www.pctk.com.tr

Anketimiz: Hangi Dgs Deneme Sınavı Daha İyi (Anket Şeklinde)

Katılımcı sayısı
930. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Tasarı

428 46.02%
  • İntibak

50 5.38%
  • İrem

156 16.77%
  • Nobel

32 3.44%
  • Yediiklim

100 10.75%
  • Güvender

266 28.60%
  • Selim

6 0.65%
  • Karacan

46 4.95%
  • Asil

12 1.29%
  • Gökçe

12 1.29%
  • Diğer (Belirtiniz)

55 5.91%
Birden fazla seçeneğe oy verilebilir.
4. Sayfa - Toplam 19 Sayfa var BirinciBirinci 1 2 3 4 5 6 7 14 ... SonuncuSonuncu
Gösterilen sonuçlar: 31 ile 40 ve 182

Konu: Hangi Dgs Deneme Sınavı Daha İyi (Anket Şeklinde)

Üye babyface_s şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var
    Downloads
    8
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    60
    tasarıyı tek geçiyorum iremde cok hata war , yediiklimde cok kolay

Siteye Erişimi Yasaklanmıştır ىê®ىê®î ك şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var
    Downloads
    8
    Uploads
    1
    İtibar Gücü
    0
    ya eger bu güvender sadece o kitap arkasındaki denemlerle bu ankete girdise %24 çok bile.altı üstü bir kaç denemsi var ya.diğer denemeler ondan güzel.herkes elindeki denemeyi reklam etmesin.en iyisini seçelim lütfen.

SONSUZA DEK FENERBAHÇE mermaid_06 seçkin bir yolda olduğunu belli mermaid_06 seçkin bir yolda olduğunu belli mermaid_06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    özledimm seni be hüzün şehrim tek sıgınagım...
    Downloads
    55
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    42
    benim güvender kitabımda 2 çözümlü olmak üzere 10 tane deneme var zaten diger fasiküllerin sayılarıda ort o civarda 10-15 degişio kitap güzel denemeleri daha çözmedim bi fikir beyan etmicem ne kadar ii oldugu konusunda
    Kaderin amansız oluşu değildir sorun; çünkü insan bir şeyi inatla isterse onu elde eder. Korkunç olan istediğimiz şeyi elde ettikten sonra ondan bıkmamızdır. O zaman sucu kaderde değil, kendi isteğimizde bulmalıyız.

Üye orrin şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var
    Downloads
    8
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    0
    burda yok ama maximum un 10 deneme fasıkulu war kapagı hos gelebılır ama sakın almayın 5 ını cozdum we bıraktımmm barız hatalar var...

Üye mayyet şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var mayyet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    3
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    33
    arkadaşlar bnde tasarının 10 fasikül denemesini çözüyorum tavsiye ederim matematik soruları güzel, sözelde çok fazla paragraf sorusu var biraz sıkıcı gelebilir ama mantığını kavramamız açısından ii bnce

Ege'nin İnCiSi =) ayko20 şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var ayko20 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    195
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    62
    tasarının 2 denemsini çözdüm daha mat biraz ağır geldi bana türkçe soruları da öss tarzında bi kaç tane de hata var yediiklimin bi deneme çözdüm hem türkçesi hem matematigi ağır parargraf sorularında falan baya zorluyo iremin soruları biraz basit gibi görünsede güzel bence iremde tek kusur paragraf soruları kısa tutulmuş her kaynakta mutlaka hata çıkıyo bunlarda da va tabi elinize geçen her denemyi çözmeyin ama şu saatten sonra deneme çözmek daha iyi benceçözüngitsin
    2009 DGS FATİHİ TATLI CADI
    Zaman,sadece birazcık zaman...
    Ve sonunda gene Egedeyim..

2009 DGS Muğla üni. Çeko =(

&&__--__--__Ege AşIĞı__--__--__&&

Aktif Üye basketci88 şu anda hala yazılabilecek temiz bir sayfası var basketci88 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    43
    bence en iisi TASARI YAYINLARI özellikle denemlerindeki matematik soruları çok yakın asıl sınav sorularına.
    Konu Fibonacci tarafından (05-06-08 Saat 19:00 ) değiştirilmiştir. Sebep: DGS Kahve Arası bölümü harici tamamı renkli karakterlerden oluşan mesajlar yazmayalım lütfen..

.:Trabzon:. ecmel19 seçkin bir yolda olduğunu belli ecmel19 seçkin bir yolda olduğunu belli ecmel19 seçkin bir yolda olduğunu belli ecmel19 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    75
    Uploads
    0
    Blog Girişleri
    2
    İtibar Gücü
    46
    arkadaslar gökçe yayınlarının denemesini almayı düsünüyorum acaba bilgisi olan var mı nasıl bi yayın????
    KTÜ Mühendislik Fakültesi
    Makine mühendisliği
    2008 dgs

Beni bir ben anlarım bir de beni yaradan..Bana bir ben lazım bir de beni anlayan...

üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satar

... amet yakında ünlü olacak amet yakında ünlü olacak amet yakında ünlü olacak amet yakında ünlü olacak amet yakında ünlü olacak amet yakında ünlü olacak amet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    18
    Uploads
    0
    İtibar Gücü
    71
    Alıntı ecmel19 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaslar gökçe yayınlarının denemesini almayı düsünüyorum acaba bilgisi olan var mı nasıl bi yayın????
    parana yazık.....
    2008 DGS Sayısal 300.087

.:Trabzon:. ecmel19 seçkin bir yolda olduğunu belli ecmel19 seçkin bir yolda olduğunu belli ecmel19 seçkin bir yolda olduğunu belli ecmel19 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    75
    Uploads
    0
    Blog Girişleri
    2
    İtibar Gücü
    46
    Alıntı amet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    parana yazık.....
    nedenki cok mu berbat selimden daha mı kötü
    KTÜ Mühendislik Fakültesi
    Makine mühendisliği
    2008 dgs

Beni bir ben anlarım bir de beni yaradan..Bana bir ben lazım bir de beni anlayan...

üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satar