bende irem aldım 15 fasikül gayet iyi arkadaşlar tavsiye ederim yani.
Fezailinde dediği gibi tasarının geçen yılki denemesini bende bu yıl aldım gerçekten çok hatalıydı.
bende irem aldım 15 fasikül gayet iyi arkadaşlar tavsiye ederim yani.
Fezailinde dediği gibi tasarının geçen yılki denemesini bende bu yıl aldım gerçekten çok hatalıydı.
2008 DGS --> HEDEF : Bilgisayar Öğretmenliğiydi ama malesef olmadı
2009 DGS --> HEDEF : yine Bilgisayar Öğretmenliği
bende asil yayınlarını çözün iremin soruları çok basit
tasarı irem yediiklim ve meriç yayımlarını tavsiye ederim arkadaşlar
PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ ELEKTRİK-ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ
TÜRKİYE 338.'si
ben güvender ve irem ve selim yayınlarını çözmüştüm.ve 73 mat 72 türkçe net yaptım. irem ve selim yayınları çok güzel bence
tasarı en iyisi
maksimum unun 10 deneme fasikülü vardı hepsini çözdüm bence en yararlı olacak denemelerden biri
FIRAT ÜNİVERSİTESİ (ELAZIĞ)
MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ
ELEKTRİK-ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ
2008 DGS sayısal türkiye 59.
ya güvender denemeleri dgs ye çok uygun hatta bire bir çıkmış sorular dahi oluyor güvenderde. asil hiç beğenmedim hatalı soru çok
Güvender ales.Verde tasarı soruları güzel.İntibak yayınlarını tavsiye etmem.Çok karışık....
Herkese başarılar...
Uşak Üniversitesi Makine Mühendisliği & Marmara Üniversitesi Bankacılık ve Sigortacılık
Uşak Fatih'i& İStanbul Aydın'ı
güvenderin ales deneme fasiküllerini iremin 15 fasikül denemesini ve tasarının 10 fasikül şeklinde olanını yada kitap halinde olan 10 denemesini çözmeden sınava girmeyin derim hatalı veya değil dgs için çözülmesi gereken en iyi deneme sınavları olduğuna inanıyorum
millet !... yediiklime bakmayın çok dandik bi deneme adamlar bize geçen senenin ales sorularını geçiri yo o da yetmezmiş gibi sorular hatalı oluyo
![]() |
|
||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
|
|
|
|