tasarıyı tek geçiyorum iremde cok hata war , yediiklimde cok kolay
tasarıyı tek geçiyorum iremde cok hata war , yediiklimde cok kolay
ya eger bu güvender sadece o kitap arkasındaki denemlerle bu ankete girdise %24 çok bile.altı üstü bir kaç denemsi var ya.diğer denemeler ondan güzel.herkes elindeki denemeyi reklam etmesin.en iyisini seçelim lütfen.
benim güvender kitabımda 2 çözümlü olmak üzere 10 tane deneme var zaten diger fasiküllerin sayılarıda ort o civarda 10-15 degişio kitap güzel denemeleri daha çözmedim bi fikir beyan etmicem ne kadar ii oldugu konusunda
Kaderin amansız oluşu değildir sorun; çünkü insan bir şeyi inatla isterse onu elde eder. Korkunç olan istediğimiz şeyi elde ettikten sonra ondan bıkmamızdır. O zaman sucu kaderde değil, kendi isteğimizde bulmalıyız.
burda yok ama maximum un 10 deneme fasıkulu war kapagı hos gelebılır ama sakın almayın 5 ını cozdum we bıraktımmm barız hatalar var...
arkadaşlar bnde tasarının 10 fasikül denemesini çözüyorum tavsiye ederim matematik soruları güzel, sözelde çok fazla paragraf sorusu var biraz sıkıcı gelebilir ama mantığını kavramamız açısından ii bnce
tasarının 2 denemsini çözdüm daha mat biraz ağır geldi bana türkçe soruları da öss tarzında bi kaç tane de hata var yediiklimin bi deneme çözdüm hem türkçesi hem matematigi ağır parargraf sorularında falan baya zorluyo iremin soruları biraz basit gibi görünsede güzel bence iremde tek kusur paragraf soruları kısa tutulmuş her kaynakta mutlaka hata çıkıyo bunlarda da va tabi elinize geçen her denemyi çözmeyin ama şu saatten sonra deneme çözmek daha iyi benceçözüngitsin
![]()
2009 DGS FATİHİ TATLI CADI
Zaman,sadece birazcık zaman...
Ve sonunda gene Egedeyim..
2009 DGS Muğla üni. Çeko =(
&&__--__--__Ege AşIĞı__--__--__&&
bence en iisi TASARI YAYINLARI özellikle denemlerindeki matematik soruları çok yakın asıl sınav sorularına.
Konu Fibonacci tarafından (05-06-08 Saat 19:00 ) değiştirilmiştir. Sebep: DGS Kahve Arası bölümü harici tamamı renkli karakterlerden oluşan mesajlar yazmayalım lütfen..
arkadaslar gökçe yayınlarının denemesini almayı düsünüyorum acaba bilgisi olan var mı nasıl bi yayın????
KTÜ Mühendislik Fakültesi
Makine mühendisliği
2008 dgs
Beni bir ben anlarım bir de beni yaradan..Bana bir ben lazım bir de beni anlayan...
üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satar
![]() |
|
|||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
|||||||||||||||||||||||
|
|