![]() |
||
|
|
#1 |
|
Prof
|
22 Haziran DikeyGeciS.org Online DGS denemesi sinava girecekler icin bilgilendirme
Geçmiş Olsun
Sınava girecek arkadaşlarımız 5 dakika ayırıp bu konuyu dikkatlice okusunlar lütfen, spesifik değilse çoğu sorunuzun cevabı bu konuda var. kontrol panelinizde grubunuzu görmeniz önemli değil, kullanıcı adınız bu listede (tıklayınız) varsa sınava girebileceksiniz demektir. Önemli: -Sınava girecek arkadaşlar bölümünüze göre sıralamanızı görmeniz ve genel değerlendirmede sıranızı görmek istiyorsanız, bilgi formunu doldurmak şart, lütfen bilgi formunu doldurun, bilgi formunda adınızı, soyadınızı ve mezun olduğunuz bölümün kodunu yazacaksınız. Bölüm kodunuzu bilmiyorsanız alttaki linklerden öğrenebilirsiniz, liste alfabetiktir, tıklayacağınız çıkan resmi büyütmek için üzerine tıklayınız.
Bilgi formunu mutlaka doldurunuz, doldurulması zorunludur, bilgi formunu doldurmak için buraya tıklayınız. Sınav hakkında sorular soruluyor, genel olarak hepsinin cevabı ve dikkat etmeniz gereken husular bu konuda yazılacak. En önemli dikkat edeceğiniz hususu en başta yazayım, bugün özel mesaj kutunuzda en az 5 özel mesaj boşluğunuz olsun, bu yüzden lütfen özel mesajlarınızı temizleyin Soruları görebilmek için Acrobat Reader Programının bilgisayarınıza kurulu olması gerekiyor, acrobat reader ı bilgisayarınıza indirmek için aşağıdaki linke tıklayınız: Adobe - Adobe Reader Download - All versions - Sınav sorularını nereden göreceğim ? Bu konunun een başında ve forum sayfasının en başında link olarak verilecek cevap anahtarları ve sorular. Forum anasayfası için alttaki linke tıklayınız: http://www.dikeygecis.org/forum/ - Sınavda sorun olursa ne yapacağım ?[/b] Sınavda hem bu konuda sizin sorularınıza cevap verilecek hemde sınava girecekler için chat sayfası açılacak, anlık yardım alabileceksiniz. chat sayfasına ulaşmak için alttaki linke tıklayınız: http://www.dikeygecis.org/forum/mgc_...o=view_chatbox -Nelere dikkat etmeliyim ?
Sonuçlarınız tüm Türkiye' de sınava gireceklerle beraber değerlendirilecek, bizimde ilk tecrübemiz olduğu için net tarih veremiyoruz 1 hafta sonra verilmesini umuyoruz. Sonuçlar dikeygecis.org da ve www.tasari.com.tr de duyurulacak. -Sınav Soruları ve Cevap Anahtarı ne zaman yayınlanacak ? 24 Haziran 2008 Salı günü kütüphane bölümümüzde sorular ve cevaplar verilecek. Saat 09.00 dan 13.30 a kadar siteye sınava girecekler sadece girebilecektir. Aklınızda kalan soru varsa üstte yazılanlar dışında bu konuda sorabilirsiniz, lütfen cevaplanmış soruları sormayınız bi zahmet mesajı okuyunuz. Sınavda Başarılar ! ©2004-2008 dikeygecis.org web ekibi Bu mesaj en son " 22-06-08 " tarihinde saat 12:54 itibariyle Utku tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
| dikeygecis.org Reklam |
|
|
#2 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 21-02-08
İtibar Gücü: 10
![]() |
Herkese Şimdiden Başarılar ... Çok Saolun bole bı sınav ınanın kı cok yararlı olacaktır...Teşekkurler DikeyGecis.org
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 15-08-07
İtibar Gücü: 17
![]() |
evet bütün sorularıma cevap buldum şimdi.teşekkürler şimdiden basarılar arkdaşlar.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 02-04-06
İtibar Gücü: 37
![]() |
online sınava giricem fakat formu doldurmak için uğraşmama rağmen büyük ihtimalle benim pc den kaynaklanan bi sorundan dolayı formudolduramadım.
|
|
|
#5 |
|
Aktif Üye+
Giriş Tarihi: 15-11-06
İtibar Gücü: 29
![]() |
saat 8:20 tarih 22 haziran ve ben beklemedeyim
hayırlısı geçenki sınavlarda çok heyecan vardı bunda yok ya sınav korkumu yendimmi acaba ![]()
|
|
|
#6 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 28-08-07
İtibar Gücü: 17
![]() |
herkese başarılar bakalım şanpiyon kim olacak
![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Prof
|
Arkadaşlar günaydın
![]() Bilgi formunda hata alıyorsanız daha önce doldurmuşsunuz demektir, üstteki konuda bunu açıkladık zaten, aldığınız uyarıyı bu konuda yazarsanız daha iyi yardımcı olabilirim sınav soruları ve cevaplarının linki 09.25 de aktif olacak hem duyuruda hemde bu konunun ilk mesajında ![]() lütfen özel mesajla soru sormayın, bu konuda sormaya gayret edin... |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 23-04-07
İtibar Gücü: 0
![]() |
günaydın bilgi formunu bulamıyorum yardımcı olabilirmisiniz
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Aktif Üye+
Giriş Tarihi: 11-02-08
İtibar Gücü: 11
![]() |
aynı sıkıntı bende de var ama ben sınava daha önce girmedim formu da doldurdugumu sanmıorum hatırlamıorum
![]()
Kaderin amansız oluşu değildir sorun; çünkü insan bir şeyi inatla isterse onu elde eder. Korkunç olan istediğimiz şeyi elde ettikten sonra ondan bıkmamızdır. O zaman sucu kaderde değil, kendi isteğimizde bulmalıyız. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Prof
|
http://www.dikeygecis.org/forum/quiz.php?do=Take&id=14 bilgiş formunun linki üstteki, sınavdan sonrada doldurabilirsiniz önemli değil, çıkan sayfada sınava başla derseniz form açılacaktır.
|
|
|
|
![]() |
| Arkadaşlarınızla Paylaşın |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|