DGS - Dikey Geçiş Sınavı - İntibak - MYO
Google

Geri Git   DGS - Dikey Geçiş Sınavı - İntibak - MYO > DGS - Dikey Geçiş Sınavı Sorular, Testler, Kaynaklar, Çalışma Yöntemleriniz ve Destek Grupları > DGS Kaynak İnceleme
Anasayfa Kayıt Konuları Okundu İşaretle

dikeygecis.org Duyuruları

DGS Kaynak İnceleme DGS ile ilgili hangi kitap iyi,hangi kitaplara çalışmalıyım? Bu sorular hakkında üyelerin cevabını bu bölümde okuyabilirsiniz.

Anket Sonuçlarını Görüntüle: Hangi Dgs Deneme Sınavı Daha İyi (Anket Şeklinde)
Tasarı 278 44.84%
Gökçe 7 1.13%
İrem 123 19.84%
Nobel 24 3.87%
Yediiklim 56 9.03%
Güvender 197 31.77%
Selim 4 0.65%
Karacan 35 5.65%
Asil 10 1.61%
Diğer (Belirtiniz) 30 4.84%
Birden fazla seçime izin ver. Oylayanlar: 620. Bu ankette oy kullanamazsınız

Yanıtla

Konu Araçları Mod Seç
Eski 24-06-08, 20:01   #91
Dgs Fatihi

Byzasz kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 11-09-07
İtibar Gücü: 20 Byzasz Sanal Karizma İstemiyor
Ben tasarının 10 fasikül denemelerini bugün bitirdim.Gerçekten güzeldi.Bana göre tasarının sorularını çözen önüne ne gelirse gelsin tüm soruları çözer.Zorlayıcı sorular olsada gerçekten kaliteli sorular var..
Byzasz Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 25-06-08, 00:55   #92
Üye

s_mutlu kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 12-12-07
İtibar Gücü: 16 s_mutlu Sanal Karizma İstemiyor
Alıntı:
ezelim tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
ales soruları dgsyle benzeşio mu
sayılır hemen hemen aynı çözmede fayda var die düşünüyorum ki hocalarda öyle söylüyo zaten
s_mutlu Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 25-06-08, 01:30   #93
Aktif Üye

canerbahce kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 16-01-07
İtibar Gücü: 29 canerbahce Sanal Karizma İstemiyor
forumu ilgiyle izliyorum...ama gerçekten teknik hatalar üzerinden ciddi yönlendirme hatalarına neden oluyor diyebilirim...sanırım en küçük dgs adayı 19 yaşında falandır....eskiden ösym dgs sorularını kamuoyuna duyurmazdı ancak son 2 yıldır bunu da yapıyorlar ....lütfen dgs çıkmış sorularına bakarak kendi kararınızı kendiniz verin....piyasada gerçekten azımsanmayacak kadar çok kaynak var ...ama arkadaşların bazıları gerçeklikten koparak iyi sonuç aldıkları dgs kaynaklarına meylediyor ve öneriyorlar ....
deneme yüksek net yapmak için değil zaman kontrolünü sağlamak için yapılmalı bence ...iş böyle olunca normalde 8-9 sözel mantık sorusu sorulan gerçek dgs böyleyken 21 sözel mantık sorusunun konulmuş olduğu bir deneme kime ne hayır getirebilir
yada 2003 ten sonra hiç sorulmayan ve bundan sonra sorulma ihtimali de sıfıra yakın olan sorulardan oluşmuş denemelere ne demeli ...

işin özü şudur ...dgs de ehliyet sınavı gibi (tabi o kadar değil) 80 sayısal ve 80 sözelin en az 65 er tanesi zaten kalıp her yıl rakamlar (yada metinler )değiştirilerek sorup duruyorlar ...her yıl farklılaşan 10 taş çatlasa 15 soru oluyor.....bu sorular da genellikle sayısal için de sözel için de mantık bölümlerinde oluyor....ve hepsinin de açıklamaları yapılıyor sınavda ...ama bizler deli gibi tüm soru tiplerini görmeye çalışıyor ve ezberliyoruz....saygılarımla
canerbahce Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 25-06-08, 01:52   #94
Üye

Şükriye kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 18-03-07
İtibar Gücü: 27 Şükriye Sanal Karizma İstemiyor
arkadaşlar ben tasarıyı güvender yayınlarını çözdüm şuanda ise elimde yediiklim we de mercan yayınları war bunlarıda tawsiye ederim..mercan yayınlarının soruları çok farklı zihin cimnastiği yaptırıyo bu açıdan ii yediiklim ise cewap anahtarını çözümlü hazırlamışlar yapamadığınız soruların cewaplarını kiseye ihtiyaç duymadan çözebilirsiniz..umarım yazdılarım dikkate alınır...
Eski 25-06-08, 01:53   #95
SONSUZA DEK FENERBAHÇE

mermaid_06 kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 11-02-08
İtibar Gücü: 17 mermaid_06 daha yenimermaid_06 daha yeni
ben tasarı fasikülü bugun bitirdim ve belli yerden sonra sadece sayısal kısımları çözdüm sözeli hiç hoşuma gitmedi (şahsi fikrimdir) sözelci arkadaşlar bunu göz önünde bulundururlarsa ii olur bence sayısallar ii ama
Kaderin amansız oluşu değildir sorun; çünkü insan bir şeyi inatla isterse onu elde eder. Korkunç olan istediğimiz şeyi elde ettikten sonra ondan bıkmamızdır. O zaman sucu kaderde değil, kendi isteğimizde bulmalıyız.
mermaid_06 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 25-06-08, 02:32   #96
Aktif Üye

nassional2 kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 27-03-08
İtibar Gücü: 12 nassional2 Sanal Karizma İstemiyor
irem yayınları asırı basıt arkadaslar bunun yerıne yargı veya yedı ıklım tabıkı bırde tasarı cozmenızı tavsıye ederım guvenderın arkasındakı denemelr cok asırı zor sadece mat kısmına zamn yettırebılıyorsanız cozun baska turlu 3 saate sıgmıyo guvenderın denemelerı

Alıntı:
hako tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
yediiklim nasıl arkadaşlar şu an tasarının denemeleri bitmek üzere tavsiyelerinizi bekliyorum
eger tasarı bıttıyse sakın ırem yada baska bı yayın alma yedı ıklımın avantajı ayretten kucuk bır kıtapcıkla cozumlerı verıyo

Bu mesaj en son " 06-07-08 " tarihinde saat 15:16 itibariyle Fibonacci tarafından düzenlenmiştir.... Neden: mükerrer mesaj..
nassional2 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 26-06-08, 02:33   #97
Üye

Giriş Tarihi: 28-04-08
İtibar Gücü: 11 suspection Sanal Karizma İstemiyor
bol deneme çözün

arkadaşlar asil yayınlarının denemesini tavsiye ederim en azında değişik sorular var diğerleri gibi değil
suspection Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 26-06-08, 20:16   #98
Aktif Üye

ezelim kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 25-10-07
İtibar Gücü: 18 ezelim Sanal Karizma İstemiyor
[ ben pegama yayınlarının ales kitabnı bulamadım
dgsye tasarıyla çalıştım alesten başka önerebilceğiniz yayın war mı we yediiklimin şu çözümlü soruları denemeler mi çıkmış sorular mı

Alıntı:
mermaid_06 tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
ben şu anda tasarıyı çözüyorum genelde sözel net düşük gelio daha önce dgs de çıkan soruları çözdüm onlara göre biraz daha sözel kasmış ama sayısal da degişik soru görmek için ii biraz dgs formatına göre birazcık daha düşündürücü soruları var ama güvenderin arkasındakii soruları muhakkak çözün derim
ewet yaaa tasarı sözeli dehşet kasıo adamı ama mat çok güzel ya biri çıksın desinki bu çok ii artık şaşırdım ben ya hangisini alcamı offfffffffffff

Alıntı:
anapuria tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
maksimum nobel sanırım ortak şirket oluyo.Maksimumun denemelerini aldım gerçekten geniuesin dedigi gibi müfredatın biraz dışına çıkıp daha ilk sayfadan çember ve daire sorusunu yapıştırmışlar mesela.Ben de tavsiye etmiyorum.İrem alıcam galiba ben de...
arkdaşım sen aldın mı iremi memnunmusun yaaa

Bu mesaj en son " 06-07-08 " tarihinde saat 15:17 itibariyle Fibonacci tarafından düzenlenmiştir.... Neden: mükerrer mesaj..
ezelim Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 26-06-08, 22:58   #99
Egzotik Çayır Kırısı :D

ThE_MaTRaX kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 25-11-07
İtibar Gücü: 18 ThE_MaTRaX Sanal Karizma İstemiyor
Alıntı:
canerbahce tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
forumu ilgiyle izliyorum...ama gerçekten teknik hatalar üzerinden ciddi yönlendirme hatalarına neden oluyor diyebilirim...sanırım en küçük dgs adayı 19 yaşında falandır....eskiden ösym dgs sorularını kamuoyuna duyurmazdı ancak son 2 yıldır bunu da yapıyorlar ....lütfen dgs çıkmış sorularına bakarak kendi kararınızı kendiniz verin....piyasada gerçekten azımsanmayacak kadar çok kaynak var ...ama arkadaşların bazıları gerçeklikten koparak iyi sonuç aldıkları dgs kaynaklarına meylediyor ve öneriyorlar ....
deneme yüksek net yapmak için değil zaman kontrolünü sağlamak için yapılmalı bence ...iş böyle olunca normalde 8-9 sözel mantık sorusu sorulan gerçek dgs böyleyken 21 sözel mantık sorusunun konulmuş olduğu bir deneme kime ne hayır getirebilir
yada 2003 ten sonra hiç sorulmayan ve bundan sonra sorulma ihtimali de sıfıra yakın olan sorulardan oluşmuş denemelere ne demeli ...

işin özü şudur ...dgs de ehliyet sınavı gibi (tabi o kadar değil) 80 sayısal ve 80 sözelin en az 65 er tanesi zaten kalıp her yıl rakamlar (yada metinler )değiştirilerek sorup duruyorlar ...her yıl farklılaşan 10 taş çatlasa 15 soru oluyor.....bu sorular da genellikle sayısal için de sözel için de mantık bölümlerinde oluyor....ve hepsinin de açıklamaları yapılıyor sınavda ...ama bizler deli gibi tüm soru tiplerini görmeye çalışıyor ve ezberliyoruz....saygılarımla

Hocam sen bu işi çözmüş biri olarak doğruları çatır çatır yazmışsın.
Ama türk milletini özelliğini de benden daha iyi çözmüşssündür sanırım.
Bu öğrenci milleti özenti milleti dediğimiz sınıf..Yaa şu forumda kitabı çözende konuşuyor çözmeyende anlamadım gitti Yardımcı mı olmak istiyorsunuz yoksa köstek mi.? bunu da anlayamadım gitti

Şu 1 senedir tasarı nın 10 özgün denemesinin ne mal olduğn yazdım.Adamlar üstüne yenı basım fasıkulu de aynı sorularla pıyasaya surdu.Hala 1.seçilmiş çok garip.(ama büyük çoğunluk o kitabı çözmeden oy veriyor .)

Herşey silinip kaybolurken nazarından,
Yalnız o güzel gözlerinin nuru görünse...
Gözler ki, birer parçasıdır send en ilah'ın,
Gözler ki,senin en katı zulmun ve silahın...

Hasret sana ey yirmi yılın taze baharı,
Vaslınla da dinmez yine bağrımdaki ağrı.
Dinmez! Gönülün, tapmanın, aşkın sesidir bu!
Dinmez! Ebedi özleyişin bestesidir bu!
ThE_MaTRaX Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
dikeygecis.org Reklam
Eski 26-06-08, 23:12   #100
Aktif Üye

mspirgon kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 09-05-06
İtibar Gücü: 40 mspirgon Sanal Karizma İstemiyor
The Matrax Katiliyorum Sana

Arkadaşlarınızla Paylaşın

Konu Araçları
Mod Seç