![]() |
||
|
|||||||
|
|
|
|
| 2008 DGS'yi Kazananların Tanışma ve İletişim Bölümü 2008 DGS'de aynı üniversiteyi kazanmış öğrencilerin tanışma ve iletişim bölümü. Kayıtlar, ulaşım, konaklama, yurt vs gibi konuları aynı üniversiteyi kazanmış kişilerle konuşabilirsiniz, bu bölümde. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
#661 |
|
Koruyucu
Giriş Tarihi: 12-01-06
İtibar Gücü: 45
![]() |
geçen yilkı hazırlık kitaplarımın tümünü(elementry-pre-intermediate, intermediate, upper gramer kitapları, workbookları, okulda alınan woorksheet ve handoutları ve reading ile writting kitapları ve reading woorkbook)
ve vocabulary packtleri bunların değeri 200 ytl ye yaklasıyor ![]() ücretsiz olarak vereceğim,kitaplar çok fazla hırpalanmamış işinizi görecek şekildedir,1 yıl daha bir öğrenciyi götürür isteyenler özelden yazsınlar ve msnleri özelden göndersinler,yada özelden benim msn'imi eklesinler, bayramdan sonra belirleyeceğimiz bir gün ulaştırırım sizlere ayrıca Tüm ünivlerin(odtü boğaziçi itü ytü vb gibi) kazık hazırlık atlama sınavları için elimde bir kitap var, çok ii bir şekilde bu sınavlara hazırlıyor öğrencileri, piyasa değeri 25 ytl, tertemiz kullanılmamış,orjinal bir kitap ben 15 ytlye bırakacam bunuda isteyenler aynı şekilde iletişim kuralım |
|
|
|
|
|
#662 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 13-04-08
İtibar Gücü: 10
![]() |
Arkadaşlar hepinizin mübarek Ramazan Bayramınızı kutlar mutlu,sağlıklı ve hayırlı bayramlar dilerim.
|
|
|
#663 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 17-05-08
İtibar Gücü: 9
![]() |
bayramınız mubarek olsn,,saglıklı huzurlu sevdıklerınızle nıce bayramlara...
|
|
|
#664 |
|
Koruyucu
![]() |
Kitapları için bir kaç arkadaş başvurdu, onlara söz verdim, geç kalan arkadaşlar kusura bakmasın
|
|
|
|
|
|
#665 | |
|
Üye
Giriş Tarihi: 14-07-07
İtibar Gücü: 21
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#666 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 13-12-07
İtibar Gücü: 15
![]() |
icinde yenı aldıgım botlarım olan cantam metro turızm otobusunun rafında kaldı acımı sızlerle paylasıorum
![]() |
|
|
|
|
|
#667 |
|
Ay Savaşçısı
Giriş Tarihi: 09-11-06
İtibar Gücü: 37
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yabancı diller ne kadar kasıyor ya
p.tesi günü işten çıkıp okula gittiğim için hocayla konuştum derse geç gelsemde girebilirmiyim diye alamam dedi En fazla ilk 15 dk derse geç kalabilirmişiz![]()
|
|
|
#668 | |
|
Ideas are Bulletproof...
Giriş Tarihi: 02-11-06
İtibar Gücü: 33
![]() |
Alıntı:
![]() ... Ben 30 dk sora alanda gördüm ama isim vermicem bazı hocalar cidden öğrenciye çok yakın halinden anlayan tipler ama bazılarıda aşırı kuralcı .. Siz bana hocanızı yazın tanıosam size yormliyim ![]() ![]()
|
|
|
|
#669 | |
|
Koruyucu
![]() |
Hocanı söyle sana kim oldugunu söyliyeyim
![]() ![]() ![]() Alıntı:
zaten Dgs lileri 2003 - 2007 usislilere dahil ettiler, başka yapamazlardı zaten, aldıgınız intibak programındaki derslerin kodlarını kontrol edin, yenilerinki farklı zaten, ordan anlarsınız |
|
|
|
|
|
|
#670 |
|
Aktif Üye
Giriş Tarihi: 21-07-08
İtibar Gücü: 6
![]() |
hocalardan en dertli olanlardan biride benim acaip sinir bozucu,halden anlamaz tipler.bu hazırlık sistemi değiştimi değişmedimi bileniniz warmı net olarak ben değişmedi biliyorum bulamadım üniversitenin yönetmeliklerinde değiştiğine dair birşey ama birçok kişi bu sene hazırlıkta kalınca tekrardan hazırlık okuyonucak.kafam karıştı iice bu konuda kesin bi bilgisi olan arkadaş warmı?hazırlığı bu sene veremesekte seneye intibak programına başlıyabiliyomuyuz?
|
![]() |
| Arkadaşlarınızla Paylaşın |
| Etiketler |
| yıldız teknik |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|