www.pctk.com.tr
36. Sayfa - Toplam 37 Sayfa var BirinciBirinci ... 26 33 34 35 36 37 SonuncuSonuncu
Gösterilen sonuçlar: 351 ile 360 ve 368

Konu: 2008 DGS Sayısal 1.lik Öyküsü

Aktif Üye equel şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var equel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    115
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    51
    arkadaş iyi kazanmışında çok kasmışın ben günde 1 saat ve dersane destagi ile kazandım sınavı.
    fıart üni. su ürünleri 2008 kazandım...

Aktif Üye+++ kararsızz seçkin bir yolda olduğunu belli kararsızz seçkin bir yolda olduğunu belli kararsızz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    36
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    42
    arkadaş sadece kazanmış mı sizce?türkiye 1.si olmuş.bu nasıl bir kıyaslamadır anlam veremedim.

WYSIWYG lloydturk şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var lloydturk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    20
    Uploads
    1
    İtibar Gücü
    27
    su ürünleri mühendisliği kafayı kullanınca güzel bir bölüm ama senin çalışmanla girdiğin yerin puan 237 iken bu arkadaşın girdiği yer 300+ aranızda kayayla dağ kadar fark var.
    2010 DGS
    Ahmaklarla olmaktansa, yalnız kalmak daha iyidir.

Olmaz olmaz deme, olmaz olmaz

Üye aspa şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    17
    pkadar ıcten anlatmıssın kı sımdı oyle heweslendım oyle umutlandım kı kendı adıma bende aynı seylerı yasasam dıyorum

Üye 1010 şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    27
    tebrikler. darısı başıma ınş.....

Kupa Kızı ve Sinek Valesi eisenheim şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var eisenheim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    106
    Uploads
    0
    Blog Girişleri
    1
    İtibar Gücü
    29
    arkadas helal olsun sana valla ne desem bos türkiye 1. olmak ümit ederim ki bu sene benimde başıma gelir suan belki cok uzak ama neyse hikayeni keyifle okudum tebrik ediyorum seni ve okul hayatında,iş hayatında kısacası tüm hayatında mutlu ve bu basarılarının devamını diliyorum...

Üye ogzhnkrcy şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var
    Downloads
    7
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    25
    senın gıbı arkadasları gorunce duygulanmamakelde dııl kardesım bende 2. sınıfım ıns snın gıbı kazanıcam bende

Üye ByVal şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var
    Downloads
    5
    Uploads
    0
    Blog Girişleri
    1
    İtibar Gücü
    18
    arkadaşı tebrik ederim gerçekten bu kadar azimli olunur. Yazısını okurken gerçekten duygulandım diyebilirim hoş bir yazı olmuş tüm yaşamında böyle başarılar dilerim... darısı başımıza... 1. lik değilde kazansakta yeterli şu an çünkü daha yeni mezun oldum ve 1-1,5aydır çalışabiliyorum

Üye KATLİAM geçmişte utanç verici bir davranış gösterdi KATLİAM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    0
    Kuzenim hiç çalışmadan ve dershaneye gitmeden ÖSS'de derece yaptı. Küçük kuzenim ise bu DGS'nin çok iyi geçtiğini söylüyor. Olay çalışmaktan ziyade yaratıcı düşünme ve zeka ile alakalı. Türkçe ve Matematik soruları, ortaokuldan beri sorulan sorular yahu. Biraz kitap okuyan bir adam bile hiçbirşey bilmede 65 net falan kafadan çıkarır sözelden. Bırakın da millet derece yapsın artık !

Üye rizman şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var
    Downloads
    127
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    16
    Alıntı KATLİAM Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kuzenim hiç çalışmadan ve dershaneye gitmeden ÖSS'de derece yaptı. Küçük kuzenim ise bu DGS'nin çok iyi geçtiğini söylüyor. Olay çalışmaktan ziyade yaratıcı düşünme ve zeka ile alakalı. Türkçe ve Matematik soruları, ortaokuldan beri sorulan sorular yahu. Biraz kitap okuyan bir adam bile hiçbirşey bilmede 65 net falan kafadan çıkarır sözelden. Bırakın da millet derece yapsın artık !
    hic calısmadan die bse yok bu sınavları kücümseme tamam kolay olabilir ama bu kolaylıgı getırende yılların birikimidr kmse oturup oturup sonrada dur su sınava gireyim biraz kitap okumustum kazanırım diemez herseyin sistemli olması gerekr eger daha önceden temel yoksa bu temel dgs acısında zorda olsa saglanabilir cunku bılgıden cok mantga ve hız idmanına baglı