www.pctk.com.tr
+ Konu Cevaplama Paneli
Gösterilen sonuçlar: 1 ile 6 ve 6

Konu: Görsel iletişim ve tasarim bölümü

Üye gezgin1907 geçmişte utanç verici bir davranış gösterdi
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    0
    görsel iletişim ve tasarımcılar nerdesiniz kimse yok mu bu bölümden?

bana yardımcı olun arkadaşlar nasıl bi bölümdür,tercihlerinde yazan varmı?

yahu arkadaşlar bu bölümde okuyan hiç mi kimse yokk!..

[QUOTE=rezorans;466050]
    Alıntı gezgin1907 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ha gözden kaçırmışım burda anlatıcam diye.o yüzden iki şık doğru demiştim 40 ve 54 zaten küçük olanı sormuşlar doğru cvb 40.yani tek şık doğru.

ben bu soruya bittim.hazırlayanın eline yüreğine sağlık biraz kazık olmuş olabilir dgs formatına göre ama enfes bi soru olmuş.

senin dediğin manTığa göre sayıLarın rasTgeLe seçiLmesi Lazım..bu şekiLde düşünüLdüğünde söyLedikLerin doğru..ama savunmanı yaparken rasTgeLe keLimesini beLirTsen daha anLaşıLır oLur

bu manTıkLa hazırLanmışsa hakkaTTen dediğin gibi enFes bi soru oLur
    eğer okuduysan yazdığımı devam edebiliriz.
    ben solim sayılar nasıl seçiliyo.birincisi ve ikincisi demiş sadece dolayısıyla bu bahsettiği grup 1 sayı olamaz 3 sayı zaten olamaz.2 sayılık grup.
    deniyoruz.kaç tane iki sayılık grup çıkar.3 sayının içinden.3 tane.
    şimdi bunları deniyoruz.bi tanesi y/y oluyor zaten bu kafadan gitti.
    kalan iki taneyi seçiyoruz.birisi 40 birisi 54 çıkıyo.küçük olanı da 40 olduğu için doğru cvb 40 seçeneği.iki şık doğru derken küçük olanı sorduğunu unutmuşum o an için.zaten soru pc de onu kağada döküp açıklamasını buraya yazmak zahmetli oluyo.

Alıntı contsata Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gezgin1907 arkadaş senin cevap tutmuş diye iptal olmaz diyorsun hata yazım hatası sonuç ta haksızlık diyorsun benim gibi sınavda sorunun hatalı olduğunu görüp işaretlemeyenlere haksızlık değilmi. kesin iptal edilir o soru beni pek etkilemeyecek çünkü benim kazanma ümidim yok
    altını çize çize söylüyorum yazım hatası yok soruda.bu haliyle sorulmuş.
    tutmuş demek için sallamak lazım.
    bi soru sallıcak durumda değilim.hele ki sayısaldan. zaten ben kazanamıyorum arkadaşlar kesin yani.onun için gidecek gitmicek derdinde diilim ben.
    zaten forumdaki duruma bakarsakta yapmayanların bişey kaybetmiceği ortada kimse yapmamış çünkü.
    Konu Aymira tarafından (15-07-08 Saat 16:32 ) değiştirilmiştir. Sebep: ardarda mesaj.

Üye gonca44 şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var gonca44 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    42
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    55
    [QUOTE=gezgin1907;465715]görsel iletişim ve tasarımcılar nerdesiniz kimse yok mu bu bölümden?

[QUOTE=rezorans;466050]

Ben kocaeli üniversitesi görsel iletişim tasarımını geçen sene kazandım.Ytenekle alınan bir bölüm normalde bunubiliyordursun fakat biz dikey geçişliler bu sınavdan muafız.Açıkçası yetenek konusunda çok zorlanmadım ben çünkü zaten iletşim fakültesinde güzel sanatlarda değil.Sözel dersler var biraz hayal gücü biraz kendini geliştirmek yeterli.Dikey geçişliler ders konusunda çok zorlanmıyor muaf olduğun ders sayısınada bğlı tabi bu.Mesela ben 2.dönem 13 ders aldım bu biraz zorladı.Bilgisayar derslerine biraz dikkat etmek gerekiyor ödevler oluyor ve hoca yetmiyor extradan senin uğraşman gerekiyor geliştirmek için.

Üye sekersiz şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    48
    [QUOTE=gonca44;519061][QUOTE=gezgin1907;465715]görsel iletişim ve tasarımcılar nerdesiniz kimse yok mu bu bölümden?

Alıntı rezorans Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Ben kocaeli üniversitesi görsel iletişim tasarımını geçen sene kazandım.Ytenekle alınan bir bölüm normalde bunubiliyordursun fakat biz dikey geçişliler bu sınavdan muafız.Açıkçası yetenek konusunda çok zorlanmadım ben çünkü zaten iletşim fakültesinde güzel sanatlarda değil.Sözel dersler var biraz hayal gücü biraz kendini geliştirmek yeterli.Dikey geçişliler ders konusunda çok zorlanmıyor muaf olduğun ders sayısınada bğlı tabi bu.Mesela ben 2.dönem 13 ders aldım bu biraz zorladı.Bilgisayar derslerine biraz dikkat etmek gerekiyor ödevler oluyor ve hoca yetmiyor extradan senin uğraşman gerekiyor geliştirmek için.

tebrikler
    peki hangi bölümden görsele geçiş yaptın?

Üye gonca44 şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var gonca44 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    42
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    55
    [QUOTE=sekersiz;532827][QUOTE=gonca44;519061]
    Alıntı gezgin1907 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    görsel iletişim ve tasarımcılar nerdesiniz kimse yok mu bu bölümden?

tebrikler
    peki hangi bölümden görsele geçiş yaptın?
    geçiş yapan benim.Ben tasarım basım ve yayımcılık bölümünden geçiş yaptım ama grafik,reklam gibi bilgisayar tasarımları içeren ve radyo sinema tv gibi bölümlerdende geçiş yapılıyor.

Üye sekersiz şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    48
    ben halkla ilişkiler ve reklamcılık okuyorum geçiş yok görsele:S iletişim tasarımına geçiş var.

Üye candan: şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    0
    [QUOTE=gonca44;534556][QUOTE=sekersiz;532827]
    Alıntı gonca44 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

geçiş yapan benim.Ben tasarım basım ve yayımcılık bölümünden geçiş yaptım ama grafik,reklam gibi bilgisayar tasarımları içeren ve radyo sinema tv gibi bölümlerdende geçiş yapılıyor.
    bende tasarm basım yayım okuorum bu sene dgs ye girmek istiorm
    acaba hazırlanırken dersaneye falan gitmem gerekir mi?
    ve nasıl hazırlandığn hakkında biraz bilgi vereblrmisin?

+ Konu Cevaplama Paneli