![]() |
||
|
|
#1 |
|
Yönetici
Giriş Tarihi: 25-07-04
İtibar Gücü: 71
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Türkiye Geneli DGS -2- Bilgilendirme
dikeygecis.org ve tasarı eğitim kurumlarıyla işbirliği yaparak 2. Türkiye Geneli Dikey Geçiş Deneme Sınavı 22 haziran 2008'de yurt çapında 33 dersanede ve dikeygecis.org da ( dikeygecis.org da online olarak) yapılacaktır.
Sınav Tarihi ve saati :22 haziran 2008 - 09:30 Sınavda kendi bölümünüzü kodlayacağınız için, rakipleriniz içinde yerinizi görebileceksiniz. Sonuçlarda bölüm sıralamasıda olacak.Sonuçlar sınava giren herkese göre açıklanacaktır. Sınava giriş İstanbul' da Tasarı Dersanelerinde ve dikeygecis.org da ücretsizdir. Diğer dersaneler için ücret hakkında aşağıda ad ,adresi ve telefonu verilen dersaneleri arayarak öğrenebilirsiniz. Dikeygecis.org kontenjanı 250 kişi ile sınırlı olduğu için öncelikli olarakmesaj ve üye olma tarihleri göz önünde bulundurulacaktır. Başvurular 14 haziran 2008 itibari ile alınmaya başlıyacaktır. Başvuru bilgileri bu mesajda 14 haziran cumartesi günü bildirilecektir. Sınav için bulunduğunuz ilde kayıt yapabileceğiniz dersaneler : İstanbul Tasarı Eğitim Kurumları www.tasari.com.tr tüm şube bilgilerine internet sitesinden ulaşabilirsiniz. ![]() Bu mesaj en son " 14-06-08 " tarihinde saat 15:20 itibariyle felisleox tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
| dikeygecis.org Reklam |
|
|
#2 |
|
delüsünün delüsü..
Giriş Tarihi: 02-11-07
Blog Başlıkları: 2
İtibar Gücü: 14
![]() ![]() |
inanmıyorum yaaa corumda sınava girebileceğim bi merkez yok.katılamayacak mıyım yani
![]()
|
|
|
|
#3 | |
|
Ay Savaşçısı
Giriş Tarihi: 09-11-06
İtibar Gücü: 29
![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
Anladığım kadarıyla dikeygecis.org dan da online sınava katılabiliyorsunuz
“ Mahzun gönül! Sükut et! Güneş bulutlar arasında da neşr-i envar eder. Şikayeti bırak! Senin bahtında herkesin bahtı gibidir: Her hayatta fırtına saatleri,kederli,mazlum günler olmak gerek!” *Ars Gratia Artis* |
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
delüsünün delüsü..
Giriş Tarihi: 02-11-07
Blog Başlıkları: 2
![]() ![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
#5 |
|
Cinnet Potansiyeli
Giriş Tarihi: 24-06-07
İtibar Gücü: 18
![]() |
Bilgilendirme için teşekkürler. Yaşadığı ilde sınav merkezi bulunmayan arkadaşlarımız için herzaman ki gibi Dikeygecis.org var
![]()
|
|
|
|
#6 |
|
Aktif Üye
Giriş Tarihi: 11-06-07
İtibar Gücü: 18
![]() |
çok güzel bi haber teşekürler dgs ekibine.
![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
^^αуяıℓıк zαмαηѕız gєℓιя
Giriş Tarihi: 01-08-06
İtibar Gücü: 33
![]() |
offf yaaa ..ıspartada da yine yokk
pc başında biraz kasıyor ama mecburum artık ![]() ayrıca emek verdiğiniz için tekrar tesekkürler ![]()
Bir mucize istiyorum,mucize !!.. sєиsiz gєçєи нєr gєcє pαrLαyαи yıLdızLαrα uмuтLα вαктıм.YαLиız sєиi düşüиєrєк gözLєriмi кαpαттıм.RüyαLαrıмα girєrsiи diyє єrкєиdєи yαттıм BARIŞ AKARSU hep bizimle olacaksın .....
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 29-08-07
İtibar Gücü: 0
![]() |
sınav öncesi iyi bir hazırlık olacak
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Aktif Üye++
Giriş Tarihi: 17-06-06
İtibar Gücü: 35
![]() |
Hadi hayırlısı
![]() |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Aktif Üye++
Giriş Tarihi: 07-11-07
![]() |
arkadaşlar nasıl katılcaz ben ilkine katılamamıştım inş. buna katılırım...
|
|
|
|
![]() |
| Arkadaşlarınızla Paylaşın |
| Etiketler |
| dgs deneme, online sınav |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|