www.pctk.com.tr

Anketimiz: Hangi Dgs Deneme Sınavı Daha İyi (Anket Şeklinde)

Katılımcı sayısı
930. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Tasarı

428 46.02%
  • İntibak

50 5.38%
  • İrem

156 16.77%
  • Nobel

32 3.44%
  • Yediiklim

100 10.75%
  • Güvender

266 28.60%
  • Selim

6 0.65%
  • Karacan

46 4.95%
  • Asil

12 1.29%
  • Gökçe

12 1.29%
  • Diğer (Belirtiniz)

55 5.91%
Birden fazla seçeneğe oy verilebilir.
5. Sayfa - Toplam 19 Sayfa var BirinciBirinci ... 2 3 4 5 6 7 8 15 ... SonuncuSonuncu
Gösterilen sonuçlar: 41 ile 50 ve 182

Konu: Hangi Dgs Deneme Sınavı Daha İyi (Anket Şeklinde)

Üye ipekyalcin şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var ipekyalcin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    54

Thumbs up

Alıntı orrin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    burda yok ama maximum un 10 deneme fasıkulu war kapagı hos gelebılır ama sakın almayın 5 ını cozdum we bıraktımmm barız hatalar var...
    valla ben şuan maksimumu çözüyorum memnunum gerçi

Üye darkside86 şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var darkside86 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    23
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    52
    güvender denemelerini arayan arkadaşlara duyurulur dgs denemesi aramayın yok zaten 10 fasikül halinde olan ales denemesidir ales sorusumu çözücem demeyin almadan önce inceleme şansınız varsa bakın yada alın pişman olmicaksınız en azından size mantık sorularını yutturur ki buda size yeter

.:Trabzon:. ecmel19 seçkin bir yolda olduğunu belli ecmel19 seçkin bir yolda olduğunu belli ecmel19 seçkin bir yolda olduğunu belli ecmel19 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    75
    Uploads
    0
    Blog Girişleri
    2
    İtibar Gücü
    46
    Alıntı darkside86 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    güvender denemelerini arayan arkadaşlara duyurulur dgs denemesi aramayın yok zaten 10 fasikül halinde olan ales denemesidir ales sorusumu çözücem demeyin almadan önce inceleme şansınız varsa bakın yada alın pişman olmicaksınız en azından size mantık sorularını yutturur ki buda size yeter
    efet güvender alesler güsel sorular bi hayli zorluyo bende cözüyom
    KTÜ Mühendislik Fakültesi
    Makine mühendisliği
    2008 dgs

Beni bir ben anlarım bir de beni yaradan..Bana bir ben lazım bir de beni anlayan...

üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satar

SONSUZA DEK FENERBAHÇE mermaid_06 seçkin bir yolda olduğunu belli mermaid_06 seçkin bir yolda olduğunu belli mermaid_06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    özledimm seni be hüzün şehrim tek sıgınagım...
    Downloads
    55
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    42
    Alıntı ecmel19 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    efet güvender alesler güsel sorular bi hayli zorluyo bende cözüyom
    bende aldım ama çözmeye başlamadım onları sınava yakın bi zaman da çözmeyi planlıyorum şimdi irem denemesi mi çözsem
    Kaderin amansız oluşu değildir sorun; çünkü insan bir şeyi inatla isterse onu elde eder. Korkunç olan istediğimiz şeyi elde ettikten sonra ondan bıkmamızdır. O zaman sucu kaderde değil, kendi isteğimizde bulmalıyız.

.:Trabzon:. ecmel19 seçkin bir yolda olduğunu belli ecmel19 seçkin bir yolda olduğunu belli ecmel19 seçkin bir yolda olduğunu belli ecmel19 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    75
    Uploads
    0
    Blog Girişleri
    2
    İtibar Gücü
    46
    Alıntı mermaid_06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende aldım ama çözmeye başlamadım onları sınava yakın bi zaman da çözmeyi planlıyorum şimdi irem denemesi mi çözsem
    efet bak iremde güsel ondan yada karacan yayınlarından alabilirsin
    Makine mühendisliği
    2008 dgs

Beni bir ben anlarım bir de beni yaradan..Bana bir ben lazım bir de beni anlayan...

SONSUZA DEK FENERBAHÇE mermaid_06 seçkin bir yolda olduğunu belli mermaid_06 seçkin bir yolda olduğunu belli mermaid_06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    özledimm seni be hüzün şehrim tek sıgınagım...
    Downloads
    55
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    42
    Alıntı ecmel19 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    efet bak iremde güsel ondan yada karacan yayınlarından alabilirsin

sınav yaklaştıkca biraz daha zorluk seviyesini artırayım diyorum ama bakalım irem çözeyim bulursam bide mercanın denemesini alayım onu da çok övmüşler artık hergün bi deneme çözüyorum bi yandan da tasarı soru bankası gidio gökçe vardı degişik bi yayın onu alayım demiştim ama yapılan yorumlardan sonra yakınından bile geçmem
    Kaderin amansız oluşu değildir sorun; çünkü insan bir şeyi inatla isterse onu elde eder. Korkunç olan istediğimiz şeyi elde ettikten sonra ondan bıkmamızdır. O zaman sucu kaderde değil, kendi isteğimizde bulmalıyız.

Üye feylesof şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    34
    arkadaşlar güvender kitabının arkasında 8 tane deneme var ve onları tek geçerim bence onları muhakkak çözün
    VE ŞUNU UNUTMAYIN ÇIKMIŞ SORULARI BOL BOL ÇÖZÜN......

Downloads
    75
    Uploads
    0
    Blog Girişleri
    2
    İtibar Gücü
    46
    Alıntı feylesof Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar güvender kitabının arkasında 8 tane deneme var ve onları tek geçerim bence onları muhakkak çözün
    VE ŞUNU UNUTMAYIN ÇIKMIŞ SORULARI BOL BOL ÇÖZÜN......
    efet sezon basında çözdüm onları cok güsel
    Makine mühendisliği
    2008 dgs

Aktif Üye ilaycera şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var ilaycera - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    13
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    68
    güvenderin denemesi bende almayı düşünüyorum zaten alesle dgs aynı sayılır yani yayınevleri ales sorularıyla dgs sorularını hemen hemen aynı tarzda hazırlıyorlar..
    dandik bir yayınevinin sorularını çözmektense kaliteli bir yayınevinin ales sorularını çözmeyi tercih ederim...

Downloads
    75
    Uploads
    0
    Blog Girişleri
    2
    İtibar Gücü
    46
    Alıntı mermaid_06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sınav yaklaştıkca biraz daha zorluk seviyesini artırayım diyorum ama bakalım irem çözeyim bulursam bide mercanın denemesini alayım onu da çok övmüşler artık hergün bi deneme çözüyorum bi yandan da tasarı soru bankası gidio gökçe vardı degişik bi yayın onu alayım demiştim ama yapılan yorumlardan sonra yakınından bile geçmem
    bende sınava bi ay kala hergün deneme yapcam.şimdiden deneme stogu yapom
    Makine mühendisliği
    2008 dgs