![]() |
||
|
|
#1 |
|
Prof
|
22 Haziran dikeygecis.org Online DGS denemesi bilgilendirme.
Şu an aklımızda online kontenjanımız 300 (yoğunluğa göre artırılabilir), bu rakam geçilirse, üye tarihi ve mesaj sayısına bakılarak eleme yapılacaktır, geçtiğimiz sınava başvurup girmeyenler ilk elenenler olacak, geçtiğimiz sınavlaraa başvurup girenler ise bu sınava başvururlarsa kesin gireceklerdir. Çok ciddi emek harcanıyor, lütfen sınava girmeyecekseniz başvurmayın.
Sınava dersanelerde girmek istiyorsanız ayrıntılı bilgi için buraya tıklayınız. Kontenjanlar dolmuştur, online deneme için kayıt almıyoruz artık . Sınav sitemizde 22 haziran 2008 saat 09.30 da yapılacaktır, sınava girecek kişilerin yönlendirmeler için saat 09.00' da sitemizde olmaları önemle rica olunur. Sınav hakkında tüm sorularınızı bu konuda sorunuz, sorunuz ki cevaptan herkes faydalansın, özel mesajla sınav hakkında sorulan sorulara kesinlikle yanıt verilmeyecektir. Sınava kontrol panelinize girip http://www.dikeygecis.org/forum/prof...editusergroups allta gösterilen resimdeki adımları takip ederek kayıt yaptırabilirsiniz. Üstteki adımları başarıyla yaptıysanız sınava kaydınız yapılmıştır demektir, size sınava kaydolduğunuza dair geri dönüşüm yapılmayacaktır. Grup üyeliklerini tıkladığınızda online deneme yi görüyorsanız kaydoldunuz demektir. http://www.dikeygecis.org/forum/showgroups.php tıklayarak sınava gireceklerin alfabetik listesini görebilirsiniz (sayfanın ortasında online deneme başlığı altında) Aynı adımları takip ederek, "gruptan ayrıla" tıklayıp sınava girşinizi 19 Haziran 2008'e kadar iptal edebilirsiniz. Üstte yazılanlar dışında aklınıza takılan soruları bu konuda sorabilirsiniz. Sınavda Başarılar ©2004-2008 dikeygecis.org web ekibi Bu mesaj en son " 18-06-08 " tarihinde saat 16:49 itibariyle Utku tarafından düzenlenmiştir.... Neden: dikeygecis.org |
|
|
| dikeygecis.org Reklam |
|
|
#2 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 21-02-08
İtibar Gücü: 8
![]() |
ben ılk defa onlıne sınav olcam yardım edebılırmısınız sınav zamanı nasıl olcak yani Dgs Araçlarından Dgs Online Deneme sınavını tıklayarak ordan teset başla dıyerek mı başıcaz yardımcı olursanız sevinirim
|
|
|
|
|
#3 |
|
Yönetici
Giriş Tarihi: 25-07-04
İtibar Gücü: 71
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sınav öncesi resimli bir şekilde sınava nasıl girebileceğiniz aktarılacak size. çok kolay bir işlem herhangi bir bilgi birikimine gerek bulunmuyor
|
|
|
|
|
#4 |
|
DGS CaDıSı
Giriş Tarihi: 14-06-08
İtibar Gücü: 4
![]() |
tam zamanında keşfetmişim bu siteyi. sınava kaydımı da yaptırdım herkese başarılar dilerim...
|
|
|
|
|
#5 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 02-04-06
İtibar Gücü: 36
![]() |
bende online sınava girmek zoruda olanlardanım ve ilk defa online sınava giricem. sınav sırasında pcden yada int bağlantısından oluşacak bi sorundan dolayı pcnin kapanması yada sayfanın kapaması durumunda tekrar bağlanıp sınavı açabiliyormuyuz? eğer açabiliyorsak açtığımızda zaman olarak bir kaybımız oluyormu? bu konularda beni bilgilendiriseniz çok sevinirim. iyi çalışmalar.....
|
|
|
|
|
#6 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 15-08-07
İtibar Gücü: 16
![]() |
walla bende ilk defa denicem haydi hayırlısı.şimdiden başarılar herkeze.
|
|
|
|
|
#7 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 22-01-08
İtibar Gücü: 0
![]() |
ya ben kayı yaptıramıyorum dikeygecis.org mesajı
This user's primary usergroup is also listed as a secondary group for this user. Please change the primary group or remove the secondary group. usttekı yazı cıkıyo neden acaba |
|
|
|
|
#8 |
|
Yönetici
Giriş Tarihi: 25-07-04
İtibar Gücü: 71
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sistem kaynaklı bir durum oluşmuş kayıdını tamamladım herhangi bir işlem yapmana gerek bulunmuyor
|
|
|
|
|
#9 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 28-12-06
İtibar Gücü: 25
![]() |
tşkler dgs .org...
|
|
|
|
|
#10 |
|
Aktif Üye
Giriş Tarihi: 16-08-06
İtibar Gücü: 30
![]() ![]() |
This user's primary usergroup is also listed as a secondary group for this user. Please change the primary group or remove the secondary group.
Bende de bu yazı çıkmıştı. Üye olduğum bir grubu silip, tekradan gruba gir dedim oldu Sanırım sistem 2 den fazla gruba izin vermiyor. |
|
|
![]() |
| Arkadaşlarınızla Paylaşın |
| Etiketler |
| dgs online deneme |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|