![]() |
||
|
|||||||
|
|
|
|
| dikeygecis.org Duyuruları |
| DGS Kaynak İnceleme DGS ile ilgili hangi kitap iyi,hangi kitaplara çalışmalıyım? Bu sorular hakkında üyelerin cevabını bu bölümde okuyabilirsiniz. |
| Anket Sonuçlarını Görüntüle: Hangi Dgs Deneme Sınavı Daha İyi (Anket Şeklinde) | |||
| Tasarı |
|
278 | 44.84% |
| Gökçe |
|
7 | 1.13% |
| İrem |
|
123 | 19.84% |
| Nobel |
|
24 | 3.87% |
| Yediiklim |
|
56 | 9.03% |
| Güvender |
|
197 | 31.77% |
| Selim |
|
4 | 0.65% |
| Karacan |
|
35 | 5.65% |
| Asil |
|
10 | 1.61% |
| Diğer (Belirtiniz) |
|
30 | 4.84% |
| Birden fazla seçime izin ver. Oylayanlar: 620. Bu ankette oy kullanamazsınız | |||
![]() |
|
|
Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
#111 |
|
Üyeyim ben üyeyim...
Giriş Tarihi: 30-03-05
İtibar Gücü: 56
![]() |
kesinlikle katılıyorum.. En iyi dediklerimizde bile hatalar var DGS diye ciddiye pek almıyorlar. İremi falan çok övüyorlar ama onunda sözel bölümühatalar ve bir sürü saçma sapan sorularla dolu.. En iyisi çıkmış sorulardır bencede.
|
|
|
|
|
|
#112 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 15-05-08
İtibar Gücü: 0
![]() |
ya tasarıgüzel ama güzel soru olsun diyede tüm sorular kasılmaski birebir dgs ye uyumluluga göre değerlendirmek gerekir tasarırıyı ve iremi çözdümm irem en iyisi ......
|
|
|
|
|
|
#113 |
|
sabrının sınırında...
Giriş Tarihi: 07-02-08
İtibar Gücü: 18
![]() ![]() |
neden bu forumda bi tasarı tutkusu var anlamadım
mesela bugün intibak sınavının denemesi vardı ama sitede ben göremedim duyurusunu varsada demekki tasarı kadar etkili olmamışki göremedim tasarıya ilk türkiye geneli sınavında girdim sözel soruları bana çokta mantıklı gelmedi sayısalı da çok kolaydı açıkcası tasarıyı beğenmedim güvenderin kalın kitabı var bende arkasındaki denemeler sanki bana birazda össden dermeymiş gibi geldi 7iklim denemeside var merak ettim onuda aldım onunda saçma bulduğum çok sorusu var dayanamadım bide irem aldım onun sözelindeki garip hatalara insanın gülesi geliyor sayısalıda çok kolay...sanırım bizim denemeleri beğenme kriterimiz netlerimizden kaynaklanıyor yani yüksek net yaparsak o deneme süper gayet ii dgs ye yakın ama düşük net yaparsak o deneme kötü dgs den uzak sanırım böle oluyor benim bunca okuduğum yorumdan anladığım şey bu...bikaç arkadaş en iyisi çıkmış sorular demiş bencede en güveniliri çıkmış sorular diğer yayınların hazırladıkları denemeler falan ticari amaçla hazırlandığı için abuk sabuk össden derme soruları içeren kaynaklardan başka birşey değil |
|
|
|
|
|
#114 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 15-08-07
İtibar Gücü: 21
![]() |
kafa kalmadı walla surda 9 gün var ve elimde 2deneme kaldı geriye 7deneme çözmem lazım herkez bişey diyince kafam karıstı walla hangisini alsam diye ama 5deneme fasikülü olan mercanı alcam sanrım
|
|
|
|
|
|
#115 |
|
Aktif Üye
Giriş Tarihi: 17-12-06
İtibar Gücü: 31
![]() |
bende yediiklimi çok begendim tavsiye ederim
|
|
|
|
|
|
#116 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 17-04-07
İtibar Gücü: 26
![]() |
ya herkes irem falan diyor ama ben de 15 fasikül aldım matematik 1. sınav dan 15. sınava doğru saçma bir şekilde zorlaşıyor sorularda bir mantık karmaşası var bazı sorularda ne istediğini anlamak imkansız en iyisi tasarı bence tabi çıkmış sorulardan sonra.
|
|
|
|
|
|
#117 |
|
Aktif Üye
![]() |
tasarıda bence nitelikli sorular yok yaklaşık 30 deneme yaptım ve içlerinde iyi diyebilceğim sadece irem var!!!!
bu arada kesinlikle çıkmış soruları tekrar takrar çözmekte büyük fayda var... Bu mesaj en son " 06-07-08 " tarihinde saat 15:30 itibariyle Fibonacci tarafından düzenlenmiştir.... Neden: mükerrer mesaj.. |
|
|
|
|
|
#118 |
|
Aktif Üye
Giriş Tarihi: 24-07-06
İtibar Gücü: 36
![]() |
ben nobeli tavsiye ediyorum
|
|
|
|
|
|
#119 | |
|
Aktif Üye
![]() |
Alıntı:
))sana sonuna dek katılıyorum!!!! |
|
|
|
|
|
|
#120 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 24-06-08
İtibar Gücü: 0
![]() |
bence tasarı moral bozmaya birebir. insanın motivasyonu düşürmek de güzel değil gerçekler acı ama geçmiş soruları çözebilpte tasarıda çok hata yapmak ii olmuyo.şirine baya iimi irem öleyse 8 gün kala bile alabilirim bak onuda hemen cvp yazarsan sevnrm
|
|
|
|
![]() |
| Arkadaşlarınızla Paylaşın |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|