www.pctk.com.tr
1. Sayfa - Toplam 9 Sayfa var 1 2 3 4 ... SonuncuSonuncu
Gösterilen sonuçlar: 1 ile 10 ve 87

Konu: sınavda yerleşememe korkusu olanlar:(

.:Trabzon:. ecmel19 seçkin bir yolda olduğunu belli ecmel19 seçkin bir yolda olduğunu belli ecmel19 seçkin bir yolda olduğunu belli ecmel19 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    75
    Uploads
    0
    Blog Girişleri
    2
    İtibar Gücü
    46

sınavda yerleşememe korkusu olanlar:(

arkadaşlar daha sınava girmedik.ama beni bi yerleşememe korkusu aldıki sormayın.birde bu 3 defa girme sınırı kalkınca bu korku daha da arttı
    KTÜ Mühendislik Fakültesi
    Makine mühendisliği
    2008 dgs

Beni bir ben anlarım bir de beni yaradan..Bana bir ben lazım bir de beni anlayan...

üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satar

Üye Karpuzzzzz şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var Karpuzzzzz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    32
    .. benide zaman zaman ya kazanamazsam.. felan die korku sarıyo ama cabuk geciyor sonuçta elinden geleni yapıyosun sonrada yerleşemeemek.. kısmett yani kontenjanlar belli.. yapcak bişey yok
    Düttürü Dünya..

Aktif Üye cimbomlu şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var cimbomlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    26
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    35
    herkes için aynı bu durum... neticede sınav bu ne olcağı belli olmaz elimizden geleni yapalımda gerisi bizden çıkar artık...
    banada oluyo o korku zaman zaman

awesome Giza Myra* yakında ünlü olacak Giza Myra* yakında ünlü olacak Giza Myra* yakında ünlü olacak Giza Myra* yakında ünlü olacak Giza Myra* yakında ünlü olacak Giza Myra* yakında ünlü olacak Giza Myra* yakında ünlü olacak Giza Myra* - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    77
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    76
    bu korku herkeste mevcuttur. kimsenin garantisi yok girmek için. bu konu kilitlenir.

.:Trabzon:. ecmel19 seçkin bir yolda olduğunu belli ecmel19 seçkin bir yolda olduğunu belli ecmel19 seçkin bir yolda olduğunu belli ecmel19 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    75
    Uploads
    0
    Blog Girişleri
    2
    İtibar Gücü
    46
    Alıntı Giza Myra* Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu korku herkeste mevcuttur. kimsenin garantisi yok girmek için. bu konu kilitlenir.
    neden kapansın gayet gerkli bi konu
    Makine mühendisliği
    2008 dgs

Beni bir ben anlarım bir de beni yaradan..Bana bir ben lazım bir de beni anlayan...

// • Street Fighter • \\ fezail şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var fezail - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    42
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    48
    zaten bende 2 korku mevcut birisi yerleşememek , diğeride zaman konusunda sıkıntı yaşamak
    ösym ye sonsuz saygılar bize çıkardıkları sayısız zorluklardan dolayı..

Aktif Üye mstf85 şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var
    Downloads
    4
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    37
    bende korku yok çünkü kazanamayacağım))) bu işin şakası kazanmayı öss den bile çok istiyorum ama hayırlısı tabiki..herşeyin sonu değil belki ama herşeyin başlangıcı olabilecek bir sınav....

Downloads
    75
    Uploads
    0
    Blog Girişleri
    2
    İtibar Gücü
    46
    Alıntı mstf85 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende korku yok çünkü kazanamayacağım))) bu işin şakası kazanmayı öss den bile çok istiyorum ama hayırlısı tabiki..herşeyin sonu değil belki ama herşeyin başlangıcı olabilecek bir sınav....
    össden daha kolay bence.umarım gönlünce olur hersey ve kazanırsın.bu korkunun kalkması dileğim
    Makine mühendisliği
    2008 dgs

Üye xxx83 şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var xxx83 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    28
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    43
    ben gece gündüz çalıştım kazamazsam da yerleşemezsem de sağlık olsun dünyanın sonu değil. demekki daha iyileri var ozaman onaların hakkıdır bu eniyi olan kazansın bence hadi kolay gelsin

Aktif Üye Bırsen şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var
    Downloads
    19
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    55

Smile

Alıntı xxx83 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben gece gündüz çalıştım kazamazsam da yerleşemezsem de sağlık olsun dünyanın sonu değil. demekki daha iyileri var ozaman onaların hakkıdır bu eniyi olan kazansın bence hadi kolay gelsin
    Tebrik ederim arkadaşım çok güzel yorum yapmışsın.bende aynen senin gibi düşünüyorum.herkese başarılar