arkadaşlar daha sınava girmedik.ama beni bi yerleşememe korkusu aldıki sormayın.birde bu 3 defa girme sınırı kalkınca bu korku daha da arttı![]()
arkadaşlar daha sınava girmedik.ama beni bi yerleşememe korkusu aldıki sormayın.birde bu 3 defa girme sınırı kalkınca bu korku daha da arttı![]()
KTÜ Mühendislik Fakültesi
Makine mühendisliği
2008 dgs
Beni bir ben anlarım bir de beni yaradan..Bana bir ben lazım bir de beni anlayan...
üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satar
.. benide zaman zaman ya kazanamazsam.. felan die korku sarıyo ama cabuk geciyorsonuçta elinden geleni yapıyosun sonrada yerleşemeemek.. kısmett yani kontenjanlar belli.. yapcak bişey yok
Düttürü Dünya..
herkes için aynı bu durum... neticede sınav bu ne olcağı belli olmaz elimizden geleni yapalımda gerisi bizden çıkar artık...
banada oluyo o korku zaman zaman![]()
bu korku herkeste mevcuttur. kimsenin garantisi yok girmek için. bu konu kilitlenir.
zaten bende 2 korku mevcut birisi yerleşememek , diğeride zaman konusunda sıkıntı yaşamak![]()
ösym ye sonsuz saygılar bize çıkardıkları sayısız zorluklardan dolayı..
bende korku yok çünkü kazanamayacağım))) bu işin şakası kazanmayı öss den bile çok istiyorum ama hayırlısı tabiki..herşeyin sonu değil belki ama herşeyin başlangıcı olabilecek bir sınav....
KTÜ Mühendislik Fakültesi
Makine mühendisliği
2008 dgs
Beni bir ben anlarım bir de beni yaradan..Bana bir ben lazım bir de beni anlayan...
üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satar
ben gece gündüz çalıştım kazamazsam da yerleşemezsem de sağlık olsun dünyanın sonu değil. demekki daha iyileri var ozaman onaların hakkıdır bu eniyi olan kazansın bence hadi kolay gelsin
![]() |
|
|||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
|||||||||||||||||||||||
|
|
|