![]() |
||
|
|||||||
|
|
|
|
| DGS Kaynak İnceleme DGS ile ilgili hangi kitap iyi,hangi kitaplara çalışmalıyım? Bu sorular hakkında üyelerin cevabını bu bölümde okuyabilirsiniz. |
| Anket Sonuçlarını Görüntüle: Hangi Dgs Deneme Sınavı Daha İyi (Anket Şeklinde) | |||
| Tasarı |
|
260 | 44.52% |
| Gökçe |
|
7 | 1.20% |
| İrem |
|
118 | 20.21% |
| Nobel |
|
23 | 3.94% |
| Yediiklim |
|
53 | 9.08% |
| Güvender |
|
184 | 31.51% |
| Selim |
|
4 | 0.68% |
| Karacan |
|
30 | 5.14% |
| Asil |
|
10 | 1.71% |
| Diğer (Belirtiniz) |
|
29 | 4.97% |
| Birden fazla seçime izin ver. Oylayanlar: 584. Bu ankette oy kullanamazsınız | |||
![]() |
|
|
Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
#31 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 28-06-06
İtibar Gücü: 36
![]() |
tasarıyı tek geçiyorum iremde cok hata war , yediiklimde cok kolay
|
|
|
|
|
|
#32 |
|
Siteye Erişimi Yasaklanmıştır
Giriş Tarihi: 31-05-08
İtibar Gücü: 0
![]() |
ya eger bu güvender sadece o kitap arkasındaki denemlerle bu ankete girdise %24 çok bile.altı üstü bir kaç denemsi var ya.diğer denemeler ondan güzel.herkes elindeki denemeyi reklam etmesin.en iyisini seçelim lütfen.
|
|
|
|
|
|
#33 |
|
SONSUZA DEK FENERBAHÇE
Giriş Tarihi: 11-02-08
İtibar Gücü: 15
![]() ![]() |
benim güvender kitabımda 2 çözümlü olmak üzere 10 tane deneme var zaten diger fasiküllerin sayılarıda ort o civarda 10-15 degişio kitap güzel denemeleri daha çözmedim bi fikir beyan etmicem ne kadar ii oldugu konusunda
Kaderin amansız oluşu değildir sorun; çünkü insan bir şeyi inatla isterse onu elde eder. Korkunç olan istediğimiz şeyi elde ettikten sonra ondan bıkmamızdır. O zaman sucu kaderde değil, kendi isteğimizde bulmalıyız. |
|
|
|
| dikeygecis.org Reklam |
|
|
#34 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 11-11-07
İtibar Gücü: 0
![]() |
burda yok ama maximum un 10 deneme fasıkulu war kapagı hos gelebılır ama sakın almayın 5 ını cozdum we bıraktımmm barız hatalar var...
|
|
|
|
|
|
#35 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 15-05-08
İtibar Gücü: 9
![]() |
arkadaşlar bnde tasarının 10 fasikül denemesini çözüyorum tavsiye ederim matematik soruları güzel, sözelde çok fazla paragraf sorusu var biraz sıkıcı gelebilir ama mantığını kavramamız açısından ii bnce
|
|
|
|
|
|
#36 |
|
Ege'nin İnCiSi =)
Giriş Tarihi: 03-06-06
İtibar Gücü: 38
![]() |
tasarının 2 denemsini çözdüm daha mat biraz ağır geldi bana türkçe soruları da öss tarzında bi kaç tane de hata var yediiklimin bi deneme çözdüm hem türkçesi hem matematigi ağır parargraf sorularında falan baya zorluyo iremin soruları biraz basit gibi görünsede güzel bence iremde tek kusur paragraf soruları kısa tutulmuş her kaynakta mutlaka hata çıkıyo bunlarda da va tabi elinize geçen her denemyi çözmeyin ama şu saatten sonra deneme çözmek daha iyi bence
çözüngitsin ![]()
|
|
|
#37 |
|
Aktif Üye
Giriş Tarihi: 24-08-07
İtibar Gücü: 19
![]() |
bence en iisi TASARI YAYINLARI özellikle denemlerindeki matematik soruları çok yakın asıl sınav sorularına.
Bu mesaj en son " 05-06-08 " tarihinde saat 19:00 itibariyle Fibonacci tarafından düzenlenmiştir.... Neden: DGS Kahve Arası bölümü harici tamamı renkli karakterlerden oluşan mesajlar yazmayalım lütfen.. |
|
|
|
|
|
#38 |
|
delüsünün delüsü..
Giriş Tarihi: 02-11-07
Blog Başlıkları: 2
İtibar Gücü: 19
![]() ![]() |
arkadaslar gökçe yayınlarının denemesini almayı düsünüyorum acaba bilgisi olan var mı nasıl bi yayın????
|
|
|
|
#39 |
|
shine on...
Giriş Tarihi: 05-02-06
İtibar Gücü: 46
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
parana yazık.....
|