![]() |
||
|
|||||||
|
|
|
|
| dikeygecis.org Duyuruları |
| DGS Kaynak İnceleme DGS ile ilgili hangi kitap iyi,hangi kitaplara çalışmalıyım? Bu sorular hakkında üyelerin cevabını bu bölümde okuyabilirsiniz. |
| Anket Sonuçlarını Görüntüle: Hangi Dgs Deneme Sınavı Daha İyi (Anket Şeklinde) | |||
| Tasarı |
|
278 | 44.84% |
| Gökçe |
|
7 | 1.13% |
| İrem |
|
123 | 19.84% |
| Nobel |
|
24 | 3.87% |
| Yediiklim |
|
56 | 9.03% |
| Güvender |
|
197 | 31.77% |
| Selim |
|
4 | 0.65% |
| Karacan |
|
35 | 5.65% |
| Asil |
|
10 | 1.61% |
| Diğer (Belirtiniz) |
|
30 | 4.84% |
| Birden fazla seçime izin ver. Oylayanlar: 620. Bu ankette oy kullanamazsınız | |||
![]() |
|
|
Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
#61 |
|
Ideas are Bulletproof...
Giriş Tarihi: 02-11-06
İtibar Gücü: 34
![]() |
maximum nobel kesinlikle almayın paranızı çöpe atmayın çok yanlış ve müfredat dışı soru var konu dağılım ı yok sorularda kafalarına göre soru yazmışlar.. Tavsiye edilmez...
|
|
|
|
|
|
#62 |
|
Aktif Üye
Giriş Tarihi: 15-06-08
İtibar Gücü: 9
![]() |
Hepsİ Ayni...NOBEL HARİÇ.nobel saçmalamış.
|
|
|
#63 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 21-09-05
İtibar Gücü: 49
![]() |
maksimum nobel sanırım ortak şirket oluyo.Maksimumun denemelerini aldım gerçekten geniuesin dedigi gibi müfredatın biraz dışına çıkıp daha ilk sayfadan çember ve daire sorusunu yapıştırmışlar mesela.Ben de tavsiye etmiyorum.İrem alıcam galiba ben de...
|
|
|
|
|
|
#64 |
|
haksızlığa DUR! demeli!!!
Giriş Tarihi: 14-03-06
İtibar Gücü: 43
![]() |
tasarıdan vazgeçmeyin derim ben
güvender de iyi ama moral bozuyor
a) İlgili öğretim yılında mezun sayısı 5’ten az ise ve daha önceki öğretim yıllarında kendi programları için hesaplanmış ortalama ve standart sapmalar yok ise bu program mezunu adaylara 50, ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#65 |
|
Aktif Üye
Giriş Tarihi: 27-10-07
İtibar Gücü: 18
![]() |
|
|
|
|
|
|
#66 | |
|
herşey normaL:)
Giriş Tarihi: 07-06-08
Konum: 3 şey insanı nefs-inin kötülüğünden korur,aZ uyumak,aZ konuşmak,aZ yemek
Blog Başlıkları: 5
İtibar Gücü: 14
![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
tamam tasarı da güzel ama bence güvenderin de hakkını yememek lazım onunla basarıya ulasmıs bir sürü insan var
|
|
|
| dikeygecis.org Reklam |
|
|
#67 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 20-04-08
İtibar Gücü: 11
![]() |
k.maraşlı
bence d tasari çok iyi nobel de matemetik iyi türkçe iyi değil irem de iyi tabi bu arda guvender mat bana kolay geliyo ama tasari dan vazgeçmeyinnnn
Bu mesaj en son " 19-06-08 " tarihinde saat 17:57 itibariyle Fibonacci tarafından düzenlenmiştir.... Neden: büyüklü küçüklü yazım.. |
|
|
|
|
|
#68 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 18-03-07
İtibar Gücü: 27
![]() |
<<tasarı yayınları---güvender----intibak yayınları>> deneyipte memnun olduklarım yani ewet dgs ye yakın sorular var dediklerim bu şekilde ama dierlerini denemediğim için bişe söliyemicem... ii çalışmalar arkadaşlar..
|
|
|
|
#69 |
|
Aktif Üye
Giriş Tarihi: 31-05-08
İtibar Gücü: 9
![]() |
En ii dgs deneme sınavı dgsnın kendısı gerısı yalan. Boş yere luzumsuz sorular soruyolar. Bu zorlugu gorunce kendınıze guvenınız kalmıyo ve ıster ıstemez bılınçaltınıza olmuyo dıye yerleştırıyosunuz sonunda da olmuyo
|
|
|
|
|
|
#70 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 05-02-06
İtibar Gücü: 43
![]() |
arkadaşlar ben tasarı bitirdim. sonrada karacan yayyınları aldım. ama bukadar zor hazırlanır galiba.mahvetti beni ya. denemeleri çözmek istemiyorum konuları bitti ama napsam bilmiyorum .sınava az kaldı hani beni daha da yıldızmasın denemeleri. karacan hakkında bilgisi olan varsa yardım etin lütfen
|
|
|
|
![]() |
| Arkadaşlarınızla Paylaşın |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|