![]() |
||
|
|
#11 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 12-12-07
İtibar Gücü: 15
![]() |
öss de geçen seneye göre çok da bi zorluk farkı yoktu...ztn kolay olması pek bişeyi değiştirmez-egomuzu tatmin etmekten başka-
zaten herkesin yapabileceği 60'ar -70'şer soru var,iyi ile kötüyü ayırcak olan soru sayısı bi elin parmak sayısını geçmez..aobp de önemli tabi ki.. |
|
|
| dikeygecis.org Reklam |
|
|
#12 |
|
Aktif Üye
Giriş Tarihi: 28-06-07
İtibar Gücü: 21
![]() |
benm farkettim bişi var bi yıl cok zor bi yıl cok kolay olmuş gecen yıl biras zor bence bu yıl kolay olucak
![]() |
|
|
|
|
#13 |
|
...
Giriş Tarihi: 16-10-05
İtibar Gücü: 50
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kolay veya zor farketmez, kolaysa herkese kolay zor ise herkese zor. Bir tek handikap Aöbp'si düşük olanlar kolay olursa yerleşmede biraz sıkıntı çekebilirler.
|
|
|
|
|
#14 |
|
haksızlığa DUR! demeli!!!
Giriş Tarihi: 14-03-06
İtibar Gücü: 41
![]() |
valla kolay mı olacak zor mu onu bir Allah bilir. ayrıca çk çalışmakla yada zor olmasıyla alakalı biişey değil
o gün formunda olman ve hiç bir dış etkenin seni rahatsız etmemesi gerekir tam performans için dua edelim de hayrlısı ile başaralım su sınavı
a) İlgili öğretim yılında mezun sayısı 5’ten az ise ve daha önceki öğretim yıllarında kendi programları için hesaplanmış ortalama ve standart sapmalar yok ise bu program mezunu adaylara 50, ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#15 |
|
˙·٠٠♥N♥٠٠·˙
Giriş Tarihi: 26-04-06
Konum: Sweetdream'ın bedeni ve ruhuna sahip, İstanbul - Eskişehir arası mekik dokuyor..
İtibar Gücü: 50
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kolaysa herkese kolay, zorsa herkese zor denmiş.
2006 dgs inanılmaz kolaydı. 2007 dgs 2006 ya nazaran daha zordu. ama 2007 de yapılabilirlik artmış. yani 2007 sorularında insanlar daha çok net yapmış :S bu ne demek? herkese kolay herkese zor kavramı die bişi yok. tamamen şans ![]()
|
|
|
#16 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 09-03-08
İtibar Gücü: 11
![]() |
Bence zor olmak zorunda, çünkü o kadar yığılım var. Bu sene herkes girebiliyor. Artık tüm myo mezunları girebilir bu sınava. bi düşünün 1986 yılı mezunu bile girebilir, artık. eee tabi bu formattada olmayacağı için soruları eleyici yapmak zorundalar. Bence, kendi adıma da öyle olmasını istiyorum. Yoksa herkes full e yakın yapar. Belirleyici AÖBP olur oda klasik öss ye dönüş demek olur. Onun için en uygunu zor olması...... Everybody have good luck
!!!!! |
|
|
|
|
#17 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 24-01-08
İtibar Gücü: 13
![]() |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 29-05-08
İtibar Gücü: 8
![]() |
bence ne kolay nede zor olacak sorulara bakdıgın zaman zaten hiçbi yıl o kadar zor deilki ayrıca bilgileri eskimiş biri yani bundan 3-5yıl önce mezun olmuş biri bu sınava neden gisin ki bence girmez sınavın sonundaki intibak gibi koskoca 1yıl var bizler bile yeni mezunken bunu düşünüyosak bilmiyorum artık....
|
|
|
|
|
#19 | |
|
Üye
Giriş Tarihi: 24-01-08
İtibar Gücü: 13
![]() |
Alıntı: