![]() |
||
|
|||||||
|
|
|
|
| dikeygecis.org Duyuruları |
| DGS Kaynak İnceleme DGS ile ilgili hangi kitap iyi,hangi kitaplara çalışmalıyım? Bu sorular hakkında üyelerin cevabını bu bölümde okuyabilirsiniz. |
| Anket Sonuçlarını Görüntüle: Hangi Dgs Deneme Sınavı Daha İyi (Anket Şeklinde) | |||
| Tasarı |
|
278 | 44.84% |
| Gökçe |
|
7 | 1.13% |
| İrem |
|
123 | 19.84% |
| Nobel |
|
24 | 3.87% |
| Yediiklim |
|
56 | 9.03% |
| Güvender |
|
197 | 31.77% |
| Selim |
|
4 | 0.65% |
| Karacan |
|
35 | 5.65% |
| Asil |
|
10 | 1.61% |
| Diğer (Belirtiniz) |
|
30 | 4.84% |
| Birden fazla seçime izin ver. Oylayanlar: 620. Bu ankette oy kullanamazsınız | |||
![]() |
|
|
Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
#91 |
|
Dgs Fatihi
Giriş Tarihi: 11-09-07
İtibar Gücü: 20
![]() |
Ben tasarının 10 fasikül denemelerini bugün bitirdim.Gerçekten güzeldi.Bana göre tasarının sorularını çözen önüne ne gelirse gelsin tüm soruları çözer.Zorlayıcı sorular olsada gerçekten kaliteli sorular var..
|
|
|
|
|
|
#92 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 12-12-07
İtibar Gücü: 16
![]() |
|
|
|
|
|
|
#93 |
|
Aktif Üye
Giriş Tarihi: 16-01-07
İtibar Gücü: 29
![]() |
forumu ilgiyle izliyorum...ama gerçekten teknik hatalar üzerinden ciddi yönlendirme hatalarına neden oluyor diyebilirim...sanırım en küçük dgs adayı 19 yaşında falandır....eskiden ösym dgs sorularını kamuoyuna duyurmazdı ancak son 2 yıldır bunu da yapıyorlar ....lütfen dgs çıkmış sorularına bakarak kendi kararınızı kendiniz verin....piyasada gerçekten azımsanmayacak kadar çok kaynak var ...ama arkadaşların bazıları gerçeklikten koparak iyi sonuç aldıkları dgs kaynaklarına meylediyor ve öneriyorlar ....
deneme yüksek net yapmak için değil zaman kontrolünü sağlamak için yapılmalı bence ...iş böyle olunca normalde 8-9 sözel mantık sorusu sorulan gerçek dgs böyleyken 21 sözel mantık sorusunun konulmuş olduğu bir deneme kime ne hayır getirebilir yada 2003 ten sonra hiç sorulmayan ve bundan sonra sorulma ihtimali de sıfıra yakın olan sorulardan oluşmuş denemelere ne demeli ... işin özü şudur ...dgs de ehliyet sınavı gibi (tabi o kadar değil) 80 sayısal ve 80 sözelin en az 65 er tanesi zaten kalıp her yıl rakamlar (yada metinler )değiştirilerek sorup duruyorlar ...her yıl farklılaşan 10 taş çatlasa 15 soru oluyor.....bu sorular da genellikle sayısal için de sözel için de mantık bölümlerinde oluyor....ve hepsinin de açıklamaları yapılıyor sınavda ...ama bizler deli gibi tüm soru tiplerini görmeye çalışıyor ve ezberliyoruz....saygılarımla |
|
|
|
|
|
#94 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 18-03-07
İtibar Gücü: 27
![]() |
arkadaşlar ben tasarıyı güvender yayınlarını çözdüm şuanda ise elimde yediiklim we de mercan yayınları war bunlarıda tawsiye ederim..mercan yayınlarının soruları çok farklı zihin cimnastiği yaptırıyo bu açıdan ii yediiklim ise cewap anahtarını çözümlü hazırlamışlar yapamadığınız soruların cewaplarını kiseye ihtiyaç duymadan çözebilirsiniz..umarım yazdılarım dikkate alınır...
|
|
|
|
#95 |
|
SONSUZA DEK FENERBAHÇE
Giriş Tarihi: 11-02-08
İtibar Gücü: 17
![]() ![]() |
ben tasarı fasikülü bugun bitirdim ve belli yerden sonra sadece sayısal kısımları çözdüm sözeli hiç hoşuma gitmedi (şahsi fikrimdir) sözelci arkadaşlar bunu göz önünde bulundururlarsa ii olur bence sayısallar ii ama
Kaderin amansız oluşu değildir sorun; çünkü insan bir şeyi inatla isterse onu elde eder. Korkunç olan istediğimiz şeyi elde ettikten sonra ondan bıkmamızdır. O zaman sucu kaderde değil, kendi isteğimizde bulmalıyız. |
|
|
|
|
|
#96 |
|
Aktif Üye
Giriş Tarihi: 27-03-08
İtibar Gücü: 12
![]() |
irem yayınları asırı basıt arkadaslar bunun yerıne yargı veya yedı ıklım tabıkı bırde tasarı cozmenızı tavsıye ederım guvenderın arkasındakı denemelr cok asırı zor sadece mat kısmına zamn yettırebılıyorsanız cozun baska turlu 3 saate sıgmıyo guvenderın denemelerı
eger tasarı bıttıyse sakın ırem yada baska bı yayın alma yedı ıklımın avantajı ayretten kucuk bır kıtapcıkla cozumlerı verıyo
düşünmüyorum o halde Y.Ö.K.' üm sakarya üniversitesi elektrik-elektronik mühendisliği(intibak) Bu mesaj en son " 06-07-08 " tarihinde saat 15:16 itibariyle Fibonacci tarafından düzenlenmiştir.... Neden: mükerrer mesaj.. |
|
|
|
|
|
#97 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 28-04-08
İtibar Gücü: 11
![]() |
bol deneme çözün
arkadaşlar asil yayınlarının denemesini tavsiye ederim en azında değişik sorular var diğerleri gibi değil
|
|
|
|
|
|
#98 | |
|
Aktif Üye
Giriş Tarihi: 25-10-07
İtibar Gücü: 18
![]() |
[ ben pegama yayınlarının ales kitabnı bulamadım
dgsye tasarıyla çalıştım alesten başka önerebilceğiniz yayın war mı we yediiklimin şu çözümlü soruları denemeler mi çıkmış sorular mı Alıntı:
![]() arkdaşım sen aldın mı iremi memnunmusun yaaa Bu mesaj en son " 06-07-08 " tarihinde saat 15:17 itibariyle Fibonacci tarafından düzenlenmiştir.... Neden: mükerrer mesaj.. |
|
|
|
|
|
|
#99 | |
|
Egzotik Çayır Kırısı :D
Giriş Tarihi: 25-11-07
İtibar Gücü: 18
![]() |
Alıntı:
Hocam sen bu işi çözmüş biri olarak doğruları çatır çatır yazmışsın. Ama türk milletini özelliğini de benden daha iyi çözmüşssündür sanırım. Bu öğrenci milleti özenti milleti dediğimiz sınıf..Yaa şu forumda kitabı çözende konuşuyor çözmeyende anlamadım gitti Yardımcı mı olmak istiyorsunuz yoksa köstek mi.? bunu da anlayamadım gittiŞu 1 senedir tasarı nın 10 özgün denemesinin ne mal olduğn yazdım.Adamlar üstüne yenı basım fasıkulu de aynı sorularla pıyasaya surdu.Hala 1.seçilmiş çok garip.(ama büyük çoğunluk o kitabı çözmeden oy veriyor .)
Herşey silinip kaybolurken nazarından, Yalnız o güzel gözlerinin nuru görünse... Gözler ki, birer parçasıdır send en ilah'ın, Gözler ki,senin en katı zulmun ve silahın... Hasret sana ey yirmi yılın taze baharı, Vaslınla da dinmez yine bağrımdaki ağrı. Dinmez! Gönülün, tapmanın, aşkın sesidir bu! Dinmez! Ebedi özleyişin bestesidir bu! |
|
|
|
|
| dikeygecis.org Reklam |
|
|
#100 |
|
Aktif Üye
Giriş Tarihi: 09-05-06
İtibar Gücü: 40