![]() |
||
|
|||||||
|
|
|
|
| DGS Hakkında Tartışmalar DGS hakkında olumlu / olumsuz görüşler, dgs sistemi hakkında tartışmalar, olması gerekenler, olmaması gerenleri burada tartışabilirsiniz. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
#11 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 12-06-08
İtibar Gücü: 0
![]() |
arkadslar bence mantık soruları bırazcık fazla olabılır ama fazla kafa karıstıran turden degıl kolay olacaktır ayrıca bu sene sınavgecen sene ye gore kolay olma ıhtımalı var 2006 da kolay 2007 de zor olmustu cıkan sorulara baktıgınızda bunu goreceksınız hepınıze basarılar dılıyorum
bu sınavda hersey dıkkat ve hız kesınlıkle dıkkatınızı kaybetmeyın arkadslar yoksa yapılmayacak soru yok 3sıkalım dısımızı tekrardan basarılar dılıyorum Bu mesaj en son " 10-07-08 " tarihinde saat 21:25 itibariyle Fibonacci tarafından düzenlenmiştir.... Neden: mükerrer mesaj.. |
|
|
|
| dikeygecis.org Reklam |
|
|
#12 |
|
Aktif Üye+
Giriş Tarihi: 17-08-07
İtibar Gücü: 20
![]() |
zor yada kolay arkadaslar ıkı gun sonra sınavımız var. bırlıkde gorcez sımdıden kafamıız nıye yoruyoruzkı cok fazla mantık sorusu cıksada sınav cok zor olsada gırıcez ve bırılerı kazanıcak onlardan bırı olmak dılegıyle
|
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Aktif Üye
Giriş Tarihi: 24-08-07
İtibar Gücü: 19
![]() |
Alıntı:
çok doğru bu konudan şimdi bahsetmenin hiç bi anlamı yok ......... ![]() herkese başarılar... *** |
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Aktif Üye+++
Giriş Tarihi: 10-05-08
İtibar Gücü: 14
![]() |
bence aynı kalır herkese basarılar
|
|
|
|
#15 |
|
Aktif Üye
Giriş Tarihi: 01-02-07
İtibar Gücü: 27
![]() |
artmasııııınnnn rica ediyorum ösym lütfen artmasın
![]() |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Ve oldu..:)
Giriş Tarihi: 17-05-07
İtibar Gücü: 23
![]() |
'Artsada artmasada ben zorlanırsam rakiplerimde zorlanır' diye düşünüorum ben,sizde böyle düşünün baya rahatlatıyo insanı
![]() |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Aktif Üye
Giriş Tarihi: 27-03-08
İtibar Gücü: 11
![]() |
ya arkadaslar ıstedıgı kadar zor olsun sonucta herkse zor olacak ve dıyelım kolay denemede yaptıgın 75 net zor olan denemede 70 nete denk gelecek ve herkes ıcın durum bole oldugundan bısey deısmeyecek onemlı olan aptalca cebırsel hatalar yapmamak bence
|
|
|
#18 |
|
makineciiii
Giriş Tarihi: 09-02-08
İtibar Gücü: 12
![]() |
arkadaslar artsa nolur artmasa nolur bence terarruatı fazla olan soru olmasın gerısı kolay yorum sorularında sıwrılenler kazanacak yanı kazandıracak seyler yorum sekıl grafık soruları
ama yınede yırım senı DGS... |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Aktif Üye
Giriş Tarihi: 22-02-07
İtibar Gücü: 27
![]() |
bence artmış artıcağı kadar aynı kalır ama sınav bencede çok çok çok zor olucak.bence hiç sınava bile girmeyin boş verin açıktan decam edin fazla kafaya takmayın dgs yi
![]() |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Aktif Üye
Giriş Tarihi: 24-04-08
İtibar Gücü: 9
![]() |
arkdaşalr bu ne ya sınav öncesi benim morelimi sıfıra indirmeyin nolur sorular hakkında yorum yapmaylm
|
|
|
|
![]() |
| Arkadaşlarınızla Paylaşın |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|