güvender denemelerini arayan arkadaşlara duyurulur dgs denemesi aramayın yok zaten 10 fasikül halinde olan ales denemesidir ales sorusumu çözücem demeyin almadan önce inceleme şansınız varsa bakın yada alın pişman olmicaksınız en azından size mantık sorularını yutturur ki buda size yeter
KTÜ Mühendislik Fakültesi
Makine mühendisliği
2008 dgs
Beni bir ben anlarım bir de beni yaradan..Bana bir ben lazım bir de beni anlayan...
üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satar
Kaderin amansız oluşu değildir sorun; çünkü insan bir şeyi inatla isterse onu elde eder. Korkunç olan istediğimiz şeyi elde ettikten sonra ondan bıkmamızdır. O zaman sucu kaderde değil, kendi isteğimizde bulmalıyız.
Makine mühendisliği
2008 dgs
Beni bir ben anlarım bir de beni yaradan..Bana bir ben lazım bir de beni anlayan...
sınav yaklaştıkca biraz daha zorluk seviyesini artırayım diyorum ama bakalım irem çözeyim bulursam bide mercanın denemesini alayım onu da çok övmüşler artık hergün bi deneme çözüyorum bi yandan da tasarı soru bankası gidio gökçe vardı degişik bi yayın onu alayım demiştim ama yapılan yorumlardan sonra yakınından bile geçmem
![]()
Kaderin amansız oluşu değildir sorun; çünkü insan bir şeyi inatla isterse onu elde eder. Korkunç olan istediğimiz şeyi elde ettikten sonra ondan bıkmamızdır. O zaman sucu kaderde değil, kendi isteğimizde bulmalıyız.
arkadaşlar güvender kitabının arkasında 8 tane deneme var ve onları tek geçerim bence onları muhakkak çözün
VE ŞUNU UNUTMAYIN ÇIKMIŞ SORULARI BOL BOL ÇÖZÜN......
güvenderin denemesi bende almayı düşünüyorum zaten alesle dgs aynı sayılır yani yayınevleri ales sorularıyla dgs sorularını hemen hemen aynı tarzda hazırlıyorlar..
dandik bir yayınevinin sorularını çözmektense kaliteli bir yayınevinin ales sorularını çözmeyi tercih ederim...
Makine mühendisliği
2008 dgs
![]() |
|
|||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
|||||||||||||||||||||||
|
|