Alıntı:
mucivik tarafından gönderildi
ben okulun sitesinde resim göremeyince uyuz olmuştum zaten bu işe hele ki okula ait tek videonunda linki kırık çıkınca iice uyuz olmuştum fakat kazanmıştım nihayetinde neise şuan ipe ipe okuyoruz ve benim son 1 ayım kaldı hazırlık bitiyor beykenti yazacak arkadaşların dikkatine eğer ortam istiyorsanız gelin aklınızın alamayacağı ortam war neler war neler okumak isteyenler ise sakın ama sakın gelmesinler. Heleki ben bölümümle alakalı olarak burdaki arkadaş beykenti 3. sınıfında bırakıcakdsa ben hiç başlamamaya karar verim 
|
ya tamam okuyanların belkide %90 ı memnun değil bu üniden ama bu üninin çeşitli avantajlarıda var bence bu kadar boş insanın içinden sıyrılmak çok daha rahat olacak bide o açıdan bakın lütfen olaya... mucivik sana hak veriyorum arkadaşım aaron da tekrar hazırlanıyo ama sizin bölüm hakkaten kolay değil sen yine şansın varken bi daha hazırlan bence dgs ye bol bol vaktin olcak zaten bak upper oldun bile
Alıntı:
adoken tarafından gönderildi
mrb beykent güzel sanatlara geçiş yapanların yıllık ücreti ne kadar arkadaşlar.normal tarifemi  ))
|
bu yıl ücretler ytl olarak alınıyo ama her sene artıyor yeni fiyatları bende merak ediyorum açıklanınca yazarız...