![]() |
||
|
|||||||
|
|
|
|
| DGS ve Önlisans Mezunu / Öğrencileri ile İlgili Güncel Haberler 2008 - 2009 - 2010 DGS - Dikey Geçiş Sınavı ile ilgili güncel haberler, sınav açıklanma tarihi, sınav başvuru tarihi, dgs yönetmeliği ile ilgili değişiklikler, ösym duyuruları ile ilgili konular. İntibak ve Meslek Yüksek Okulları ile ilgili güncel haberler. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
#81 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 20-06-07
İtibar Gücü: 0
![]() |
Online deneme için tüm dikeygecis.org 'daki emeği geçen tüm herkeze teşekkür ederim...
özellikle dershaneye gitmeyen arkadaşlar için çok yararlı olucağını düşünüyorum dgs sınavdan önce bu hariç son bir tane daha yapılır diye ümit ediyorum yani inşallah... ![]() |
|
|
|
|
#82 | |
|
Aktif Üye
Giriş Tarihi: 25-10-07
İtibar Gücü: 17
![]() |
bu sınawın sonuçlarını da bu sayfalarda görebilces dimi!kaç gün içinde gelir acabaaa
; Alıntı:
kayıtların silinmesi çok kötü olur ama ya arada bizde kaynarsak nolcak o zaman Bu mesaj en son " 21-06-08 " tarihinde saat 21:47 itibariyle Utku tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
#83 |
|
Aktif Üye
Giriş Tarihi: 29-03-07
İtibar Gücü: 25
![]() |
O gün sormuştum tekrar soruyorum sınava ilk kez girdiğim için kesin bir bilgim yok ...
Sınav esnasından Dgs.org sitesi üzerinden mi çözeceğiz yoksa download edipp mi çözeceğiz ? Ayrıca bir soru daha ? Diyelimki download ediliyor ben yazdırıp çözmek istiyorum bir sorun veya sıkıntı olmaz değil mi ? |
|
|
|
|
#84 | |
|
delüsünün delüsü :)
Giriş Tarihi: 04-12-06
İtibar Gücü: 32
![]() ![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
#85 |
|
Aktif Üye
Giriş Tarihi: 29-03-07
İtibar Gücü: 25
![]() |
eywallah tşk. ederim cevabımı aldım ...
|
|
|
|
|
#86 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 28-12-06
İtibar Gücü: 29
![]() |
slm arkaşlar peki bu sınavda online olarak kodlama puan türü falan sınavdaki sıralmamamız belli olucakmı yoksa bu hak sadece dershanede giren arkaşlarımız içinmi*
|
|
|
|
|
#87 | |
|
Prof
Giriş Tarihi: 23-06-04
İtibar Gücü: 75
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
22 Haziran DikeyGeciS.org Online DGS denemesi sinava girecekler icin bilgilendirme |
|
|
|
![]() |
| Arkadaşlarınızla Paylaşın |
| Etiketler |
| dgs online deneme |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|