![]() |
||
|
|||||||
|
|
|
|
| dikeygecis.org Duyuruları |
| Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Çanakkale 18 Mart Üniversitesi,MYO-Meslek Yüksek Okulu |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
#1 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 06-12-05
İtibar Gücü: 46
![]() |
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Okuyanlar
Çanakkale 18 Mart Mezunlari Dgs Hakkindakİ BÜtÜn GÖrÜŞlerİnİzle Burada BulaŞalim
(¯`·.(¯`·. (¯`·.(¯`·. DÜNYA .·´¯).·´¯) .·´¯).·´¯) (¯`·.(¯`·. (¯`·.(¯`·. BİR GÜNDÜR .·´¯).·´¯) .·´¯).·´¯) (¯`·.(¯`·. (¯`·.(¯`·. ODA .·´¯).·´¯) .·´¯).·´¯) (¯`·.(¯`·. (¯`·.(¯`·. BUGÜNDÜR .·´¯).·´¯) .·´¯).·´¯) |
|
|
|
| dikeygecis.org Reklam |
|
|
#2 |
|
İNTİBAK!SENDENMİ KORKACAM
Giriş Tarihi: 06-09-04
İtibar Gücü: 64
![]() |
selam bende bayramiç meslek yüksek okulu mezunuyum...sen hangi yüksekokuldansın.........dgs ye bu yıl mı gireceksin......??
19 mayıs iibf(işletme) Bu mesaj en son " 12-12-05 " tarihinde saat 23:09 itibariyle mrt2000 tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 06-12-04
İtibar Gücü: 60
![]() |
slm millet bende 18 mart eğitim bilgisayr öğretmenliğini bu yıl kazandım.Kaydımı dondurdum. Seneye kısmetse gidip okuyacam. Kazanan arkadaşları beklerim...
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
İNTİBAK!SENDENMİ KORKACAM
Giriş Tarihi: 06-09-04
İtibar Gücü: 64
![]() |
dikeygeçişle mi kazandın öss ilemi
|
|
|
#5 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 12-12-05
İtibar Gücü: 45
![]() |
merhaba bende çanakkale meslek yüksek okulundan bu yıl mezun oldum dgs ye hazırlanıyorum
DENKLEM TİRYAKİLERİYİZ ARTIK HAYATTA....:rolleyes: Bu mesaj en son " 13-12-05 " tarihinde saat 14:47 itibariyle PERA tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 20-09-05
İtibar Gücü: 49
![]() |
bende çanakkale meslek yüksekokulundan bu yıl mezun oldum dikeygeçişle anadolu üni işletmeyi kazandım akyıt yaptırdım ama okula gitmedim bu yıl uludağ işletmeyi istiyorum
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 12-12-05
İtibar Gücü: 45
![]() |
onur birsey sorucam hangi bölümden mezun oldun
|
|
|
#8 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 20-09-05
İtibar Gücü: 49
![]() |
işletme ama ben ikinci öğretimdim
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 06-12-05
İtibar Gücü: 46
![]() |
selam arkadaşlar çanakkaleyi çok özledim inşallah yeni yılda herkesin istediği gibi olur başarılar HEDEF BİGA İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER
(¯`·.(¯`·. (¯`·.(¯`·. DÜNYA .·´¯).·´¯) .·´¯).·´¯) (¯`·.(¯`·. (¯`·.(¯`·. BİR GÜNDÜR .·´¯).·´¯) .·´¯).·´¯) (¯`·.(¯`·. (¯`·.(¯`·. ODA .·´¯).·´¯) .·´¯).·´¯) (¯`·.(¯`·. (¯`·.(¯`·. BUGÜNDÜR .·´¯).·´¯) .·´¯).·´¯) |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Siteye Erişimi Yasaklanmıştır
Giriş Tarihi: 12-01-06
İtibar Gücü: 0
![]() |
slmlar
Çanakkale 18 mart üni nasıl güzel mi? tercihlerin arasına koyup koymamakta kararsızım. üniversiti hakkında hiç bir bilgim yok(ozellikle muh.). bana yardımcı olursanız memnun olurum. şimdiden tskler. |
|
|
|
![]() |
| Arkadaşlarınızla Paylaşın |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|