![]() |
||
|
|||||||
|
|
|
|
| DGS Hakkında Tartışmalar DGS hakkında olumlu / olumsuz görüşler, dgs sistemi hakkında tartışmalar, olması gerekenler, olmaması gerenleri burada tartışabilirsiniz. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
#21 |
|
bir sürü soru işareti
Giriş Tarihi: 02-08-05
İtibar Gücü: 103
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mantık sorularının artmasını ümit ediyorum
(biraz bencillik olacak ama mantıkta kaçırdığım soru yok![]() çok şükür)
|
|
|
|
#22 |
|
Aktif Üye+
Giriş Tarihi: 23-05-08
İtibar Gücü: 9
![]() |
arkadaşlar lütfen paylaşım ve yorumlarınızı düşünerek yazın ben yapıyorum sen yapıyorsun diyelim ama diğerlerinini de düşünün sınava 2 gün kala kimsenin moralini bozmaya gerek yok 2 gün kaldı sınava girip göreceğiz bakalım... zor yada kolay herkesin hak ettiği ve gönlünden geçen yeri kazanması dileğiyle...
![]()
|
| dikeygecis.org Reklam |
|
|
#23 | |
|
bir sürü soru işareti
Giriş Tarihi: 02-08-05
İtibar Gücü: 103
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
![]()
|
|
|
|
|
#24 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 30-09-07
İtibar Gücü: 18
![]() |
Rabbim herkesin emeğinin değerini verir inşallah.kimse moralini bozmasın.kazanacağız inşallah.sınav öncesi herkese bol moraller diliyorum.diyorum ama bide bana sorun.
|
|
|
|
|
|
#25 |
|
Aktif Üye+
Giriş Tarihi: 23-05-08
İtibar Gücü: 9
![]() |
sayısalcısın galiba benimde gireceğim yer geçen sene 237 ile almış yani senin 230 ile yerleşen dediğin kişiler yada yerleşebilecek kişiler içinde bende varım ama bunu belirleyen kişi ben değilim yazık ki zor yada kolay herkes pazar günü sınava girecek ve göreceğiz benim demek istediğim sınav öncesi birçoğumuzun aklı zaten karışıkken birde biz stres yaratmayalım çünkü kimse bilmiyor ne çıkacağını...
|
|
|
#26 |
|
Aktif Üye
Giriş Tarihi: 08-02-07
İtibar Gücü: 27
![]() |
artması güzel olurdu çünkü zamn alan türden sorular oluyor genelde mantık soruları onun için çok işlem yapmamızı gerektiren sayısal soruları azalırdı.
|
|
|
|
|
|
#27 |
|
Aktif Üye
Giriş Tarihi: 17-03-06
İtibar Gücü: 40
![]() |
Geometri ve Cebir artsın, Mantık soruları azalsın.
|
|
|
|
|
|
#28 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 09-02-07
İtibar Gücü: 27
![]() |
2006 da 9 tane, 2007 de 7 tane sozel mantik sorusu cikmis. bu sene kuvvetle muhtemel 9-10 arasi mantik sorusu cikabilir arkadaslar. cunku 2007 de mantik sorusu az oldugundan puanlar baya yukselmisti.
moralinizi bozmak gibi olmasin ama artmasi bi sey degistirmez. elemek icin mutlaka bi seyler yapacaklar sonucunda. ya mantik sorulari artacak yada diger sorular zorlasacak. zaten eleyici sorular mantik sorulari. dusunsenize 1 soru ile binlerce kisi elenebiliyor. |
|
|
|
|
|
#29 |
|
Siteye Erişimi Yasaklanmıştır
Giriş Tarihi: 22-12-07
İtibar Gücü: 0
![]() |
bence gecen seneyle aynı oranda olur ..ya elemek için fazla sorarlar felan diyosunuz da nasıl sorulursa sorulsun yapan var yapamayan var .. e yapanda giricek yani.. (Gelsin hayat bildigi gibi gelsin işimiz bu yaşamak dırırırırım :P)
|
|
|
|
|
|
#30 |
|
Üyeyim ben üyeyim...
Giriş Tarihi: 30-03-05
İtibar Gücü: 54
![]() |
bencede felaket senaryoları üretip boşu boşuna kendimizi germeyelim.. Herkese Başarılar.
|
![]() |
| Arkadaşlarınızla Paylaşın |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|