DGS - Dikey Geçiş Sınavı - İntibak - MYO
Google

Geri Git   DGS - Dikey Geçiş Sınavı - İntibak - MYO > İNTİBAK > 2008 DGS'yi Kazananların Tanışma ve İletişim Bölümü
Anasayfa Kayıt Konuları Okundu İşaretle

2008 DGS'yi Kazananların Tanışma ve İletişim Bölümü 2008 DGS'de aynı üniversiteyi kazanmış öğrencilerin tanışma ve iletişim bölümü. Kayıtlar, ulaşım, konaklama, yurt vs gibi konuları aynı üniversiteyi kazanmış kişilerle konuşabilirsiniz, bu bölümde.

Yanıtla

Konu Araçları Mod Seç
Eski 29-09-08, 01:51   #661
Koruyucu

Bard kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 12-01-06
İtibar Gücü: 45 Bard Sanal Karizma İstemiyor
geçen yilkı hazırlık kitaplarımın tümünü(elementry-pre-intermediate, intermediate, upper gramer kitapları, workbookları, okulda alınan woorksheet ve handoutları ve reading ile writting kitapları ve reading woorkbook)
ve vocabulary packtleri

bunların değeri 200 ytl ye yaklasıyor
ücretsiz olarak vereceğim,kitaplar çok fazla hırpalanmamış işinizi görecek şekildedir,1 yıl daha bir öğrenciyi götürür

isteyenler özelden yazsınlar ve msnleri özelden göndersinler,yada özelden benim msn'imi eklesinler, bayramdan sonra belirleyeceğimiz bir gün ulaştırırım sizlere

ayrıca Tüm ünivlerin(odtü boğaziçi itü ytü vb gibi) kazık hazırlık atlama sınavları için elimde bir kitap var, çok ii bir şekilde bu sınavlara hazırlıyor öğrencileri, piyasa değeri 25 ytl, tertemiz kullanılmamış,orjinal bir kitap ben 15 ytlye bırakacam bunuda isteyenler aynı şekilde iletişim kuralım

Makine Mühendisliği için Hemen Tıkla
Bard Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 30-09-08, 11:47   #662
Üye

TaN_Go kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 13-04-08
İtibar Gücü: 10 TaN_Go Sanal Karizma İstemiyor
Arkadaşlar hepinizin mübarek Ramazan Bayramınızı kutlar mutlu,sağlıklı ve hayırlı bayramlar dilerim.

Uğraşmaya Değmezsiniz,Uğraşırsak Kadıköy'e Giremezsiniz !
TaN_Go Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 01-10-08, 02:28   #663
Üye

T.M.B kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 17-05-08
İtibar Gücü: 9 T.M.B Sanal Karizma İstemiyor
bayramınız mubarek olsn,,saglıklı huzurlu sevdıklerınızle nıce bayramlara...
Eski 05-10-08, 02:09   #664
Koruyucu

Kitapları için bir kaç arkadaş başvurdu, onlara söz verdim, geç kalan arkadaşlar kusura bakmasın

Eski 05-10-08, 23:58   #665
Üye

dejavu_wtr kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 14-07-07
İtibar Gücü: 21 dejavu_wtr Sanal Karizma İstemiyor
Alıntı:
Bard tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
ben alıyorumda, usis 2008 için değişti, yani 2008 lilerin sistemi daha farklı, derslerin kodları değişti içerikleri değişti,

dersin adı ne kadar aynıda olsa, yukarıdan secemessiniz, siz yeni gelenler üst sınıflara geçtik ce bu yeni sistemli dersler açılacak

ancak bir kaç sene sonra girenler üstten ders secmeye dewam edecek

Tabi bu söylediklerimin hepsi doğru ama makine müh. liği dışındaki bölümler içinde aynı şey söz konusumu hiç incelemedim
bizim bölümde de anlatıgın gibiyse bile bu sene hazırlık oldugum için seneye o dersler war olabilecek ve ben alabilirim heralde dimi??
dejavu_wtr Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 06-10-08, 01:11   #666
Üye

pegai kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 13-12-07
İtibar Gücü: 15 pegai Sanal Karizma İstemiyor
icinde yenı aldıgım botlarım olan cantam metro turızm otobusunun rafında kaldı acımı sızlerle paylasıorum
pegai Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 06-10-08, 23:45   #667
Ay Savaşçısı

*SeReNa* kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 09-11-06
İtibar Gücü: 37 *SeReNa* iyi yolda ilerliyor*SeReNa* iyi yolda ilerliyor*SeReNa* iyi yolda ilerliyor*SeReNa* iyi yolda ilerliyor*SeReNa* iyi yolda ilerliyor*SeReNa* iyi yolda ilerliyor
Yabancı diller ne kadar kasıyor ya p.tesi günü işten çıkıp okula gittiğim için hocayla konuştum derse geç gelsemde girebilirmiyim diye alamam dedi En fazla ilk 15 dk derse geç kalabilirmişiz

Mustafa Kemal ATATURK
*SeReNa* Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 07-10-08, 02:04   #668
Ideas are Bulletproof...

geniuess kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 02-11-06
İtibar Gücü: 33 geniuess Sanal Karizma İstemiyor
Alıntı:
*SeReNa* tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
Yabancı diller ne kadar kasıyor ya p.tesi günü işten çıkıp okula gittiğim için hocayla konuştum derse geç gelsemde girebilirmiyim diye alamam dedi En fazla ilk 15 dk derse geç kalabilirmişiz
O hocadan hocaya değişir ... Ben 30 dk sora alanda gördüm ama isim vermicem bazı hocalar cidden öğrenciye çok yakın halinden anlayan tipler ama bazılarıda aşırı kuralcı .. Siz bana hocanızı yazın tanıosam size yormliyim
Eski 07-10-08, 15:00   #669
Koruyucu

Hocanı söyle sana kim oldugunu söyliyeyim

Alıntı:
dejavu_wtr tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
bizim bölümde de anlatıgın gibiyse bile bu sene hazırlık oldugum için seneye o dersler war olabilecek ve ben alabilirim heralde dimi??

zaten Dgs lileri 2003 - 2007 usislilere dahil ettiler, başka yapamazlardı zaten, aldıgınız intibak programındaki derslerin kodlarını kontrol edin,

yenilerinki farklı zaten, ordan anlarsınız

Eski 07-10-08, 18:37   #670
Aktif Üye

Suspiria kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 21-07-08
İtibar Gücü: 6 Suspiria Sanal Karizma İstemiyor
hocalardan en dertli olanlardan biride benim acaip sinir bozucu,halden anlamaz tipler.bu hazırlık sistemi değiştimi değişmedimi bileniniz warmı net olarak ben değişmedi biliyorum bulamadım üniversitenin yönetmeliklerinde değiştiğine dair birşey ama birçok kişi bu sene hazırlıkta kalınca tekrardan hazırlık okuyonucak.kafam karıştı iice bu konuda kesin bi bilgisi olan arkadaş warmı?hazırlığı bu sene veremesekte seneye intibak programına başlıyabiliyomuyuz?
Suspiria Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Arkadaşlarınızla Paylaşın

Etiketler
yıldız teknik
Konu Araçları
Mod Seç

Gönderme Kuralları