![]() |
||
|
|
#101 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 11-07-07
İtibar Gücü: 20
![]() |
inşallah zor olur bilen bilmeyen çıksın ortaya
|
|
|
|
|
#102 |
|
Aktif Üye+
Giriş Tarihi: 23-05-08
İtibar Gücü: 9
![]() |
dgs org ta hesapladığını baz al çünkü dgs org ta 2007 kat sayıları ile hesaplanıyor diğerleriyle bu yüzden uyuşmayabilir.
|
|
#103 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 17-02-06
İtibar Gücü: 41
![]() |
öss ye girdim mat1 kolaydı.
Dgs de işlem soruları çok basit oluyo mantık sorularıda vakit alıyor. Dikkatini verip sakin düşündükten sonra gerisi kolay.... |
|
|
|
|
#104 |
|
Aktif Üye
Giriş Tarihi: 19-12-06
İtibar Gücü: 29
![]() |
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.herkes kendi kaderini yaşıyo arkadaşlar ha kazanamazsak dünyanın sonu değil tabi kazansak da güzel bi başlangıç..Am bunu da unutmayalım arkadaşlarım her şerde bir hayır her hayırda bir şer vardır..Hakkımızda hayırlısı olsun eee hepimiz çalıştık mı çalıştık tevekkülümüzü unutmadan sadece dua edelim 2 gün kaldı
|
|
|
|
|
#105 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 11-11-07
İtibar Gücü: 15
![]() |
bu saatten sonra zor desek nolur kolay desek nolur?sorular hazır bizi beklio bizde soruları bu hafta çok sıkıldım ya şimdi sınav olsa girip çıkıcam valla ya..mersindeyim ve yandık vallla korkumuzdan denize bile gidemedim..allah herkezin yardımcısı olsun..herkezede başarılar..
|
|
|
|
|
#106 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 28-08-07
İtibar Gücü: 18
![]() |
ne kolay nede zor olsun orta şekerli olsun
![]() |
|
|
|
|
#107 |
|
Karabüklü-Safranbolu
Giriş Tarihi: 05-01-07
İtibar Gücü: 29
![]() |
Öss sınavındada sayısal 1 zor olacak demişlerdi sene 2006 sınavın ilk uygulandıgı sene.Bunun nedenini de sayısal 1'i bütün okul türleri yaptıgı için.Ama ne oldu mat1 den 7 bin kişi full yaptı.Burda mantık yürütmek anlamsız.Sadece şunu diyebiliriz:
OKULDAN PUANI YUKSEK GELEN ARKADAŞLAR HER ZAMAN AVANTAJLI... Ösym bizim seviyemisi biliyor,çogumuz arkadaşımız yuksek puanlar almadan ünv.yerleştik.. Ne kadar zor sorabilir ki?
|
|
#108 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 14-02-07
İtibar Gücü: 26
![]() |
Arkadaşlar 2008 dgs sinavina girecek bütün arkadaşlara başarilar dilerim.sinav kolay geçecek.heyecan yok relaks olun.kib
|
|
|
|
|
#109 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 31-12-06
İtibar Gücü: 28
![]() |
ya arkadaaşlar 2007 cok kolaydı ama 2006 ugraştırdı biraz ben bu sene girecem ve keşke gecen seneki soruları cok begendim bence bu sene 2006-2007 sentezli bi soru türü olacak hem yaptıgım araştırmalara göre ve incelemelerim sonucu (2001-2007 sorularında yaptım bunu) bi 15 tane soru ve soru türleri cıkardım ve cok eminkim bunlarda gelecek mümkün olsaydı pylaşırdım neyse herkese başarılar
|
|
|
|
|
#110 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 18-08-06
İtibar Gücü: 33
![]() |
arkadaşlar zorluk kolaylık oalyına girmeyeceğim yanlız bu sene eleyici sorularda artıs olacagını tahmın ediyorum yada şöyle diyim olmak zorunda yoksa başa çıkamzlar bu kadar öğrenciyle
Allah hepimizin yardımcısı olsun hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun diyorum ve hepinizi ıslak ıslak öperek başarılar diliyorum ![]() ![]() |
|
|
| dikeygecis.org Reklam |
| Arkadaşlarınızla Paylaşın |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|