arkadaslar bilindiği gibi dgs sınavı konularıyla öss formatlı bi sınav.sizce bu sınav öss formatında mı olmalı yoksa tamamıyla bölüm dersler içerikli mi olmalı ne dersiniz??
Öss örnek alınmalı daha seçici bir sınav olmalı
Kpss örnek alınmalı alan bilgisi sorulmalı
Şu durumdaki hali korunmalı
arkadaslar bilindiği gibi dgs sınavı konularıyla öss formatlı bi sınav.sizce bu sınav öss formatında mı olmalı yoksa tamamıyla bölüm dersler içerikli mi olmalı ne dersiniz??
KTÜ Mühendislik Fakültesi
Makine mühendisliği
2008 dgs
üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satar
bölüm dersleri içerikli olması çok zor. düşünsenize, bir sürü bölüm var her bölüm için her sene yeni sorular üretmek kolay iş değil... ayrıca bölüm aynı olduğu halde görülen dersler bile farklı... koşullar değerlendirildiğinde şu anki sistem daha mantıklı... mantığa dayalı sorular sonuçta... ayrıca konu bazında değerlendirildiğinde öss'den daha kolay bir sınav...
Ben, sevda bölüğünde kıdemli bir askerim. Terhis olsam gidecek bir yerim yok...
Yüreğimden başka silah taşımam...
bi duyum aldım ve bunun üstüne bu anketi yapma ihtiyacı duydum.bölüm dersi içerikli olacakmıs.bence sacma olmamalı zate intibakta bu dersleri alıyoruz
KTÜ Mühendislik Fakültesi
Makine mühendisliği
2008 dgs
üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satar
ya bencede olmamalı ne saçma yaa o zaman intibakı da kaldırsınlar
intibakta myo'da gördüğün dersleri vermezler. myo'da görmediğin dersleri verirler... bazen myo'da gördüğün dersle aynı ismi taşıyan dersi verebilirler ama o dersin içeriği farklıdır. mesela ben myo'da lojik gördüm ama basitti. intibakta yine lojik gördüm ama içeriği oldukça genişti...
ayrıca resmi olmayan duyumların geçerliliği yoktur. site kurulduğundan beri bir sürü duyum aldığını söyleyenler oldu ama büyük çoğunluğu asılsız çıktı... yani demek istediğim, böyle şeylere kafa yorulacağına, sınavı nasıl kazanırım diye kafa yorup sorular üzerinde yoğunlaşılırsa kazanma ihtimali daha artar gibime geliyor...![]()
Ben, sevda bölüğünde kıdemli bir askerim. Terhis olsam gidecek bir yerim yok...
Yüreğimden başka silah taşımam...
bence bölüm içerikli olursa zaten intibakta kalkar heralde okadrda olmas yani
Bence bu formatın dvm etmesı daha mantıklı. Bolum içerikli olması bence cok zor ki ösym böle bi işin altına grmessssss.
=İzmir&Ayvalık=
http://www.youtube.com/watch?v=ies0v1Dg1n8
hayır yaa daha neler bölüm içerikli olması çok zor saten yılda sayısıs sınaw yapıyor ösym 1 de böyle 1 şeyin olduğunu düşünsenise...şimdilik dgs en asından bu açıdan ii gösüküyor
bolume gore sınav olması ımkansız.cunku okadar bolum var ona gore soru hazırlatmak demek
bu da ona gore masraf demek ona gore yenı sıstem.farklı sorular hazırlatmaları lazım.dunyanın zahmetı ve parası gıder..sınavı 300 ytl falan yaparlar artık.hem kırac arkadasın dedıgı gıbı myolarda aynı bolum bıle olsan aynı derslerı alamıyabılıyosun.suan kı sıstem mantıklı olandır kesınlıkle..
2008 DGS Boğaziçi Fizik
HAYAT HİC ADİL DEĞİL. . .
tamamen bölüm içerikli olması cok sacma cunku cok fazla bölüm var ama söyle birşey olabilir diye dusunuyorum kpss tarzında olabilir belki mesela söyle nasıl onların alan ve egitim bilimleri diye ayrılıyor ayrıca mat ve turkcedende de sınava giriyorlar dgs içinde ileriki zamanda böyle birşey olması mumkun sebebide su olabilir eleyici faktorler bu sene kaldırıldı biliyorsunuz sınava 3 kere girme hakkı ve mezun olduktan sonra 5 yıl içinde girme zorunluluğu bunlar kalkınca talep arttı hele hele seneye daha cok artıcak bu yuzden alan dersi diye bi sınav ilavesi yapabilirler kpsscileri cunku ancak böyle eleyebiliyorlar talep cok dgsninde sonu ona benzicek gibi geliyor bana bilmem katılır mısınız![]()
![]() |
|
||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
|
|
|
|