DGS - Dikey Geçiş Sınavı - İntibak - MYO
Google

Geri Git   DGS - Dikey Geçiş Sınavı - İntibak - MYO > DGS-Dikey Geçiş Sınavı > DGS Kategorisi Arşivi
Anasayfa Kayıt Konuları Okundu İşaretle

DGS Kategorisi Arşivi Gündemini kaybetmiş konular burada saklanır.Kimse mesaj yazamaz,konu açamaz.

Konu Araçları Mod Seç
Eski 18-06-08, 12:50   #21
Aktif Üye+

duygu's kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 24-07-06
İtibar Gücü: 36 duygu's Sanal Karizma İstemiyor
bence bir yıl kolay bir yıl zor gibi bi mantık yürütemeyız.kontenjanlarda degişiklik olmadıgına göre, aday adaylarıda arttıgına göre soruların eleyıcı olması olagan.gecmiş yıl sorularınada bakınca zaten ilk yıl ne kadar kolay oldugunu görüyosunuz..
he tabi kolay olursada aöbp si düşük olan düşünsün, benim tuzum kuru
Eski 18-06-08, 13:14   #22
Aktif Üye++

byskandal kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 17-06-06
İtibar Gücü: 39 byskandal Sanal Karizma İstemiyor
Alıntı:
dgs_warer tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
Bence zor olmak zorunda, çünkü o kadar yığılım var. Bu sene herkes girebiliyor. Artık tüm myo mezunları girebilir bu sınava. bi düşünün 1986 yılı mezunu bile girebilir, artık. eee tabi bu formattada olmayacağı için soruları eleyici yapmak zorundalar. Bence, kendi adıma da öyle olmasını istiyorum. Yoksa herkes full e yakın yapar. Belirleyici AÖBP olur oda klasik öss ye dönüş demek olur. Onun için en uygunu zor olması...... Everybody have good luck !!!!!
abartma dostum 1986 yılında myo mezunu girse ne olacak girmese ne olacak. Bir de 4. sene girecek olan sayısınıda abartmayın ... yani 4 sene dgs 2 sene öss pes derler yani onun için fazla giren yoktur en fazla 200 kıişi girsin fazla giren olmaz
Eski 18-06-08, 13:15   #23
Aktif Üye

trivium kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 21-04-07
İtibar Gücü: 24 trivium Sanal Karizma İstemiyor
kolay olacağını düşünmüyorum en azından geçen seneki gibi olur.Sınav seneler arasında farklılıklar gözüksede temel olarak aynı öğrencinin mantık kurma yeteneğini ölçüyor. bu sene les sınavının fikir verebileceğini söylediler dershaneden. les de değişiklik yok yine sorular eski mantığında dgs de aşağı yukarı aynı olur. Bu sene nekadar kişi başvurdu bilmiyorum ama eğer artışa göre seçici sorular olması beklenir. dershaneden 4. kez girmeyi İnsanlar pek denemiyo genelde tabiki giren vardır ama okadar artış beklenmediğini söylediler. daha önceden 5 yıl şartının kaldırılmasının giren sayısını etkilediğini ama bu sene çok büyük bir artış beklenmediği söylenildi. Ancak geçen yıldan bir 10.000 kişi artar diye tahmin ediliyo buda yeni mezunlardan doğan artış.
Eski 18-06-08, 13:41   #24
^^αуяıℓıк zαмαηѕız gєℓιя

TuğBaRıŞ kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 01-08-06
İtibar Gücü: 39 TuğBaRıŞ daha yeniTuğBaRıŞ daha yeniTuğBaRıŞ daha yeni
zor olmasında fayda olacagını düşünenlerdenim..
zaten kolay oldugu sürece çogu iyi netler yapıp açıkta kalıyor.en azından zor olsun hakedenler yerleşsin diye düşünüyorum..
ama bence gecen seneki gibi olacak, cok zor değil mantık agırlıklı oldugu için zaman alıcı
zaten bilgiden cok zaman ve mantık kullanılan bi sınav..birde heyecanı kontrol altına alınması gereken bi sınav

sєиsiz gєçєи нєr gєcє pαrLαyαи yıLdızLαrα uмuтLα вαктıм.YαLиız sєиi düşüиєrєк gözLєriмi кαpαттıм.RüyαLαrıмα girєrsiи diyє єrкєиdєи yαттıм

BARIŞ AKARSU hep bizimle olacaksın .....
TuğBaRıŞ Çevrimdışı  
Eski 18-06-08, 13:56   #25
..::EvinaDilemin::..

Giriş Tarihi: 07-10-07
İtibar Gücü: 18 Tebessum Sanal Karizma İstemiyor
Alıntı:
TuğBaRıŞ tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
zor olmasında fayda olacagını düşünenlerdenim..
zaten kolay oldugu sürece çogu iyi netler yapıp açıkta kalıyor.en azından zor olsun hakedenler yerleşsin diye düşünüyorum..
ama bence gecen seneki gibi olacak, cok zor değil mantık agırlıklı oldugu için zaman alıcı
zaten bilgiden cok zaman ve mantık kullanılan bi sınav..birde heyecanı kontrol altına alınması gereken bi sınav
kesinlikle tuğba ya katılıyorum..
Eski 18-06-08, 14:11   #26
Üye

menon_19 kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 16-11-06
İtibar Gücü: 30 menon_19 Sanal Karizma İstemiyor
Bu senede diğer senelerde olduğu gibi kolay yapmazlar çünkü bu sene sınava girecek sayısı arttı yoksa kolay yapsalar nasıl eleyecekler bu zaten üniversitelerin kontejyanları belli herhangi bir kolaylık yapacaklarını zannetmiyorum aten hersene soruların zorluk dereceleri aynı aynı oranda kolay orta ve zor sorular soruyorlar ve ona göre katsayılar uyguluyorlar şimdiden herkese kola gelsin
menon_19 Çevrimdışı  
Eski 18-06-08, 14:25   #27
Üye

Giriş Tarihi: 24-01-08
İtibar Gücü: 13 erdemt17 Sanal Karizma İstemiyor
inşallah hakeden kazanır....
erdemt17 Çevrimdışı  
Eski 18-06-08, 15:41   #28
Chy Danışmanlık A.Ş.

chymera kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 08-08-04
İtibar Gücü: 67 chymera daha yenichymera daha yenichymera daha yenichymera daha yeni
Alıntı:
Giza Myra* tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
kolaysa herkese kolay, zorsa herkese zor denmiş.
2006 dgs inanılmaz kolaydı.
2007 dgs 2006 ya nazaran daha zordu.
ama 2007 de yapılabilirlik artmış. yani 2007 sorularında insanlar daha çok net yapmış :S

bu ne demek? herkese kolay herkese zor kavramı die bişi yok. tamamen şans
şans mı

160 soru her soru 5 şık

bence şanstan değil herkes daha bilinçli ve çok çalışarak girdi

kontejanlar çok az herkes onlara yerleşebilmek için çok iyi netler yapıyo
chymera Çevrimdışı  
Eski 18-06-08, 15:56   #29
Üye

Giriş Tarihi: 04-04-08
İtibar Gücü: 0 lethe_88 Sanal Karizma İstemiyor
soruların yıllara ve konulara göre dağılımlarını inceledim önceki yıllarda arada çok oynamalar var ama son 2-3yıldır herşey oturmuş gibi gözüküyor yani son geçen seneki sınavdan pek bi farkı olabileceğini düşünmüyorum ..
lethe_88 Çevrimdışı  
Eski 18-06-08, 16:49   #30
Üye

darkside86 kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 26-01-07
İtibar Gücü: 28 darkside86 Sanal Karizma İstemiyor
soruların kolay olmasından yanayım ve bu sene öyle olucak gibime geliyor meslek yüksek okulları 4 yıllık fakülteye öğrenci hazırlayan bir kurum değildir diye bir açıklama yapılmasıda buna işaret olarak görüyorum sadece belirleyici 7-8 tane mantık sorularının zor olmasını umut ediyorum böylece hem zeka olarak ön planda üstün olanlar başarırı hem 2 sene boyunca myo da ders çalışıp aobp sini yüksek getirenler bir iki tane üslü köklü soru fazla yapan aobpsi düşük olan birisinin onun hakkını yemesi engellenmiş olur 2 sene boyunca kimse üslü köklü yada açılar konusu görmedi belirleyici sorular asla bunlar olamaz olmamalı ama zeka her zaman vardı zeki ve hakeden kazansın diyorum
darkside86 Çevrimdışı  

Arkadaşlarınızla Paylaşın

Konu Araçları
Mod Seç

Gönderme Kuralları