandım sınavı.
arkadaş iyi kazanmışında çok kasmışın ben günde 1 saat ve dersane destagi ile kazandım sınavı.
fıart üni. su ürünleri 2008 kazandım...
arkadaş sadece kazanmış mı sizce?türkiye 1.si olmuş.bu nasıl bir kıyaslamadır anlam veremedim.
su ürünleri mühendisliği kafayı kullanınca güzel bir bölüm ama senin çalışmanla girdiğin yerin puan 237 iken bu arkadaşın girdiği yer 300+ aranızda kayayla dağ kadar fark var.
2010 DGS
Ahmaklarla olmaktansa, yalnız kalmak daha iyidir.
Olmaz olmaz deme, olmaz olmaz
pkadar ıcten anlatmıssın kı sımdı oyle heweslendım oyle umutlandım kı kendı adıma bende aynı seylerı yasasam dıyorum![]()
tebrikler. darısı başıma ınş.....
arkadas helal olsun sana valla ne desem bos türkiye 1. olmak ümit ederim ki bu sene benimde başıma gelirsuan belki cok uzak ama neyse hikayeni keyifle okudum tebrik ediyorum seni ve okul hayatında,iş hayatında kısacası tüm hayatında mutlu ve bu basarılarının devamını diliyorum...
senın gıbı arkadasları gorunce duygulanmamakelde dııl kardesım bende 2. sınıfım ıns snın gıbı kazanıcam bende
arkadaşı tebrik ederim gerçekten bu kadar azimli olunur. Yazısını okurken gerçekten duygulandım diyebilirimhoş bir yazı olmuş tüm yaşamında böyle başarılar dilerim... darısı başımıza... 1. lik değilde kazansakta yeterli şu an çünkü daha yeni mezun oldum ve 1-1,5aydır çalışabiliyorum
![]()
Kuzenim hiç çalışmadan ve dershaneye gitmeden ÖSS'de derece yaptı. Küçük kuzenim ise bu DGS'nin çok iyi geçtiğini söylüyor. Olay çalışmaktan ziyade yaratıcı düşünme ve zeka ile alakalı. Türkçe ve Matematik soruları, ortaokuldan beri sorulan sorular yahu. Biraz kitap okuyan bir adam bile hiçbirşey bilmede 65 net falan kafadan çıkarır sözelden. Bırakın da millet derece yapsın artık !
hic calısmadan die bse yok bu sınavları kücümseme tamam kolay olabilir ama bu kolaylıgı getırende yılların birikimidr kmse oturup oturup sonrada dur su sınava gireyim biraz kitap okumustum kazanırım diemez herseyin sistemli olması gerekr eger daha önceden temel yoksa bu temel dgs acısında zorda olsa saglanabilir cunku bılgıden cok mantga ve hız idmanına baglı
![]() |
|
|||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
|||||||||||||||||||||||
|
|
|