www.pctk.com.tr
+ Konu Cevaplama Paneli
1. Sayfa - Toplam 12 Sayfa var 1 2 3 4 11 ... SonuncuSonuncu
Gösterilen sonuçlar: 1 ile 10 ve 113

Konu: Endüstriyel Elektronik Bölümü Öğrencileri veya Mezunları Buraya

Siteye Erişimi Yasaklanmıştır the_death şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    0

Endüstriyel Elektronik Bölümü Öğrencileri veya Mezunları Buraya

slm arkadaşlar ben selçuk üniveristesi silifke-taşucu myo da okuyorum 2.sınıfa geçtim endüstiyel elektonik okuyan arkadaşları bekliyorum.Dgs sonucunda seçeceğimiz üniversitelere aynı yeren gidecek arkadaşlar burada tanışabilir hepinizi buraya bekliyorum....

Üye tatli3 şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    50
    bu bolum için bi gurubumuz var zaten gurubumuza katılabilirsin....

Üye yunuscicek şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var yunuscicek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    32
    slm arkadaşlar bana end. elektronik hakında bılgı verırmısınız ben myo na kayıt yaptıracağım ama bu bolum hakkında pek de bıgım yok okul puanı kaç olması gerekır. harcları ne kadar? myo kayıt zamanlarını ıle ılgılı bılgınız varsa bana yardımcı olabılırmısınız???
    şimdiden teşekkur ederım ...

Siteye Erişimi Yasaklanmıştır the_death şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    0
    endüstriyel elektronik bölümü elektrniğin bir alt dalı bir bölümüdür bu bölüm emel olarak bilişim alt yapısını kullanan bir bölümdür aslınd bölüm gerçekten çok zevklidir biraz istekli olcan ama bende ilk girdiğimde sen gibi bilgim yok du ama baktım derslr güzel yeni bişiyler yapıyoz felan bide bilişim tabanlı ooooo tam bnlik dedim bu bölüm eğer bilişime benzer bi bölüm istiyosn bence yaz hem zevkli bi bölüm hem çok kolay bi bölüm mesala ben şu anda okul birincisiyim bence iyi bir bölüm seçmende fazda var hem gelecek yönündende çok açık bi bölüm iş bulma imkanın bayağı yüksek ben seç derim... harç ücretleri daha belirlenmedi ama geçen sene 1.öğretim harç ücreti 80 milyondu ikinci dönem 90 felan oldu 2. öğretimin harcı 1.dönem 320milyon ikinici dönem 342 milyondu ama bu sene kaç olur bilemem???? inşallah pişman olmuycağın bir tercih yapmazın sonuçta bu senin hayatın en iyisini sen bilirsin

Ya hep,Ya hiç smyborg şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var smyborg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    10
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    42

Thumbs up

end . elektroniği yazarken hiç üşünme hemen yaz bence.... bölüm elektronik elktrik bazlı bir bölüm bölüm çalişana göre kolay çalişmasan zor...ama iş bulmada favori melek bu sene satj yaptiğim yer de herkes bu bölümden mezun du...maaş larida iyii alıyorlar.Neyse bölüme kafası yatn herkes yazabilir.tafsiye ediyorum...hımm bende şu anda dumlupınar ünv. simav m.y.o end. elektronik 2.sinifa geçtim.
    YTÜ EHM SEN BENİM KADERİMSİN...

delüsünün delüsü :) tender seçkin bir yolda olduğunu belli tender seçkin bir yolda olduğunu belli tender - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    22
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    57
    liseden elektronik çıkışlıyım ve geçen yıl endüstriyel elektronik bölümünden mezun oldum.

ne elektriğin alt bölüm bence tamamen yanlış. dersler lisede elektronik olarak gördüğümüz derslerle birebir aynı. sadece elektrik motorları ve elektrik projeleri diye bir ders koymuşlar.
    elektrik motorları dersine elektrik hocası giriyordu kendinnde itiraf ettiğine göre bize sadece temel vericek olduklarından hiç bir zorluk çekmedik.

elektrik projeleri dersine ise sadece bi kamu binasının elektrik projesini çizmiştik. derste bildiğimiz şeyleri anlattı zaten
    (lise birde tesisat olarak atölye grubu değişmeli olarak elektrik tesisatı çekerdik.
    merdiven otomatği
    anahtar tesisatları vs. bildik işler işte hatta finalde bir buton iki zil tesisatını sormuştu dedim hocam bu ne ya adımızı sorsaydınız die yap işte dedi )
    geri kalan dersler
    alternatif akım devre analizi
    doğru akım devre analizi
    mikroişlemci/mikrodenetleyiciler
    sayısal elektronik
    sayısal devre tasarımı
    gibi elektronik dersleri aldık.
    harç olarak birinci yada ikinci öğretim olarak değişiyor ama üniden üniye değişmiyor sanırım.

güç elektroniği dersinide söylemeden geçemiycem. lisedeki elektroteknik dersinin kasılmış hali. şansınız varsa bizim hoca gibi biri gelmezde geçersiniz. egosunu tatmin etmekten başka bişiy yaptığı yoktu...
    Çok uzak şehirlerde aynı çarpar iki yürek, çok uzak şehirde beklendiğini bilerek...
    Zonguldak
    EEM
    İntibak Fatihi

Ahanda Farkı Gösterdim.....

Üye Kuzey_01 şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    0
    Silifke Taş Ucunda Ögrenim Gören Arkadaşım ben adanada yaşıyorum çankırı myo da end. elektronik okuyorum bu sene öss ye girdim ve öss sınavı ile yatay geçiş i araştırıyorum eger okudugun okul dersler hocalar ders içerikleri hakkında bana yardımcı olabilrsen ve egitimden bahsedebilrsen çok sevinirim ona göre vakit geçmeden birşeyler yapmaya çalışacagım şimdiden teşekkür ederim sagol =)

Üye badboyfeat şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    39
    merhaba arkadslar bn bu sene end. elektronık veya end. otomasyon bolumlerını tercıh etmeyı dusunuorum düz lise cıkıslıyım sızce end. elektornık bolumunu basarabılırmıyım ? cok mu zor dur derslerı? bırde end. elektornık ıle end. otomasyon arasında ne gıbı bır fark var ? birde 2 yıllık bır bolumu tercıh ederken unıversıte mı onde gelmelı yoksa okuyacagın bolm mu? kafam cok karısık ne etsem bılemıyorumm yardımcı olrsanız sevınırım...

Downloads
    0
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    0
    Alıntı Kuzey_01 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Silifke Taş Ucunda Ögrenim Gören Arkadaşım ben adanada yaşıyorum çankırı myo da end. elektronik okuyorum bu sene öss ye girdim ve öss sınavı ile yatay geçiş i araştırıyorum eger okudugun okul dersler hocalar ders içerikleri hakkında bana yardımcı olabilrsen ve egitimden bahsedebilrsen çok sevinirim ona göre vakit geçmeden birşeyler yapmaya çalışacagım şimdiden teşekkür ederim sagol =)
    kuzey benim okuduğum nasıl diyim sana beş para etmez ama hocalar süper sen bişiy öğrenmek için gaytret et hemen karşılığını veriyolar hocaları sürekli sıkıştır bişiyler öğrenmek için hocaların çoğu öğrenci için herşeyi yapcak derecede bazı hocalar ise ne yaptıysan aslında şunu söylemek istiyorum bizim okul aynı bi ilkokul öğrenicler felan duvarlrda yazılar ağız dalaşı yapmalar biri bunu yazan tosun okuyana... gibi çocukluklar eğer bizim oreya seçeceksen sana her zaman yardımcı olurum bundan şüphen olmasın eğer gelmeyi düşünüsem sadece dersinle ilgilenecen çünkü her türlü ortam var milliyetçi dinsiz satanist alkolik esrarkeş aklına gelen bütün pislikler bak sakın yanlış anlama ama hiç tavsiye etmem eğer sayısal bi temelin yoksa hocalardan bişiy öğrenmen zor çünkü okulda öğrenmeye istekli adam yok anladın tercihlerini iyi düşün ona göre tercih et eğer tercih edersen bana haber ver seninle irtibata geçelim ok kolay gelsin inşallah yaptığın tercih sonunda pişman oolmazsın.... bnce süper bölüm ama okul malum sınıfında 3-4 kişi hariç(onlarda dersle ilgilenen) dışında hoş beşin olmuycak okul ve sen olcak anca bizim okulda öyle başrılı olursun mesela bölümde geçen sene 3.94 le bi çocuk itüye geçti bölüm o sene 5 mezun verdi gerisin sen düşün kimse istemiyo bişeyleri tavsiem iyi düşün tercih aparken...

Alıntı badboyfeat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    merhaba arkadslar bn bu sene end. elektronık veya end. otomasyon bolumlerını tercıh etmeyı dusunuorum düz lise cıkıslıyım sızce end. elektornık bolumunu basarabılırmıyım ? cok mu zor dur derslerı? bırde end. elektornık ıle end. otomasyon arasında ne gıbı bır fark var ? birde 2 yıllık bır bolumu tercıh ederken unıversıte mı onde gelmelı yoksa okuyacagın bolm mu? kafam cok karısık ne etsem bılemıyorumm yardımcı olrsanız sevınırım...
    şimdi arkadaşım derslr zor felan değil mesela benim hiç bi bilgim yokdu ama başardım ve 2. sınıfa geçtim biraz daha çalışırım biter elektronik dediğin ne ki ama bölümü sevmek çok önemli bütün zorlukları ancak sevgiyle yenebilirsin unutma bunu bölüm hakknda bir bilgin olmaa bile sevmeye çalış bölümü tabiii önce okul sonra bölüm gelmeli çünkü her okulda verilen eğitim bir değil her okulun imkanıda bir değil mesela deney yaparak konu daha iyi anlaşılır sadece okumakla anlamak zor bide dgs ile geçiş yaptığında iyi bir üniversite 2 yıllık okuduysan 3-4 de zorlanmassın aşağı yukarı bi bilgin olur hem derslerden muaf bile sayılabilirsin eğitimler örtüşürse önce üniversite sonra bölüm bide endüstiryel elektornik le otomasyon arasındaki farkı bilmiom ama bildiğim ek şey elektronik iş imkanı daha çok açıkta kalma gibi bi şansın yok hadiii kolay glsin....
    Konu the_death tarafından (20-07-08 Saat 12:27 ) değiştirilmiştir.

Üye badboyfeat şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    39
    the_death cok sagolasınn gercekten bnıı aydınlattınnn Allah sn den razı olsun ...

+ Konu Cevaplama Paneli