Arkadaşlar ben dgs ye yeni hazırlanıyorum bana en iyi 4 yayını söylermisiniz
?
Arkadaşlar ben dgs ye yeni hazırlanıyorum bana en iyi 4 yayını söylermisiniz
?
hoLLywood kızLarı hepsi hikaye![]()
benim gibi varmı gösterin bi tane
hiçbişey yapmasamda tarih beni yazar
takıLıp düşersem
oLcak o da nazar
Valla ilk defa girdim ama intibağın denemeleri bayağı sağlam.
Ne kadar bilirsen bil, anlattıkların sadece karşındakinin anlayabildiği kadardır... MEVLANA CELALEDDİN RUMİ
kesinlikle tasarı,güvender ve irem,gerçi iremin soru bankası ile yaprak testleri gayet iyi...
ben irem yayınlarını tavsiye ederim
KTÜ Mühendislik Fakültesi
Makine mühendisliği
2008 dgs
üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satar
İntibak ve Tasarı..
Koşman gerek ama duruyorsun,
Haykırman gerek ama susuyorsun,
Sevmenin ötesindeki gerçekleri,
Biliyorsun ama bilmiyorsun."ヅAcı suda tatLı Suda berraktır.Sakın görünüşe aLdanma.Görünüşte herkes insandır ama gerçek insan haL ehLi oLandırHz.MevLana
intibak ın tr denemesi gayet güzeldi.tasarıda hata az da olsa var.
Bir baksana gökler uyanık yer uyanıktır.
Dünya uyanıkken uyumak maskaralıktır.
(M.Akif ERSOY)
bende selim yayınlarını aldım tek kelimeyle berbat abuk sabuk sorular war özensiizce hazırlandığı barizz bi denem olmaz yani şimdi yediiklim cözüyorum o daha iyi ama ales güvendere bakacam mutlaka
ÖSS ye hazırlanırken güvender almıştım çok fazla kasıyordu.. öss de bile sormayacakları türden sorular soruyorlardı.. DGS kitabına bakmadım ama bir arkadaşımız temeli olan birisi sıkılır demiş neye göre dedi açıklasaydı keşke çokmöu kolay sormuşlar?? zaten dgs de çok zor, çok kolay ve normal tipte sorular var bütün sorular zor değil bütün sorular kolay değil dağınık ve normalide bu dimi arkadaşlar
listede intibak olmaması ilginç.irem,karacan tasarı intibak denemelerine girdim .iremin karacanın tasarının kitaplarıda mevcut. Bence en dgs ayarında olan intibak. iremde fena değil.karacan dgsyle alakasız gibiydi soruları. tasarıyı beyenmedim
![]() |
|
||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
|
|
|
|