![]() |
||
|
|
#21 |
|
Aktif Üye+
Giriş Tarihi: 24-07-06
İtibar Gücü: 36
![]() |
bence bir yıl kolay bir yıl zor gibi bi mantık yürütemeyız.kontenjanlarda degişiklik olmadıgına göre, aday adaylarıda arttıgına göre soruların eleyıcı olması olagan.gecmiş yıl sorularınada bakınca zaten ilk yıl ne kadar kolay oldugunu görüyosunuz..
he tabi kolay olursada aöbp si düşük olan düşünsün, benim tuzum kuru ![]()
|
|
#22 | |
|
Aktif Üye++
Giriş Tarihi: 17-06-06
İtibar Gücü: 39
![]() |
Alıntı:
|
| dikeygecis.org Reklam |
|
|
#23 |
|
Aktif Üye
Giriş Tarihi: 21-04-07
İtibar Gücü: 24
![]() |
kolay olacağını düşünmüyorum en azından geçen seneki gibi olur.Sınav seneler arasında farklılıklar gözüksede temel olarak aynı öğrencinin mantık kurma yeteneğini ölçüyor. bu sene les sınavının fikir verebileceğini söylediler dershaneden. les de değişiklik yok yine sorular eski mantığında dgs de aşağı yukarı aynı olur. Bu sene nekadar kişi başvurdu bilmiyorum ama eğer artışa göre seçici sorular olması beklenir. dershaneden 4. kez girmeyi İnsanlar pek denemiyo genelde tabiki giren vardır ama okadar artış beklenmediğini söylediler. daha önceden 5 yıl şartının kaldırılmasının giren sayısını etkilediğini ama bu sene çok büyük bir artış beklenmediği söylenildi. Ancak geçen yıldan bir 10.000 kişi artar diye tahmin ediliyo buda yeni mezunlardan doğan artış.
|
|
#24 |
|
^^αуяıℓıк zαмαηѕız gєℓιя
Giriş Tarihi: 01-08-06
İtibar Gücü: 39
![]() ![]() ![]() |
zor olmasında fayda olacagını düşünenlerdenim..
zaten kolay oldugu sürece çogu iyi netler yapıp açıkta kalıyor.en azından zor olsun hakedenler yerleşsin diye düşünüyorum.. ama bence gecen seneki gibi olacak, cok zor değil mantık agırlıklı oldugu için zaman alıcı ![]() zaten bilgiden cok zaman ve mantık kullanılan bi sınav..birde heyecanı kontrol altına alınması gereken bi sınav ![]()
Bir mucize istiyorum,mucize !!.. sєиsiz gєçєи нєr gєcє pαrLαyαи yıLdızLαrα uмuтLα вαктıм.YαLиız sєиi düşüиєrєк gözLєriмi кαpαттıм.RüyαLαrıмα girєrsiи diyє єrкєиdєи yαттıм BARIŞ AKARSU hep bizimle olacaksın .....
|
|
|
|
|
#25 | |
|
..::EvinaDilemin::..
Giriş Tarihi: 07-10-07
İtibar Gücü: 18
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
#26 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 16-11-06
İtibar Gücü: 30
![]() |
Bu senede diğer senelerde olduğu gibi kolay yapmazlar çünkü bu sene sınava girecek sayısı arttı yoksa kolay yapsalar nasıl eleyecekler bu zaten üniversitelerin kontejyanları belli herhangi bir kolaylık yapacaklarını zannetmiyorum aten hersene soruların zorluk dereceleri aynı aynı oranda kolay orta ve zor sorular soruyorlar ve ona göre katsayılar uyguluyorlar şimdiden herkese kola gelsin
|
|
|
|
|
#27 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 24-01-08
İtibar Gücü: 13
![]() |
inşallah hakeden kazanır....
|
|
|
|
|
#28 | |
|
Chy Danışmanlık A.Ş.
Giriş Tarihi: 08-08-04
İtibar Gücü: 67
![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
![]() 160 soru her soru 5 şık bence şanstan değil herkes daha bilinçli ve çok çalışarak girdi kontejanlar çok az herkes onlara yerleşebilmek için çok iyi netler yapıyo |
|
|
|
|
|
#29 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 04-04-08
İtibar Gücü: 0
![]() |
soruların yıllara ve konulara göre dağılımlarını inceledim önceki yıllarda arada çok oynamalar var ama son 2-3yıldır herşey oturmuş gibi gözüküyor yani son geçen seneki sınavdan pek bi farkı olabileceğini düşünmüyorum ..
|
|
|
|
|
#30 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 26-01-07
İtibar Gücü: 28
![]() |
soruların kolay olmasından yanayım ve bu sene öyle olucak gibime geliyor meslek yüksek okulları 4 yıllık fakülteye öğrenci hazırlayan bir kurum değildir diye bir açıklama yapılmasıda buna işaret olarak görüyorum sadece belirleyici 7-8 tane mantık sorularının zor olmasını umut ediyorum böylece hem zeka olarak ön planda üstün olanlar başarırı hem 2 sene boyunca myo da ders çalışıp aobp sini yüksek getirenler bir iki tane üslü köklü soru fazla yapan aobpsi düşük olan birisinin onun hakkını yemesi engellenmiş olur 2 sene boyunca kimse üslü köklü yada açılar konusu görmedi belirleyici sorular asla bunlar olamaz olmamalı ama zeka her zaman vardı zeki ve hakeden kazansın diyorum
|
|
|
| Arkadaşlarınızla Paylaşın |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|