DGS - Dikey Geçiş Sınavı - İntibak - MYO
Google

Geri Git   DGS - Dikey Geçiş Sınavı - İntibak - MYO > Forum Hakkında > Makale > Ana Sayfa Resim
Anasayfa Kayıt Konuları Okundu İşaretle

Kapalı Konu

LinkBack Konu Araçları Mod Seç
Eski 14-06-08, 15:50   #1
Prof

Utku kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 23-06-04
Blog Başlıkları: 1
İtibar Gücü: 71 Utku iyi yolda ilerliyorUtku iyi yolda ilerliyorUtku iyi yolda ilerliyorUtku iyi yolda ilerliyorUtku iyi yolda ilerliyorUtku iyi yolda ilerliyorUtku iyi yolda ilerliyor
22 Haziran dikeygecis.org Online DGS denemesi bilgilendirme.

Şu an aklımızda online kontenjanımız 300 (yoğunluğa göre artırılabilir), bu rakam geçilirse, üye tarihi ve mesaj sayısına bakılarak eleme yapılacaktır, geçtiğimiz sınava başvurup girmeyenler ilk elenenler olacak, geçtiğimiz sınavlaraa başvurup girenler ise bu sınava başvururlarsa kesin gireceklerdir. Çok ciddi emek harcanıyor, lütfen sınava girmeyecekseniz başvurmayın.

Sınava dersanelerde girmek istiyorsanız ayrıntılı bilgi için buraya tıklayınız.

Kontenjanlar dolmuştur, online deneme için kayıt almıyoruz artık .

Sınav sitemizde 22 haziran 2008 saat 09.30 da yapılacaktır, sınava girecek kişilerin yönlendirmeler için saat 09.00' da sitemizde olmaları önemle rica olunur. Sınav hakkında tüm sorularınızı bu konuda sorunuz, sorunuz ki cevaptan herkes faydalansın, özel mesajla sınav hakkında sorulan sorulara kesinlikle yanıt verilmeyecektir.

Sınava kontrol panelinize girip http://www.dikeygecis.org/forum/prof...editusergroups allta gösterilen resimdeki adımları takip ederek kayıt yaptırabilirsiniz.

Üstteki adımları başarıyla yaptıysanız sınava kaydınız yapılmıştır demektir, size sınava kaydolduğunuza dair geri dönüşüm yapılmayacaktır. Grup üyeliklerini tıkladığınızda online deneme yi görüyorsanız kaydoldunuz demektir. http://www.dikeygecis.org/forum/showgroups.php tıklayarak sınava gireceklerin alfabetik listesini görebilirsiniz (sayfanın ortasında online deneme başlığı altında)

Aynı adımları takip ederek, "gruptan ayrıla" tıklayıp sınava girşinizi 19 Haziran 2008'e kadar iptal edebilirsiniz.

Üstte yazılanlar dışında aklınıza takılan soruları bu konuda sorabilirsiniz.

Sınavda Başarılar
©2004-2008 dikeygecis.org web ekibi
Eklenmiş Resimler
22-haziran-dikeygecis-org-online-dgs-denemesi-bilgilendirme-basliksiz-2-gif  

Bu mesaj en son " 18-06-08 " tarihinde saat 16:49 itibariyle Utku tarafından düzenlenmiştir.... Neden: dikeygecis.org
Utku Çevrimdışı  
dikeygecis.org Reklam
Eski 14-06-08, 16:34   #2
Üye

Giriş Tarihi: 21-02-08
İtibar Gücü: 8 enrigue Sanal Karizma İstemiyor
ben ılk defa onlıne sınav olcam yardım edebılırmısınız sınav zamanı nasıl olcak yani Dgs Araçlarından Dgs Online Deneme sınavını tıklayarak ordan teset başla dıyerek mı başıcaz yardımcı olursanız sevinirim
enrigue Çevrimdışı  
Eski 14-06-08, 17:36   #3
Yönetici

felisleox kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 25-07-04
İtibar Gücü: 71 felisleox daha yenifelisleox daha yenifelisleox daha yenifelisleox daha yenifelisleox daha yeni
Alıntı:
enrigue tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
ben ılk defa onlıne sınav olcam yardım edebılırmısınız sınav zamanı nasıl olcak yani Dgs Araçlarından Dgs Online Deneme sınavını tıklayarak ordan teset başla dıyerek mı başıcaz yardımcı olursanız sevinirim
sınav öncesi resimli bir şekilde sınava nasıl girebileceğiniz aktarılacak size. çok kolay bir işlem herhangi bir bilgi birikimine gerek bulunmuyor
felisleox Çevrimdışı  
Eski 14-06-08, 18:34   #4
DGS CaDıSı

P®Club kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 14-06-08
İtibar Gücü: 4 P®Club Sanal Karizma İstemiyor
tam zamanında keşfetmişim bu siteyi. sınava kaydımı da yaptırdım herkese başarılar dilerim...
P®Club Çevrimdışı  
Eski 14-06-08, 20:47   #5
Üye

a._t_.a kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 02-04-06
İtibar Gücü: 36 a._t_.a Sanal Karizma İstemiyor
bende online sınava girmek zoruda olanlardanım ve ilk defa online sınava giricem. sınav sırasında pcden yada int bağlantısından oluşacak bi sorundan dolayı pcnin kapanması yada sayfanın kapaması durumunda tekrar bağlanıp sınavı açabiliyormuyuz? eğer açabiliyorsak açtığımızda zaman olarak bir kaybımız oluyormu? bu konularda beni bilgilendiriseniz çok sevinirim. iyi çalışmalar.....
a._t_.a Çevrimdışı  
Eski 14-06-08, 21:38   #6
Üye

BurkiPower kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 15-08-07
İtibar Gücü: 16 BurkiPower Sanal Karizma İstemiyor
walla bende ilk defa denicem haydi hayırlısı.şimdiden başarılar herkeze.
BurkiPower Çevrimdışı  
Eski 14-06-08, 23:20   #7
Üye

Giriş Tarihi: 22-01-08
İtibar Gücü: 0 karaca_23 Sanal Karizma İstemiyor
ya ben kayı yaptıramıyorum dikeygecis.org mesajı
This user's primary usergroup is also listed as a secondary group for this user. Please change the primary group or remove the secondary group.

usttekı yazı cıkıyo neden acaba
karaca_23 Çevrimdışı  
Eski 14-06-08, 23:33   #8
Yönetici

felisleox kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 25-07-04
İtibar Gücü: 71 felisleox daha yenifelisleox daha yenifelisleox daha yenifelisleox daha yenifelisleox daha yeni
Alıntı:
karaca_23 tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
ya ben kayı yaptıramıyorum dikeygecis.org mesajı
This user's primary usergroup is also listed as a secondary group for this user. Please change the primary group or remove the secondary group.

usttekı yazı cıkıyo neden acaba
sistem kaynaklı bir durum oluşmuş kayıdını tamamladım herhangi bir işlem yapmana gerek bulunmuyor
felisleox Çevrimdışı  
Eski 15-06-08, 00:27   #9
Üye

Giriş Tarihi: 28-12-06
İtibar Gücü: 25 uludaguni Sanal Karizma İstemiyor
tşkler dgs .org...
uludaguni Çevrimdışı  
Eski 15-06-08, 00:27   #10
Aktif Üye

tmrkrdmn kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 16-08-06
İtibar Gücü: 30 tmrkrdmn daha yenitmrkrdmn daha yeni

Bende de bu yazı çıkmıştı. Üye olduğum bir grubu silip, tekradan gruba gir dedim oldu Sanırım sistem 2 den fazla gruba izin vermiyor.
tmrkrdmn Çevrimdışı  
Kapalı Konu

Arkadaşlarınızla Paylaşın

Etiketler
dgs online deneme
Konu Araçları
Mod Seç

Gönderme Kuralları