![]() |
||
|
|
#21 |
|
Aktif Üye
Giriş Tarihi: 01-03-08
İtibar Gücü: 12
![]() |
dgs ye dgs kaynaklarından hazırlanmalı arkadaşlar mantıklı olan buu..ama alesin güvender türkçe denemelerii mükemmell bunu tavsiye ederimm..
![]()
olma insan hali olursa insan hali düşersin don paça düşman eline.. .. güzelliĞİN on ParA etmeZ Bu BEndeKİ Aşk OLMASa.. gönlümDEki meŞK olmASA... Şimdi KAç yAŞINDAsn dertLERİN BAŞNDasn İSTİsnasZ HeR An geÇMİşi özlÜORSAaan.. HADİ durMA ağla AĞLA yaşlaR KUruR ZAManLA ağLA..BÖYle kahpedir dünYA SON bulUR kolLARINDAA.. |
|
|
|
|
|
#22 |
|
BIKTIMMM
Giriş Tarihi: 02-11-05
İtibar Gücü: 46
![]() |
bencede ales kitapları dgs den daha ii.ales den çalışan biri dgs yi çok rahat yapar.
![]() |
|
|
|
| dikeygecis.org Reklam |
|
|
#23 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 22-05-08
İtibar Gücü: 0
![]() |
ales kitapları dgs kitaplarına göre daha ii tasarlanmış bence dgs kitaplarına çok önem verilmiyo hatalı soru sayısı fasla ben ales çözenlerdenim güvenderin yayınları güsel...
|
|
|
|
|
|
#24 |
|
delüsünün delüsü..
Giriş Tarihi: 02-11-07
Blog Başlıkları: 2
İtibar Gücü: 19
![]() ![]() |
ales kitapları tamamıyla ales icerikli.aynı zamanda dgs konularınıda kapsıyo.ama dgs yayınlarının cogu öss etkisinde
|
|
|
|
#25 |
|
Siteye Erişimi Yasaklanmıştır
Giriş Tarihi: 22-12-07
![]() |
irem yayınlarının ales dgs denemesinide alıyım dedim.. dgs denemesiyle aynıymış.. cozdugumuz dgs kaynaklarında az cok var ales soruları zaten..
|
|
|
|
|
|
#26 |
|
delüsünün delüsü :)
Giriş Tarihi: 04-12-06
İtibar Gücü: 32
![]() ![]() |
ticari kaygı ağır bastığından genelde kapak değişikliğini yeterli görüyorlar
![]()
|
|
|
|
#27 |
|
Aktif Üye
Giriş Tarihi: 11-11-07
İtibar Gücü: 16
![]() |
bılseydım sene basından berı ales cozerdım
cok pısmanım gercekten.oturdum oss cozdum neyse kısmet artık.ama son 1 ayı alesle gecırecem en azından.bende guvender ales var gercekten kalıtelı.alesı kazanan bı arkadas yedııklım alesı onerdı.o ordan hazırlanmıs kazanmıs kalıtelı dedı bana tavsıyedır.
|
|
|
#28 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 11-11-07
![]() |
ales ne demek acaba biraz cahil kaldım?
|
|
|
|
|
|
#29 |
|
Aktif Üye+
Giriş Tarihi: 15-11-06
İtibar Gücü: 31
![]() |
Güvenderin ales denemeleri dgs formatına çok uygun ve bazı soruları dgs sınavındakilerine çok benziyor şaşırmamak elde değil. Gerek konu anlatımı gerek soru bankası gerekse deneme hep güvender çalıştım farklı kaynaklarda baktım ama memnun kalmadım bazılarında çok hatalı sorular var bazıları dgs den tamamen kaymış başka bir biçimde yani reklam yapmış gibi olacağım ama
Güvendere güveniyorum ![]()
|
|
|
#30 |
|
yine...
Giriş Tarihi: 20-08-06
İtibar Gücü: 34
![]() |
|
|