![]() |
||
|
|
#31 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 27-05-06
İtibar Gücü: 37
![]() |
inşallah zor olur da ayırtedicilik ortaya çıkar kusura bakmayın ama arkadaşlar ööle
![]()
|
|
#32 |
|
Aktif Üye
Giriş Tarihi: 24-12-05
İtibar Gücü: 44
![]() |
ben bu filmi geçen senede izlemiştim...
zor mu olur kolay mı arkadaslar boşuna bu soru üzerinde kafamızı yormayalım sınava girmeden bu sorunun çözümü olmaz...Bunun yerine dgs de çıkan türden mantık sorusu çözelim bence...hem daha mantıklı ![]() |
|
|
|
|
#33 | |
|
Üye
Giriş Tarihi: 25-08-06
İtibar Gücü: 34
![]() |
Alıntı:
darkside86.. yüzde bi milyon katılıyorumm.. bilhassa son yazdıkların hakkında... herkese bol şanss... |
|
|
|
| dikeygecis.org Reklam |
|
|
#34 |
|
Arbede Yaratırım
Giriş Tarihi: 06-03-07
İtibar Gücü: 26
![]() |
sınavın önceki senelere göre daha zor olacağını düşünüyorum ve ümit ediyorum. Açık olan bir şey var ki; bu sınava "ciddi olarak hazırlanan" sayısı her yıl artıyor. bu sene sınava girişteki bazı sınırlamaların kaldırıldığınıda göz önüne alırsak sınavın biraz daha zorlaşması muhtemel..
<?PHP $say=70; $soz=55; $aobp=65; $puan=($say*3)+(($soz*6)/10)+(($aobp*6)/10); $mugla_06=265; $mugla_07=283; $2008=($mugla_06+$mugla_07)/2; $r='f'; if ($puan >= $2008) { echo 'i always win..'; } else { echo $r.'uck dgs..'; } ?> |
|
|
|
|
#35 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 09-03-08
İtibar Gücü: 11
![]() |
sana kendimden örnek vereyim sadece bi kere girmiştim dgs' ye 2005 de ondada üç aylık bi çalışma ile 282.867 puan almıştım bir puanla bilg. öğr. kaçmıştı. ve sürem dolduğu için giremiyordum. hesapla bende girebiliyorum artık ve bir sene hazırlandığımda neler olur. benim gibi bir sürü kişinin olduğundan eminim. Ama bilemiyorum konuşmamda bi yerde havada kalır aslında istatistiki bilgiler olsa elimizde daha sağlıklı yorumlar yapabiliriz. Dgs ye giren aday profillerini incelemekte yarar var. Şu da bir gerçek mesala ben girdiğim sene girdiğim salonda 15 sayısal 30 sözel işaret bırakıpta sınavdan çıkan aday sayısı, sınav salonunun % 70 iydi. Bu gerçekliğide kabul etmek lazım. Aslında çok değişkeni var . Hani bende pek emin konuşmak istemiyorum. Ama şu öncülü doğru kabul edersek yani 'En kötü ihtitamale hazır ol ki, iyi ihtimal büyük bir süpriz olsun' diyorum.
|
|
|
|
|
#36 | |
|
Aktif Üye+
Giriş Tarihi: 23-02-07
İtibar Gücü: 27
![]() |
Hepsi benım yapabılecegım duzeyde olsunn.. zormu kolaymı bilmem
![]() eleyıcı olması taraftarıyım..
|
|
|
|
#37 |
|
devam ediyoruz...
Giriş Tarihi: 13-09-04
İtibar Gücü: 65
![]() ![]() ![]() |
şunu istiyorum öyle son bir kala bakarak bu sınav kazanılmasın bu seneki öss gibi eleyici sorular olsun kesinlikle...
|
|
|
|
|
#38 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 25-02-08
İtibar Gücü: 12
![]() |
arkadaşlar sınavın zor olup olmaması önemli değil bu sene.çünkü zorsa herkese zor kolaysa herkese kolay. önemli olan puanların nasıl olacağı. bence bu yıl bayaa bi farklı olacak puanlama. kötü bi tablo çizmek istemiyorum ama, hakkı bitenlerin bu yıl sınava girme haklarının doğması aşırı yüklenmeye neden olacak. bunun sonucu olarak da puanlar tavan yapacak gibi geliyo bana. inşallah dediğim gibi olmaz ama büyük ihtimal böyle olur...
|
|
|
|
|
#39 |
|
√VYıkık√V
Giriş Tarihi: 01-07-04
İtibar Gücü: 76
![]() |
zorluk-kolaylık derecesi kişiden kişiye değişir. ama şu da var;kolay olması bir işe yaramazki. neden derseniz, eğer soru kolaysa sizle birlikte binlerce kişide o soruyu çözecek. ee kontenjan belli,puan belli.en yüksek puanı alan kazanacak sonuçta... zaten DGS'de çok net yapmanın sebebide burda.yani zaten sorular kolaydı ve herkes çözdüğü için bazı bölümlerde full yapmak gerekiyordu... ama zor olursa en azından çalışan ve çalışmayan farkı daha iyi ortaya çıkacaktır...
![]() her sene bu muhabbet döner durur arkadaşlar.fazla kafanızı takmayın ![]()
|
|
|
#40 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 09-05-08
İtibar Gücü: 9
![]() |
arkadaslar herkes içini rahat tutsun ösym işini bilir biz ne desek bos... ayırt etmeyi cok iyi bilir ösym
![]() HEDEF=EGE ÜNİ. BİLGİSAYAR MÜH... |
|
|
| Arkadaşlarınızla Paylaşın |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|