DGS - Dikey Geçiş Sınavı - İntibak - MYO
Google

Geri Git   DGS - Dikey Geçiş Sınavı - İntibak - MYO > DGS - Dikey Geçiş Sınavı Hakkında Bilgi Kategorisi > DGS Hakkında Bilgiler ve Genel Konular
Anasayfa Kayıt Konuları Okundu İşaretle

DGS Hakkında Bilgiler ve Genel Konular DGS için öneriler,DGS netleri,DGS ile ilgili gelişmeler,DGS hakkında bilgiler bu bölümde.

Yanıtla

Konu Araçları Mod Seç
Eski 04-01-06, 23:56   #31
Üye

Giriş Tarihi: 09-03-05
İtibar Gücü: 55 dilek özge Sanal Karizma İstemiyor
Ya ArkadaŞlar Bende Mugla Ünİ İŞletme Kasandim Bu Sene Ama Gİtmedİm...
Nedenİ Çooookkk Uzun..
Ama Ben Şunu GÖrdÜmkİ Sinava Gİrmeden Önce Soru Çok ÇÖzdÜm Ama HİÇ Zaman TutmamiŞtim Kendİme Ve Bunu Çok KÖtÜ Olarak Ödedİm ÇÜnkÜ Zamani Yetİremedİm 25 Soru Yapamadim Nedenİ TÜrkÇe Sorulari Çok Uzundu Ve Ben Yapmam Gereken Sorulari YetİŞtİremedİmsİze Tavsİyem Zaman Tutarak ÇaliŞin Ve İkİncİ Tavsİyem Sİzlere Bence Önce TÜrkÇenİn Yarisini Sonra Matematİk Yarisini Sonra TÜrkÇe Yİ Tamamlayip Ardindan MatematİĞİ Tamamlamalisiniz Bence ÇÜnkÜ Sorular Okadar Uzun Ve Sikicikİ İnsanin Kafasi Almiyor Bİ Yerden Sonra Ve Ben Farkettİmkİ YanliŞlarim Hep Sonlara Dogru ÇikmiŞ Anlamaniz YavaŞliyor Zamanida Bİlgİnİzİde Degerlendİremİyorsunuz....
Öle İŞte Bende Bu Sene Gene Gİrecem Şuan İstanbuldayim İsmİrden Kalktim Geldİm Buralara Fİnansbank Tel. Bankaciliginda ÇaliŞiom Umarim HerŞey İİ Olacak))
dilek özge Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-01-06, 00:14   #32
Paylaşımcı

garfield kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 10-12-05
İtibar Gücü: 44 garfield Sanal Karizma İstemiyor
kesinlikle iyi bi sınav stratejisi bende bunu uyguluyorum turlu sistem herzman işe yarıyor
güzel ve iyi bi teknik bana öss de dershaneye hazırlanırken mat hocam sölemişti
Eski 02-02-06, 01:07   #33
Made in Turkey

Oktay_10 kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 07-09-05
İtibar Gücü: 50 Oktay_10 daha yeniOktay_10 daha yeni
Bu sitenin en önemli topiclerinden bi tanesi çok seviyorum bu başlığı

Evet kazanan veya kazanamayan ark. tecrübelerinizi alalım...
Oktay_10 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
dikeygecis.org Reklam
Eski 02-02-06, 16:30   #34
Üye

Giriş Tarihi: 30-01-06
İtibar Gücü: 0 sezginbaha Sanal Karizma İstemiyor
arkadaşlar ya ben napayım ben erzurumda okumak istiyorum.istanbulluyum ama orda okumam orda olmam için elbette benimde herkes gibi bir nedenim var.elektronik haberleşme mezunuyum ve atatürk üniversitesi fizik yazmayı düşünüyorum.sizce...
sezginbaha Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 02-02-06, 16:47   #35
!. icraLik .!

Giriş Tarihi: 08-07-04
İtibar Gücü: 74 ShoveL Sanal Karizma İstemiyor
Alıntı:
sezginbaha tarafından gönderildi
arkadaşlar ya ben napayım ben erzurumda okumak istiyorum.istanbulluyum ama orda okumam orda olmam için elbette benimde herkes gibi bir nedenim var.elektronik haberleşme mezunuyum ve atatürk üniversitesi fizik yazmayı düşünüyorum.sizce...
buna kendin karar vermelisin bence.. ilerde nasıl bir hayat istiyorsan ona göre karar ver.
ShoveL Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 08-02-06, 09:58   #36
Aktif Üye+

godsmack kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 10-08-05
İtibar Gücü: 49 godsmack Sanal Karizma İstemiyor
arkadaslar dgs sınavı bıldıgımız gıbı öss gıbı agır deıl sıtede gezdıgımız zaman sınav gıren ve basaramayan arkadasların hep zamandan sıkayet ettıklerını goruyoruz bunun tek bır nedenı olabılır oda hızlı soru cözme problemı bunu aşmak için sınavdan önce bence bol bol soru çözulmelı daha sonrada zamana karsı zoru çözulmeli zaman tutarak kendımızı daha ııyı sınıyabılırız bu uygulamayı basarırsanız artık göz aşına oldugu ıcın bazı soruları kalem oynatmadan da cözebılırsınız..sınav piskolojını buyuk ölcude yenmek ıstıyorsak kı bu bıraz problem oluyor sınava gıderken sankı bır deneme sınavına gıdıyormus edasıyla gıtmek ve dgs sınavının hayatımızda olmassa olmaz gözuyle görmemek bunuda basrırsanız sınavı pıskolojıkmen kazanmıs olursunuz..
godsmack Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 12-02-06, 03:26   #37
Aktif Üye

Fourier kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 24-09-05
İtibar Gücü: 47 Fourier Sanal Karizma İstemiyor
ewet ya aynı olay benımde basıma geldı öss de cok kotu bı durumdu umarım dgs de boyle bı aksılıkle karsılasmam herkese basarılar
Fourier Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 19-02-06, 00:09   #38
Aktif Üye

Serkannn kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 25-01-06
İtibar Gücü: 42 Serkannn Sanal Karizma İstemiyor
Alıntı:
godsmack tarafından gönderildi
arkadaslar dgs sınavı bıldıgımız gıbı öss gıbı agır deıl sıtede gezdıgımız zaman sınav gıren ve basaramayan arkadasların hep zamandan sıkayet ettıklerını goruyoruz bunun tek bır nedenı olabılır oda hızlı soru cözme problemı bunu aşmak için sınavdan önce bence bol bol soru çözulmelı daha sonrada zamana karsı zoru çözulmeli zaman tutarak kendımızı daha ııyı sınıyabılırız bu uygulamayı basarırsanız artık göz aşına oldugu ıcın bazı soruları kalem oynatmadan da cözebılırsınız..sınav piskolojını buyuk ölcude yenmek ıstıyorsak kı bu bıraz problem oluyor sınava gıderken sankı bır deneme sınavına gıdıyormus edasıyla gıtmek ve dgs sınavının hayatımızda olmassa olmaz gözuyle görmemek bunuda basrırsanız sınavı pıskolojıkmen kazanmıs olursunuz..
Sana katılıyorum godsmack
Serkannn Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 28-02-06, 18:13   #39
Üye

Malice kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 28-11-05
İtibar Gücü: 0 Malice Sanal Karizma İstemiyor
Tavsiyeler için teşekkürler ama bence arkadaşlar sınavı çok abartıyorsunuz.. Öss sınavında tüm sene kendini kasıp, sadece sınava odaklanmış arkadaşlarım sınav zamanı stress yüzünden kazanamadı ama ben hiç umursamadım sınavı inanın son 3 gün iki test çözdüm ve sınava girdim. İyi-kötü Bilgisayar yüksek okuluna kayıt oldum. Şimdi sıra DGSde Bilgisayar Mühendisliği için giricem bu sınava ve bu sınav benim hayatımın sonu değil..Madem Dgs mantık isteyen bir sınav, hepimizin zeki insanlar olduğu kanaatindeyim. Vız gelir yani böyle düşündükten sonra yapamayacağınız hiç birşey olmamalı. Ben bunu bilirim sadece. Ama dersiniz ki ben zirveye oynayacağım siz bilirsiniz Hırsta yapmamak gerekli aslında Şans sizinle olsun..

Bu mesaj en son " 28-02-06 " tarihinde saat 18:20 itibariyle Malice tarafından düzenlenmiştir....
Malice Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 28-02-06, 21:43   #40
Üye

ak47 kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 02-08-05
İtibar Gücü: 49 ak47 Sanal Karizma İstemiyor
sevgili malice
dgs nin kolaymı zormu olduğu sonu olmayan bir tartışma olmakla beraber
aslında zannedildiği kadar kolay bir sınav değildir.
bunun en büyük göstergesi de les ile olan benzerlikleridir.
sadcece daha önceden matematiği iyi olanların biraz daha avantajı olabilir bu anlamda öss ye hazırlanmış olmak iyi bir altyapı.
ancak özellikle bilgisayar mühendisliği için özellikle iyi bir üniversitede bilgisayar müh için neredeyse fulle yakın yapmak gerekir.
tüm bunların ötesinde mantık soruları her ne kadar zeka işi olsada salt zeka değildir en azından çalışılmadığı zaman uzun zaman alırlar ki belirli bir dilimin üzerinde belirleyici olan mantık sorularıdır.
bu sınavın konular bierebir değerlendirildiğinde öss ye göre kolay olduğu doğrudur ancak kontenjanın az olması mantık soruları ve çıkarılması gereken yüksek netler nediniyle bu sınav aslinda öss den daha bile zor olabilir ki ben bu karşılaştırmayı her zaman anlamsız bulmuşumdur çünkü her sınav içinde kendi zorluklarını barındırır.
stresle başa çıkmal ise sınava hazırlık sürecinin parçalarından birisi....
sonuç olarak ösym nin yaptığı hiç bir sınav kolay değildir hayatta herşey gibi çalışmadan olmaz.
ak47 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Arkadaşlarınızla Paylaşın

Konu Araçları
Mod Seç

Gönderme Kuralları