![]() |
||
|
|
#11 |
|
Aktif Üye+
Giriş Tarihi: 15-11-06
İtibar Gücü: 31
![]() |
Herkes için en hayırlısı ne ise o olsun
| dikeygecis.org Reklam |
|
|
#12 |
|
Aktif Üye
Giriş Tarihi: 15-06-08
İtibar Gücü: 7
![]() |
iki yıl notlarım yüksek olsun diye uğraştım durdum.gezmedim eğlenmedim ders çalıştım üniversite denince aklıma gelen şey ödevler dgs dersler falan filan. işte dgs geldi çattı. 2 yıldır hiç dilimden düşürmedim kelime. giricem ve görücem bakalım onun için verdiğim emeklere deyiyor mu?
|
|
#13 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 16-07-07
İtibar Gücü: 21
![]() |
hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin allah nediyim korku aksiyon gerilim mecara drama gibi bi film türü işte her türden biraz var....
|
|
|
|
|
#14 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 25-03-06
İtibar Gücü: 40
![]() |
bunca zaman nasıl geçti anlıyamadım ,ancak şu son hafta geçmek bilmiyor.zaman adeta durdu.sonuçta bir kesim yine kazanacak allah bizi o kesime nasip etsin ve diğer sınava giren arkadaşlara başarılar diliyorum.
|
|
|
|
|
#15 |
|
Aktif Üye
Giriş Tarihi: 01-02-08
İtibar Gücü: 13
![]() |
ben çok korkuyorum arkadaşlar belkide hayatımda biçbir sınava bu kadar önem vermedim bakalım eşit ağırlıkçıyım bir soru bile benim için çok önemlli... işim zor. herkes için hayırlısı olsun....
|
|
|
|
|
#16 |
|
Siteye Erişimi Yasaklanmıştır
Giriş Tarihi: 31-05-08
İtibar Gücü: 0
![]() |
olcağı bu idi zaten geldi çatı zaman işte
ama herkese hayırlıs inş.ben kazancam ama sizler de kendinizi buna adepte etmelisiniz. |
|
|
|
|
#17 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 21-01-08
İtibar Gücü: 13
![]() |
ya son günler stres içindeydim taki bugün giriş belgem elime geçene kadar.inş herkes istediği yere yerleşir.emeklerimiz boşa çıkmasın.tabi sözüm çalşanlara.birşey istiyorsak onu haketmek için çalışmak lasım dimi.şimdiden herkese başarılar..
|
|
|
|
|
#18 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 13-06-08
İtibar Gücü: 0
![]() |
Mevlam görelim neyler, neylerse güzel eyler...
Böyle sınavlarda insanın sakin olması çok etkili, çok basit bi soruda stresten 3ü 5 diye görebiliyoruz. İnş herkes hakkında hayırlı olana ulaşır bu sınavla.. ![]() |
|
|
|
|
#19 |
|
Aktif Üye
Giriş Tarihi: 07-01-08
İtibar Gücü: 14
![]() |
pek fazla çalışmadım ama yinede kendime güveniyorum ve inanıyorumki kazanıcam herkese sınavda başarılar arkadaşlar kendinize güvenin
|
|
|
|
|
#20 |
|
laf-ı güzaf
|
hayatımda en önemsediğim en çok çabaladığım şey bu sınav oldu heralde
özellikle son 1 aydır dgs le yatıp dgs kalkıyorum umarım sonuç olumlu olur eğer olmassa ??? seneye birdaha girermiyim bilmiyorum ama senelerdir katetmediğim kadar yol katetmiş oldum matematikte budurumu vatan ve millet yararına kullanacağıma söz veriyorum misal komşu çocuklarına hah espri kat sayım arttı son günlerde ![]() vessalam heyacanlı ve umutluyum
| Arkadaşlarınızla Paylaşın |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|