![]() |
||
|
|
#1 |
|
Prof
|
DGS- dikeygecis.org yeni sunucularına gecti, gordugunuz hatalar ?
Yeni sunucularımıza geçmiş bulunuyoruz, hataların olması gayet normaldir, sitede gördüğünüz hataları bu konuda bildirirseniz mümkün olduğunca çabuk hallederiz.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler ![]() ©2004-2008 dikeygecis.org web ekibi |
|
|
|
| dikeygecis.org Reklam |
|
|
#2 |
|
Aktif Üye+
Giriş Tarihi: 30-05-08
İtibar Gücü: 7
![]() ![]() ![]() |
emeklerinize teşekkürler.
|
|
|
#3 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 09-02-08
İtibar Gücü: 10
![]() |
ya deneme sonucları ne olacak bilgi verirseniz sevinirim.Bu ara emeginize sağlık hayırlı olsun.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 27-01-07
İtibar Gücü: 25
![]() |
deneme sınavlarını indirmeye çalıştım hata mesajı veriyo geçen günlerde indirmiştim tahminim yapılan sunucu değişikliğinden kaynaklanıyo..teşekkürler
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Aktif Üye+
Giriş Tarihi: 23-11-05
İtibar Gücü: 43
![]() |
bende 2. sayfaya geçinceye kadar beni siteden çıkarıyor.sürekli giriş yamak durumunda kalıyom.
|
|
|
#6 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 18-12-05
İtibar Gücü: 41
![]() |
Ben bazı programları indiremiyorum(örn: Dgs 2008 Puan Hesaplama Programı ve Araçları , dgs_cevap_kağıdı)
Ayrıca sitede geçiş yapılablecek bölümler kısmında 2007 klavuzundaki bölümler yazıyo 2008 klavuzunda incelediğim de bazı bölümlerden bazı bölümlere geçiş yapılabilcek yerlerin değiştiğini gördüm bunuda belirtmek isterim iyi çalışmalar
|
|
|
#7 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 21-01-07
![]() |
elinize kolunuza sağlık gerçekten mükemmel bi ekip çalışması bi çok bütün dgslilere faydalı olduğunuz için teşekkürler.
yanlız dosya indiremiyorum bu şuanda var bu sorunu yaşanlar varmı yoksa yanlız benmi dosya indiremiyorum arkadaşlar. Bu mesaj en son " 03-07-08 " tarihinde saat 20:43 itibariyle Utku tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Prof
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 03-07-08
İtibar Gücü: 0
![]() |
siteyi geç keşfettim ama çok yararı oldu emeği geçenlere gerçekten minnettarım...
sanırım yeni düzenlemeler yapılmış açılmayanlar artık açılabiliyor arkadaşa bi daha denemesini tavsiye ediyorum... saygılar... |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Aktif Üye
Giriş Tarihi: 31-01-07
![]() |
hayırlı olsun hocam elinize sağlık...