![]() |
||
|
|||||||
|
|
|
|
| ÖSS ile DGS ve MYO Düşünenler ÖSS ile meslek yüksekokullarını tercih edecekler, DGS hakkında merak ettiklerinizi bu bölümde sorabilirsiniz, bilgileri paylaşıp, tartışabilirsiniz.. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
#711 |
|
Aktif Üye
Giriş Tarihi: 07-07-08
İtibar Gücü: 6
![]() |
ya herkesin ders içerikleri 50-60 sayfaymış bnmkisi 4 sayfacık bi sorunmu var acaba yaaa:S
|
|
|
#712 |
|
aha
Giriş Tarihi: 10-05-05
İtibar Gücü: 65
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#713 |
|
Aktif Üye
Giriş Tarihi: 07-07-08
İtibar Gücü: 6
![]() |
teşekkür ederim içim rahatladı =)
|
|
|
#714 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 28-08-08
İtibar Gücü: 0
![]() |
Slm ben şimdi üye oldum arkadaşlar bana yardımcı olurmusunuz ek kontenjanları bekliyorum myo için fakat ben istanbulda bölümümle ilgili iki üniversite buldum marmara ve istanbul üniversitesi bölümüm grafik sanatlar bildiğiniz istanbul içi grafik sanatlar myo varmı başka birde ek kontenjanlar nezaman açıklanır ve ben ne yapmalıyım hiç bilmediğim için tercihi kaçırdım zaten bu önemli yardımcı olurmusunuz
|
|
|
|
|
|
#715 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 21-01-08
İtibar Gücü: 13
![]() |
Selam arkadaşlar ben dgs ile Ankara Üniversitesi Bilgi ve Belge Yönetimi bölümüne yerleştim ama gidip gitmemekte kararsızım.Bu sene kayıt yaptırmayıp seneye tekrar DGS'ye girsem herhangi bir puan kaybı oluyor mu ÖSS deki gibi?Bana bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim.Şimdiden teşekkürler...
|
| dikeygecis.org Reklam |
|
|
#716 | |
|
'' herşeyde ''
Giriş Tarihi: 23-04-06
İtibar Gücü: 52
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
#717 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 14-04-08
İtibar Gücü: 10
![]() |
slm ;
MYO ögrencilerinin 1. sınıf sonunda veya Mezun olduktan sonra, Yurt dışına gitme şansı varmı? Bilindiği gibi Fakülte'lerde böyle bir uygulama var. 1. veya 2. sınıfı bitirdikten sonra yaz döneminde 3 ay bir avrupa ülkesine veya Amerikaya giderek orada hem çalışıp para kazanıyolar , hemde yabancı dillerini geliştiriyolar. Bizim MYO böyle bir uygulama varmı aceba Saygılar.... |
|
|
|
|
|
#718 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 28-08-08
İtibar Gücü: 0
![]() |
Slm arkadaşlar bana yardımcı olurmusunuz ek kontenjanları bekliyorum myo için fakat ben istanbulda bölümümle ilgili iki üniversite buldum marmara ve istanbul üniversitesi bölümüm grafik sanatlar bildiğiniz istanbul içi grafik sanatlar myo varmı başka birde ek kontenjanlar nezaman açıklanır ve ben ne yapmalıyım hiç bilmediğim için tercihi kaçırdım bu önemli yardımcı olurmusunuz
|
|
|
|
|
|
#719 |
|
Üye
|
slm arkadaşlar ben bu sene 2yıllık pazarlama bölümünden mezunum bu sene acıkoğerıim 3 sınıf ısletmeden devam edbılıyorum sanırım kayıt tarıhlerı hakkında bılgısı olan varmı acaba
teskkürler |
|
|
|
|
|
#720 | |
|
˙·٠٠♥N♥٠٠·˙
Giriş Tarihi: 26-04-06
Konum: Sweetdream'ın bedeni ve ruhuna sahip, İstanbul - Eskişehir arası mekik dokuyor..
İtibar Gücü: 50
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
bu linki inceleyin sorunuzun cevabını alacaksınız.
|
|
|
![]() |
| Arkadaşlarınızla Paylaşın |
| Etiketler |
| dgs 2008, öss 2008, öss-dgs, öss-myo |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|