DGS - Dikey Geçiş Sınavı - İntibak - MYO
Google

Geri Git   DGS - Dikey Geçiş Sınavı - İntibak - MYO > DGS-Dikey Geçiş Sınavı > DGS Kategorisi Arşivi
Anasayfa Kayıt Konuları Okundu İşaretle

DGS Kategorisi Arşivi Gündemini kaybetmiş konular burada saklanır.Kimse mesaj yazamaz,konu açamaz.

Konu Araçları Mod Seç
Eski 18-06-08, 17:01   #31
Üye

silas kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 27-05-06
İtibar Gücü: 37 silas Sanal Karizma İstemiyor
inşallah zor olur da ayırtedicilik ortaya çıkar kusura bakmayın ama arkadaşlar ööle
Eski 18-06-08, 17:02   #32
Aktif Üye

astrax_35 kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 24-12-05
İtibar Gücü: 44 astrax_35 Sanal Karizma İstemiyor
ben bu filmi geçen senede izlemiştim...

zor mu olur kolay mı arkadaslar boşuna bu soru üzerinde kafamızı yormayalım sınava girmeden bu sorunun çözümü olmaz...Bunun yerine dgs de çıkan türden mantık sorusu çözelim bence...hem daha mantıklı
astrax_35 Çevrimdışı  
Eski 18-06-08, 17:28   #33
Üye

Giriş Tarihi: 25-08-06
İtibar Gücü: 34 avangard Sanal Karizma İstemiyor
Alıntı:
darkside86 tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
soruların kolay olmasından yanayım ve bu sene öyle olucak gibime geliyor meslek yüksek okulları 4 yıllık fakülteye öğrenci hazırlayan bir kurum değildir diye bir açıklama yapılmasıda buna işaret olarak görüyorum sadece belirleyici 7-8 tane mantık sorularının zor olmasını umut ediyorum böylece hem zeka olarak ön planda üstün olanlar başarırı hem 2 sene boyunca myo da ders çalışıp aobp sini yüksek getirenler bir iki tane üslü köklü soru fazla yapan aobpsi düşük olan birisinin onun hakkını yemesi engellenmiş olur 2 sene boyunca kimse üslü köklü yada açılar konusu görmedi belirleyici sorular asla bunlar olamaz olmamalı ama zeka her zaman vardı zeki ve hakeden kazansın diyorum

darkside86.. yüzde bi milyon katılıyorumm..
bilhassa son yazdıkların hakkında...
herkese bol şanss...
avangard Çevrimdışı  
dikeygecis.org Reklam
Eski 18-06-08, 17:59   #34
Arbede Yaratırım

4ever kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 06-03-07
İtibar Gücü: 26 4ever Sanal Karizma İstemiyor
sınavın önceki senelere göre daha zor olacağını düşünüyorum ve ümit ediyorum. Açık olan bir şey var ki; bu sınava "ciddi olarak hazırlanan" sayısı her yıl artıyor. bu sene sınava girişteki bazı sınırlamaların kaldırıldığınıda göz önüne alırsak sınavın biraz daha zorlaşması muhtemel..
$aobp=65;
$puan=($say*3)+(($soz*6)/10)+(($aobp*6)/10);
$mugla_06=265;
$mugla_07=283;
$2008=($mugla_06+$mugla_07)/2;
$r='f';
if ($puan >= $2008)
{
echo 'i always win..';
}
else
{
echo $r.'uck dgs..';
}
?>
4ever Çevrimdışı  
Eski 18-06-08, 18:16   #35
Üye

Giriş Tarihi: 09-03-08
İtibar Gücü: 11 dgs_warer Sanal Karizma İstemiyor
Alıntı:
byskandal tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
abartma dostum 1986 yılında myo mezunu girse ne olacak girmese ne olacak. Bir de 4. sene girecek olan sayısınıda abartmayın ... yani 4 sene dgs 2 sene öss pes derler yani onun için fazla giren yoktur en fazla 200 kıişi girsin fazla giren olmaz
sana kendimden örnek vereyim sadece bi kere girmiştim dgs' ye 2005 de ondada üç aylık bi çalışma ile 282.867 puan almıştım bir puanla bilg. öğr. kaçmıştı. ve sürem dolduğu için giremiyordum. hesapla bende girebiliyorum artık ve bir sene hazırlandığımda neler olur. benim gibi bir sürü kişinin olduğundan eminim. Ama bilemiyorum konuşmamda bi yerde havada kalır aslında istatistiki bilgiler olsa elimizde daha sağlıklı yorumlar yapabiliriz. Dgs ye giren aday profillerini incelemekte yarar var. Şu da bir gerçek mesala ben girdiğim sene girdiğim salonda 15 sayısal 30 sözel işaret bırakıpta sınavdan çıkan aday sayısı, sınav salonunun % 70 iydi. Bu gerçekliğide kabul etmek lazım. Aslında çok değişkeni var . Hani bende pek emin konuşmak istemiyorum. Ama şu öncülü doğru kabul edersek yani 'En kötü ihtitamale hazır ol ki, iyi ihtimal büyük bir süpriz olsun' diyorum.
dgs_warer Çevrimdışı  
Eski 18-06-08, 18:31   #36
Aktif Üye+

Giriş Tarihi: 23-02-07
İtibar Gücü: 27 IIREMM Sanal Karizma İstemiyor
Hepsi benım yapabılecegım duzeyde olsunn.. zormu kolaymı bilmem
eleyıcı olması taraftarıyım..

Fırat Universitesi-Bilgisayar ve ögretım teknolojileri ögretmenligi.... 65 AÖBP.. 281 Puan
IIREMM Çevrimiçi  
Eski 18-06-08, 18:43   #37
devam ediyoruz...

B.a.r.ı.ş kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 13-09-04
İtibar Gücü: 65 B.a.r.ı.ş daha yeniB.a.r.ı.ş daha yeniB.a.r.ı.ş daha yeni
şunu istiyorum öyle son bir kala bakarak bu sınav kazanılmasın bu seneki öss gibi eleyici sorular olsun kesinlikle...
B.a.r.ı.ş Çevrimdışı  
Eski 18-06-08, 18:44   #38
Üye

atahan_ahm kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 25-02-08
İtibar Gücü: 12 atahan_ahm Sanal Karizma İstemiyor
arkadaşlar sınavın zor olup olmaması önemli değil bu sene.çünkü zorsa herkese zor kolaysa herkese kolay. önemli olan puanların nasıl olacağı. bence bu yıl bayaa bi farklı olacak puanlama. kötü bi tablo çizmek istemiyorum ama, hakkı bitenlerin bu yıl sınava girme haklarının doğması aşırı yüklenmeye neden olacak. bunun sonucu olarak da puanlar tavan yapacak gibi geliyo bana. inşallah dediğim gibi olmaz ama büyük ihtimal böyle olur...
atahan_ahm Çevrimdışı  
Eski 18-06-08, 19:02   #39
√VYıkık√V

KIRAC kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 01-07-04
İtibar Gücü: 76 KIRAC Sanal Karizma İstemiyor
zorluk-kolaylık derecesi kişiden kişiye değişir. ama şu da var;kolay olması bir işe yaramazki. neden derseniz, eğer soru kolaysa sizle birlikte binlerce kişide o soruyu çözecek. ee kontenjan belli,puan belli.en yüksek puanı alan kazanacak sonuçta... zaten DGS'de çok net yapmanın sebebide burda.yani zaten sorular kolaydı ve herkes çözdüğü için bazı bölümlerde full yapmak gerekiyordu... ama zor olursa en azından çalışan ve çalışmayan farkı daha iyi ortaya çıkacaktır...

her sene bu muhabbet döner durur arkadaşlar.fazla kafanızı takmayın
Eski 18-06-08, 19:03   #40
Üye

xyasin kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 09-05-08
İtibar Gücü: 9 xyasin Sanal Karizma İstemiyor
arkadaslar herkes içini rahat tutsun ösym işini bilir biz ne desek bos... ayırt etmeyi cok iyi bilir ösym

HEDEF=EGE ÜNİ. BİLGİSAYAR MÜH...
xyasin Çevrimdışı  

Arkadaşlarınızla Paylaşın

Konu Araçları
Mod Seç

Gönderme Kuralları