![]() |
||
|
|||||||
|
|
|
|
| dikeygecis.org Duyuruları |
| DGS Kaynak İnceleme DGS ile ilgili hangi kitap iyi,hangi kitaplara çalışmalıyım? Bu sorular hakkında üyelerin cevabını bu bölümde okuyabilirsiniz. |
| Anket Sonuçlarını Görüntüle: Hangi Dgs Deneme Sınavı Daha İyi (Anket Şeklinde) | |||
| Tasarı |
|
278 | 44.84% |
| Gökçe |
|
7 | 1.13% |
| İrem |
|
123 | 19.84% |
| Nobel |
|
24 | 3.87% |
| Yediiklim |
|
56 | 9.03% |
| Güvender |
|
197 | 31.77% |
| Selim |
|
4 | 0.65% |
| Karacan |
|
35 | 5.65% |
| Asil |
|
10 | 1.61% |
| Diğer (Belirtiniz) |
|
30 | 4.84% |
| Birden fazla seçime izin ver. Oylayanlar: 620. Bu ankette oy kullanamazsınız | |||
![]() |
|
|
Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
#51 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 20-11-06
İtibar Gücü: 32
![]() |
arkadaşlar inceleyen varsa tasarının deneme kitabıyla yeni çıkardığı 10 lu fasikülün çok farkı var mı varsa neler olduğunu sölerseniz sevinirim şimdiden teşekkürler
|
|
|
|
|
|
#52 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 13-04-07
İtibar Gücü: 0
![]() |
ben tasarı ve güvenderi n denemesini çözüyorum tasarı nın birçok denemesinde yanlış sorularla karşılaştım. onlarda olmasa iii bir deneme ama güvenderi gerçektekten beğendim konu eksiği olmayanlar güvenderin çözümlü denemelerini ve geçmiş yıldaki denemelerini çözerlerse hedeflerine olaşacaklarını düşünüyorum...(bu benim düşüncem)
|
|
|
|
|
|
#53 |
|
Aktif Üye+
Giriş Tarihi: 23-02-07
İtibar Gücü: 29
![]() |
iremi ve tasarıyı çözdüm..
İrem bellı bir kalıbın içinde ama gercekten gusell denmesi. Tasarıda fena degıll.. Çok hoş sorular var ama bazen kasıyor.. Yedi iklim Ales sorularını çözenler bilirler. Aleste cıkmıs soruları harfıyennn deneme halıne getırmısler. Yanı çözdugunuz sorular ales soruları.. Son olarak güvenderin ales sorularını alıcam.. Kötü diyen hiç rastlamadım. onlarıda çözer sonra cıkmıs soruları tekrar çözerekkk bıtıtrırım çalışmamı..
|
|
|
#54 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 16-12-07
İtibar Gücü: 16
![]() |
maksimumun cancanlı kapagına aldanmayın berbat sorular saçmalık dgs namına bişey yok zaman kaybı.
|
|
|
|
|
|
#55 |
|
Aktif Üye+
Giriş Tarihi: 11-06-07
İtibar Gücü: 25
![]() |
mercan yayınlarının ilk denemesini çözdüm bugün güzel soruları vardı 5 fasikül halinde tavsiye edilebilir
|
|
|
|
| dikeygecis.org Reklam |
|
|
#56 |
|
Aktif Üye+
Giriş Tarihi: 08-06-07
İtibar Gücü: 25
![]() ![]() |
en güzel irem bence. tasarıyı beğenmedim. stabil değil.. güvenderin soruları kaliteli ama dgs için biraz zor ..
|
|
|
|
|
|
#57 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 04-01-07
İtibar Gücü: 30
![]() |
arkadaşlar şimdi deneme zamanı tavsiyelerinizi bekliyorum
|
|
|
|
|
|
#58 |
|
SONSUZA DEK FENERBAHÇE
Giriş Tarihi: 11-02-08
İtibar Gücü: 17
![]() ![]() |
ben şu anda tasarıyı çözüyorum genelde sözel net düşük gelio daha önce dgs de çıkan soruları çözdüm onlara göre biraz daha sözel kasmış ama sayısal da degişik soru görmek için ii biraz dgs formatına göre birazcık daha düşündürücü soruları var ama güvenderin arkasındakii soruları muhakkak çözün derim
Kaderin amansız oluşu değildir sorun; çünkü insan bir şeyi inatla isterse onu elde eder. Korkunç olan istediğimiz şeyi elde ettikten sonra ondan bıkmamızdır. O zaman sucu kaderde değil, kendi isteğimizde bulmalıyız. |
|
|
|
|
|
#59 |
|
Aktif Üye+
Giriş Tarihi: 14-08-07
İtibar Gücü: 22
![]() |
nobel ve mercan denemelerınden cok memnunum
|
|
|
|
#60 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 27-06-06
İtibar Gücü: 38
![]() |
nobel (maximum) denemeleri ales ve dgs soruları sadcece rakamlarıı değişik çözenler bilir tasarı nobele göre daha iyi hiç değilse yazarları kendi mantık sorularını koymuşlar denemelere irem de mantık soruları ağır ama oda en güzeli içlerinde
|
|
|
|
![]() |
| Arkadaşlarınızla Paylaşın |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|