Hangi Dgs Deneme Sınavı Daha İyi (Anket Şeklinde)
Hangi Dgs Deneme Sınavı Daha İyi (Anket Şeklinde)
asili hiç beğenmedim ama ilk 4 tekiler guzel
tasarı-irem-gökçe-nobel
tasarıyı en iyisi sanırım içlerinde ama onda bile biraz hata çıktı.
valla güvender kitabı da iyi ama yeni başlayanlar için eğer biraz bilginiz varsa güvenderde sıkıcı gelebilir.
Konu Fibonacci tarafından (23-05-08 Saat 22:28 ) değiştirilmiştir. Sebep: DGS Kahve Arası bölümü harici tamamı renkli karakterlerden oluşan mesajlar yazmayalım lütfen..
yediiklim bencee çok yakın dkıkey geçiş sınavına.tavısey ederım
Sınava şunun şurasında 50 gün kaldıdeneme beğenme gibi bir lüks yok sanırım...Hata her sınavda olabilir,ösym bile bunu yapıyor...Dayanın gitsin hepsine
![]()
irem ve nobel güzel tasarının deneme kitabını geçen yıl çözmüştüm beğenmedim bu yıl yeni çıkan fasikül denemelerini çözmedim ama hatalar olduğunu belirtenler çok , güvender ales 10 fasikül deneme, bence bu denemeleri çözmeden sınava girmeyin harikaaaaaa....
ösym ye sonsuz saygılar bize çıkardıkları sayısız zorluklardan dolayı..
ben irem diyorum, başkada bişey diyemiyorum. tasarını soruları da güzel ama irem tam dgs formatında. geçen sene 72 mat dgs çözmüş biriyim ve sadece irem deneme fosikülü aldım.belki dgs yi kazanamadım ama mantığı kavramada çok yardımcı oldu. herkese başarılar.bu arada diğer denemelerdeki yanlışlar(baskı hataları) adamı fitil eder.
bencede irem dgs için en iyisi ben tasarıyı hiç beğenmiyorum sınavla ilgili değil ve hatalar var.dershanede de irem yapıyor bizim mantık soruları bu şekilde anladım.
Çözdüklerim arasında bir sıralama yaparak bu soruya bir cevap vereyim.
1- Mercan Yayınları - DGS Deneme Sınavı - 5 Fasikül
2- İrem Yayınları - DGS Deneme Sınavı - 15 Fasikül
3- Tasarı Yayınları - DGS Deneme Sınavı - 10 Fasikül
4- Yediiklim Yayınları - DGS Deneme Sınavı - 10 Fasikül
![]() |
|
||||||||||||||||||
|
|
|
|
|