DGS - Dikey Geçiş Sınavı - İntibak - MYO
Google

Geri Git   DGS - Dikey Geçiş Sınavı - İntibak - MYO > DGS - Dikey Geçiş Sınavı Hakkında Bilgi Kategorisi > DGS ve Önlisans Mezunu / Öğrencileri ile İlgili Güncel Haberler
Anasayfa Kayıt Konuları Okundu İşaretle

DGS ve Önlisans Mezunu / Öğrencileri ile İlgili Güncel Haberler 2008 - 2009 - 2010 DGS - Dikey Geçiş Sınavı ile ilgili güncel haberler, sınav açıklanma tarihi, sınav başvuru tarihi, dgs yönetmeliği ile ilgili değişiklikler, ösym duyuruları ile ilgili konular. İntibak ve Meslek Yüksek Okulları ile ilgili güncel haberler.

Kapalı Konu

Konu Araçları Mod Seç
Eski 21-06-08, 19:17   #81
Üye

bektastek kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 20-06-07
İtibar Gücü: 0 bektastek Sanal Karizma İstemiyor
Online deneme için tüm dikeygecis.org 'daki emeği geçen tüm herkeze teşekkür ederim...
özellikle dershaneye gitmeyen arkadaşlar için çok yararlı olucağını düşünüyorum dgs sınavdan önce bu hariç son bir tane daha yapılır diye ümit ediyorum yani inşallah...
bektastek Çevrimdışı  
Eski 21-06-08, 19:48   #82
Aktif Üye

ezelim kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 25-10-07
İtibar Gücü: 17 ezelim Sanal Karizma İstemiyor
bu sınawın sonuçlarını da bu sayfalarda görebilces dimi!kaç gün içinde gelir acabaaa

;
Alıntı:
bektastek tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
Online deneme için tüm dikeygecis.org 'daki emeği geçen tüm herkeze teşekkür ederim...
özellikle dershaneye gitmeyen arkadaşlar için çok yararlı olucağını düşünüyorum dgs sınavdan önce bu hariç son bir tane daha yapılır diye ümit ediyorum yani inşallah...
bencede katılıorum sana...umarım herşey güzel olur...

kayıtların silinmesi çok kötü olur ama ya arada bizde kaynarsak nolcak o zaman

Bu mesaj en son " 21-06-08 " tarihinde saat 21:47 itibariyle Utku tarafından düzenlenmiştir....
ezelim Çevrimdışı  
Eski 21-06-08, 20:13   #83
Aktif Üye

shario kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 29-03-07
İtibar Gücü: 25 shario Sanal Karizma İstemiyor
O gün sormuştum tekrar soruyorum sınava ilk kez girdiğim için kesin bir bilgim yok ...

Sınav esnasından Dgs.org sitesi üzerinden mi çözeceğiz yoksa download edipp mi çözeceğiz ?

Ayrıca bir soru daha ? Diyelimki download ediliyor ben yazdırıp çözmek istiyorum bir sorun veya sıkıntı olmaz değil mi ?
shario Çevrimdışı  
Eski 21-06-08, 20:25   #84
delüsünün delüsü :)

tender kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 04-12-06
İtibar Gücü: 32 tender daha yenitender daha yeni
Alıntı:
shario tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
O gün sormuştum tekrar soruyorum sınava ilk kez girdiğim için kesin bir bilgim yok ...

Sınav esnasından Dgs.org sitesi üzerinden mi çözeceğiz yoksa download edipp mi çözeceğiz ?

Ayrıca bir soru daha ? Diyelimki download ediliyor ben yazdırıp çözmek istiyorum bir sorun veya sıkıntı olmaz değil mi ?
indirip çözüceksin bi sorun olmaz. istersen çıktı alıp o şekilde çözebilrisn .
Eski 21-06-08, 21:37   #85
Aktif Üye

shario kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 29-03-07
İtibar Gücü: 25 shario Sanal Karizma İstemiyor
eywallah tşk. ederim cevabımı aldım ...
shario Çevrimdışı  
Eski 21-06-08, 23:36   #86
Üye

Giriş Tarihi: 28-12-06
İtibar Gücü: 29 uludaguni Sanal Karizma İstemiyor
slm arkaşlar peki bu sınavda online olarak kodlama puan türü falan sınavdaki sıralmamamız belli olucakmı yoksa bu hak sadece dershanede giren arkaşlarımız içinmi*
uludaguni Çevrimdışı  
Eski 22-06-08, 01:14   #87
Prof

Utku kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 23-06-04
İtibar Gücü: 75 Utku iyi yolda ilerliyorUtku iyi yolda ilerliyorUtku iyi yolda ilerliyorUtku iyi yolda ilerliyorUtku iyi yolda ilerliyorUtku iyi yolda ilerliyorUtku iyi yolda ilerliyor
Alıntı:
uludaguni tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
slm arkaşlar peki bu sınavda online olarak kodlama puan türü falan sınavdaki sıralmamamız belli olucakmı yoksa bu hak sadece dershanede giren arkaşlarımız içinmi*
evet sıralamanız belli olacak, ayrıntılı bilgi için alttaki linke tıklayınız, konu miyadını doldurmuştur.

22 Haziran DikeyGeciS.org Online DGS denemesi sinava girecekler icin bilgilendirme
Utku Çevrimdışı  
Kapalı Konu

Arkadaşlarınızla Paylaşın

Etiketler
dgs online deneme
Konu Araçları
Mod Seç

Gönderme Kuralları