![]() |
||
|
|
#31 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 13-05-08
İtibar Gücü: 9
![]() |
The_Matrax; Ben sorulara şöyle bir göz gezdirdim.Biraz ales çözdüm.
Bence bu sınav güç gösterisinden başka bişi değil.3-5 kişilik kontenjana girebilmek güçtür.Ve her iki testten 75'in üzerinde yapabilenlerin güç gösterisidir.Çalışmak,emek vermek biryere kadar geçerlidir.Kırılma noktasına geldiğinde kafanında çalışması lazım.Hiç kimse çarpma, bölme yaparak mühendis olamaz. Gözlerini kapattığında gerçekler değişmez.
|
|
#32 |
|
Siteye Erişimi Yasaklanmıştır
Giriş Tarihi: 22-12-07
İtibar Gücü: 0
![]() |
mutluyum :
sonunda geldi zamanı.. calıstıgım için içim rahat.. kendime guveniyorum olmazsada kader dicem elimden geleni yaptım halada yapıyorum.. |
|
|
|
|
#33 |
|
Aktif Üye
Giriş Tarihi: 28-08-07
İtibar Gücü: 19
![]() |
çalıştık elimizden geleni yaptık.hayırlısı ise olsun diyorum..herkese bol şanslar diliyorum..birazda şans meselesi bence...
|
| dikeygecis.org Reklam |
|
|
#34 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 24-06-08
![]() |
daha bu haftaya kadar ilk senem olmasına rağmen bi seneyi daha göze alamam diyordum kesin olmalı diyordum şimdi ise hayırlısı eğer olmasa senye gerçekten tama çalışır 6senede olsa hayalimdeki isletme fakültesini bitiririm diyorm
(Bir kulaç daha atsam karadayım!!!!) |
|
|
|
|
#35 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 10-11-07
İtibar Gücü: 16
![]() |
öss'de full çıkarmak nasıl şanssa buda şans işi biraz..hiç heyecanım yok sınav anında da olacağını sanmıyorum..2 yıldır herkes yatarken ben çalışıyordum..herkese başarılar diyorum..
![]()
|
|
#36 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 01-07-08
![]() |
herkes için hayırlı olan neyse o olsun arkadaşlar...BAŞARILAR !
|
|
|
|
|
#37 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 20-10-07
İtibar Gücü: 17
![]() |
Tabikii çalışanın psikolojisi daha farklı oluyor çünkü çalışmayan daha rahat
bence çalışanlarda diğerleri gibi rahat olsun insan psikolojisini bozarsa yapacağı şeyleride yapamaz o yüzden rahat olun arkadaşlar!! |
|
|
|
|
#38 |
|
Aktif Üye++
Giriş Tarihi: 07-11-07
Blog Başlıkları: 3
İtibar Gücü: 19
![]() |
çalışmak istemiom artık son kaç gün kaldı neden bölee oldu
![]()
yanlış bi kapı çalmışım dostlarım ardına kadar yanlış......!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() '''BelKiDe DeRiN oLaN kUyU dEgİlDe KıSa OlAn İpİmiZdİR''' Hayır! bu defa vedalaşmak yok ... Zaten bu vedaların sonu yok...!! |
|
|
|
|
#39 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 07-02-08
![]() |
arkadşalar herkes için hayırlısı. emin olunki çalışan emeğinin karşılığını alacak inşallah.
|
|
|
|
|
#40 |
|
Aktif Üye+
Giriş Tarihi: 17-08-07
İtibar Gücü: 21
![]() |
hayal alemınde yüzüyorum sınavı kazanmıs kayda gıttıgım gunu dusunuyorum aradan bı kac sn gecmeden ya sınavı kazanamassam diyip hüngür hüngür ağladığım an gözlerımde canlanıyor şu sınav olup bitip bıde açıklanana kadar cıldırmassam iyi olucak
|
|
|
| Arkadaşlarınızla Paylaşın |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|