![]() |
||
|
|
#21 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 08-06-06
İtibar Gücü: 37
![]() |
Valla bende stres yok eğer dgsden elektrik elektronik mühn.kazanamassam.Össden çevre mühnd. yerleşirim.Ama ben elektrik elektroniği daha çok istiyorum
![]() |
|
|
|
|
#22 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 13-05-08
İtibar Gücü: 9
![]() |
Ben sınava ilk defa giricem.Umarım sorular biraz zorlayıcı olur.Zor sorular olduğu sürece kimin ne kadar gücü var ortaya çıkacaktır.Artık ösym klasik soruların dışına çıkmalı.
| dikeygecis.org Reklam |
|
|
#23 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 11-06-07
İtibar Gücü: 22
![]() |
Ben kendime güveniyorum. Hakkını vererek çalıştım... Hızlıyım ve seri düşünebiliyorum.. Yani herşey tam. Tek eksik 4 günün geçmesi.... Ben hazırım artık yeni üniversiteme kavuşmak istiyorum....
![]()
|
|
|
#24 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 18-08-07
İtibar Gücü: 19
![]() |
evet arkadaşlar ilk başta herkese bol şanslar diliyorum. ben geçen sene ilk defa girdim ve selçuk makine müh. 1.öğretim kazandım. tavsiyem herkes rahat olsun.sorular basit oldugundan içinizde sakın bunlar bu kadar basit sormaz vardır bunda birşey deyipte o soruya gömülmeyin sonucu ne bulduysanız işaretleyin.matematiği en kısa sürede bitirmeye çalışın. bir soru üzerinde cok durmayın. ben online vaziyetteyim sormak istediklerinize cevap verebilirim. herkese tekrar başarılar.
|
|
|
|
|
#25 | |
|
Aktif Üye
Giriş Tarihi: 25-11-07
İtibar Gücü: 15
![]() |
Alıntı:
Çalışan yatmadan paso soru çözen kendını geliştiren,2 yıllık unıversıte hayatı boyunca ders çalışıp boşa zaman harcamayanların hakettiğini alma günü. Herkes ne ekertiyse onu biçecek.
Herşey silinip kaybolurken nazarından, Yalnız o güsel göslerinin nuru görünse... Gösler ki, birer parçasıdır send en ilah'ın, Gösler ki,senin en katı zulmun ve silahın... --İstanbul Teknik Üniversitesi-- Telekomünikasyon Mühendisliği |
|
|
|
|
|
#26 |
|
Aktif Üye+
Giriş Tarihi: 03-06-07
İtibar Gücü: 23
![]() |
sanırım sadece ben heyacanlı yada stresli değilim.çalıştık elimizden geleni yaptık.bundan sonrasında hayırlısı ne olcaksa o olsun.yinede inş çalışan herkez kazanır.
|
|
|
#27 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 01-07-08
İtibar Gücü: 7
![]() |
biz elimizden geleni yapalımda gerisi allaha kalmıs hayırlısı deriz son 4 gün birer deneme daha cözeriz sonra inş keske demeyiz herkesin gönlüne göre versin rabbim..
|
|
|
|
|
#28 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 21-01-08
İtibar Gücü: 13
![]() |
çukurova üni bekle beniii
![]() |
|
|
|
|
#29 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 18-08-07
İtibar Gücü: 19
![]() |
çukurovayı yazarken iyi düşün valla.hele mühendislik yazacaksan bir daha düşün
%100 ingilizce.bu arada ben selçuktaym ve selçuk isteyenlere söylüyorum mühendislik dersleri artık %70 ingilizce bilginize. |
|
|
|
|
#30 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 22-04-08
İtibar Gücü: 10
![]() |
sinir stres yorgunluk bunaldım artık aaaa..saatlerce tv ızleyıp pc basında oturmak ve gezip tozmak ıstıyorum artık off pofff=O
| Arkadaşlarınızla Paylaşın |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|