DGS - Dikey Geçiş Sınavı - İntibak - MYO
Google

Geri Git   DGS - Dikey Geçiş Sınavı - İntibak - MYO > DGS-Dikey Geçiş Sınavı > DGS Kategorisi Arşivi
Anasayfa Kayıt Konuları Okundu İşaretle

DGS Kategorisi Arşivi Gündemini kaybetmiş konular burada saklanır.Kimse mesaj yazamaz,konu açamaz.

Konu Araçları Mod Seç
Eski 18-06-08, 10:07   #11
Üye

garabet kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 12-12-07
İtibar Gücü: 15 garabet Sanal Karizma İstemiyor
öss de geçen seneye göre çok da bi zorluk farkı yoktu...ztn kolay olması pek bişeyi değiştirmez-egomuzu tatmin etmekten başka- zaten herkesin yapabileceği 60'ar -70'şer soru var,iyi ile kötüyü ayırcak olan soru sayısı bi elin parmak sayısını geçmez..aobp de önemli tabi ki..
garabet Çevrimdışı  
dikeygecis.org Reklam
Eski 18-06-08, 10:13   #12
Aktif Üye

cicix kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 28-06-07
İtibar Gücü: 21 cicix Sanal Karizma İstemiyor
benm farkettim bişi var bi yıl cok zor bi yıl cok kolay olmuş gecen yıl biras zor bence bu yıl kolay olucak
cicix Çevrimdışı  
Eski 18-06-08, 10:21   #13
...

Giriş Tarihi: 16-10-05
İtibar Gücü: 50 Nebleux daha yeniNebleux daha yeniNebleux daha yeniNebleux daha yeni
Kolay veya zor farketmez, kolaysa herkese kolay zor ise herkese zor. Bir tek handikap Aöbp'si düşük olanlar kolay olursa yerleşmede biraz sıkıntı çekebilirler.
Nebleux Çevrimdışı  
Eski 18-06-08, 10:27   #14
haksızlığa DUR! demeli!!!

gulhitaf kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 14-03-06
İtibar Gücü: 41 gulhitaf Sanal Karizma İstemiyor
valla kolay mı olacak zor mu onu bir Allah bilir. ayrıca çk çalışmakla yada zor olmasıyla alakalı biişey değil
o gün formunda olman ve hiç bir dış etkenin seni rahatsız etmemesi gerekir tam performans için
dua edelim de hayrlısı ile başaralım su sınavı
Eski 18-06-08, 10:37   #15
˙·٠٠♥N♥٠٠·˙

Giza Myra* kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 26-04-06
Konum: Sweetdream'ın bedeni ve ruhuna sahip, İstanbul - Eskişehir arası mekik dokuyor..
İtibar Gücü: 50 Giza Myra* iyi yolda ilerliyorGiza Myra* iyi yolda ilerliyorGiza Myra* iyi yolda ilerliyorGiza Myra* iyi yolda ilerliyorGiza Myra* iyi yolda ilerliyorGiza Myra* iyi yolda ilerliyor
kolaysa herkese kolay, zorsa herkese zor denmiş.
2006 dgs inanılmaz kolaydı.
2007 dgs 2006 ya nazaran daha zordu.
ama 2007 de yapılabilirlik artmış. yani 2007 sorularında insanlar daha çok net yapmış :S

bu ne demek? herkese kolay herkese zor kavramı die bişi yok. tamamen şans

•·.·´¯...fırtınanın delicesine estiği yerdeyiz...
ellerin üşüyor, ben ellerindeyim...
gözlerimi acıtıyor rüzgar, ben yine gözlerindeyim...¯`·.·•

see you in another life brother!..
Giza Myra* Çevrimdışı  
Eski 18-06-08, 10:43   #16
Üye

Giriş Tarihi: 09-03-08
İtibar Gücü: 11 dgs_warer Sanal Karizma İstemiyor
Bence zor olmak zorunda, çünkü o kadar yığılım var. Bu sene herkes girebiliyor. Artık tüm myo mezunları girebilir bu sınava. bi düşünün 1986 yılı mezunu bile girebilir, artık. eee tabi bu formattada olmayacağı için soruları eleyici yapmak zorundalar. Bence, kendi adıma da öyle olmasını istiyorum. Yoksa herkes full e yakın yapar. Belirleyici AÖBP olur oda klasik öss ye dönüş demek olur. Onun için en uygunu zor olması...... Everybody have good luck !!!!!
dgs_warer Çevrimdışı  
Eski 18-06-08, 10:52   #17
Üye

Giriş Tarihi: 24-01-08
İtibar Gücü: 13 erdemt17 Sanal Karizma İstemiyor
Alıntı:
cicix tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
benm farkettim bişi var bi yıl cok zor bi yıl cok kolay olmuş gecen yıl biras zor bence bu yıl kolay olucak
evet galiba öyle oluyor bende öyle biliyorum inşallah bu sene kolay olacaktır gerçi çalışana hepsi kolay daa
erdemt17 Çevrimdışı  
Eski 18-06-08, 10:53   #18
Üye

Giriş Tarihi: 29-05-08
İtibar Gücü: 8 deniz_sule Sanal Karizma İstemiyor
bence ne kolay nede zor olacak sorulara bakdıgın zaman zaten hiçbi yıl o kadar zor deilki ayrıca bilgileri eskimiş biri yani bundan 3-5yıl önce mezun olmuş biri bu sınava neden gisin ki bence girmez sınavın sonundaki intibak gibi koskoca 1yıl var bizler bile yeni mezunken bunu düşünüyosak bilmiyorum artık....
deniz_sule Çevrimdışı  
Eski 18-06-08, 10:56   #19
Üye

Giriş Tarihi: 24-01-08
İtibar Gücü: 13 erdemt17 Sanal Karizma İstemiyor
Alıntı:
deniz_sule tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
bence ne kolay nede zor olacak sorulara bakdıgın zaman zaten hiçbi yıl o kadar zor deilki ayrıca bilgileri eskimiş biri yani bundan 3-5yıl önce mezun olmuş biri bu sınava neden gisin ki bence girmez sınavın sonundaki intibak gibi koskoca 1yıl var bizler bile yeni mezunken bunu düşünüyosak bilmiyorum artık....
ya bence önemli olan kazanmak kazandıktan sonra intibagı geçmek için elimizen geleni yapacağız zaten daha doğrusu iyice sıkacağız yani
erdemt17 Çevrimdışı  
Eski 18-06-08, 11:03   #20
Üye

Giriş Tarihi: 29-05-08
İtibar Gücü: 8 deniz_sule Sanal Karizma İstemiyor
sıkmadan olmayacak zaten
deniz_sule Çevrimdışı  

Arkadaşlarınızla Paylaşın

Konu Araçları
Mod Seç

Gönderme Kuralları