![]() |
||
|
|||||||
|
|
|
|
| DGS-Tercih DGS'de Tercih yaparken dikkat etmeniz gerekenler,DGS de tercihleriniz,DGS ile kazanmak istediğiniz bölüm hakkında üyelerin görüşleri burada. |
|
|
Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
#1 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 05-11-07
İtibar Gücü: 16
![]() |
halkla ilişkiler seçenler
merhaba arkadaslar ben forumlarda pek te halkla ilşkiler blunumunu seçen göremdm geln bizde burada terchlerimizi paylaşalm brbirmze akıl verelim
|
|
|
| dikeygecis.org Reklam |
|
|
#2 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 24-02-07
İtibar Gücü: 26
![]() |
ben de halkla ilişkiler tercih edicem ama çok kararsızım sen nereleri yazıyorsun??
|
|
|
|
|
#3 |
|
Üye
![]() |
marmara ankara ege selcuk akdeniz gazi die dusunuorum daa yapmadm terchleri
sen ne yazacaksn |
|
|
|
|
#4 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 10-03-08
İtibar Gücü: 11
![]() |
bende bunların hepsini yazdım zaten başka kontenjan yok.. ha bide kocaeli yazdım tavsiye ederim çok güzel bi yer.. size bi çok şey kazandırır.. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
|
|
|
|
|
#5 |
|
Üye
![]() |
ama 2 kişi alıo ya tek sorun o
peki buro ynetmş okuyan ve buı saglık işletmecilği gbi blumleri devlet uni goren varmı acaba ben bulamdm Bu mesaj en son " 19-05-08 " tarihinde saat 17:11 itibariyle felisleox tarafından düzenlenmiştir.... Neden: flood |
|
|
|
|
#6 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 29-01-08
İtibar Gücü: 13
![]() |
Slm bende marmara üniv.-hakla ilişkiler ve tanıtımı istiyorum arkadaşlar lütfen biri beni bilgilendirsin ne kadar matematik ve türkçe neti yapmamız gerekiyo???
Hepimize başarılar... |
|
|
|
|
#7 | |
|
PR bizim işimiz ..
Giriş Tarihi: 22-07-07
İtibar Gücü: 25
![]() ![]() ![]() |
Ben Halkla İlişkiler ve Reklamcılık okudum. Geçen sene 2-3 Türkçe neti ile kaybettim. Bu sene tekrar hazırlanıyorum. Tercihlerimde -başka şansım olmadığından- bu yönde oldu. Marmara, Ege, Kocaeli, Anadolu, Ankara, Gazi Üniversitelerini yazdım. Kontenjanlar gerçekten çok az, şimdi sınava giren sayısı da artacağından (sınır kalktığı için) o sınırlı kontenjanlara yerleşmek oldukça zor olacak...
Benim rahatsız olduğum konu ve hep sorduğum soru : zaten bu kadar az kontenjan varken ve biz Halkla İlişkiler ve Reklamcılık/Halkla ilişkiler ve Tanıtım/ Halkla İlişkiler vs. mezunları başka bölümü tercih edemezken neden diğer bölümler bizim bölümümüzü tercih ediyor. Madem bu kadar istiyorlardı neden 2 senelik önlisanslarını Halkla ilişkiler üzerinden tamamlamadılar. Sekreterlik/ Büro Yönetimi/ Matbaacılık vb. alanlarla Halkla İlişkiler ve Reklamcılığı nasıl ilişkilendirebiliyorlar. Benim fikrime göre herkes kendi bölümünün devamını ya da yakın olan bir bölümü tercih etmeli, resmen bu kontenjan kıtlığında hakkımız yeniyor. Geçen sene bundan çok yakınmıştım yine burda, ama nafile.. Rakip sayısına diğer bölümlerden bizim bölümümüzü seçenlerde dahil olacağından daha çok çalışmak gerekiyor, napalım, çalışıcaz biz de.. Hepsini alt edip KENDİ BÖLÜMÜMÜZE DEVAM EDİCEZ.. Alıntı:
Geçen sene 2.öğretimine 75 Türkçe, 50 Matematik ile bir Okul birincisi 80 puan AÖBP ile yerleşmişti..
İLETİŞİM FAKÜLTESİ HALKLA İLİŞKİLER ve TANITIM PUAN:285,781 2008 DGS TÜRKİYE 28.Sİ <<o bir intibak...>> Bu mesaj en son " 20-05-08 " tarihinde saat 18:21 itibariyle Tuncay tarafından düzenlenmiştir.... Neden: ardarda mesaj |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
'' herşeyde ''
Giriş Tarihi: 23-04-06
İtibar Gücü: 52
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
![]() mesajına gelince: yukarıda dediğin büro yönetimi,matbacılık gibi bölümlerinde halkla ilişkilerden başka seçme şansları yok. Bencillik yapmayalım.başka bölümlerin halkla ilişkiler seçmesinden rahatsızsan da burada böyle yazıp diğerlerini de etkileme. bu yök ve ösym nin verdiği bir karardır ve geçiş şansı varsa isteyen istediği bölüme geçebilir.
|
|
|
|
#9 | |
|
PR bizim işimiz ..
Giriş Tarihi: 22-07-07
İtibar Gücü: 25
![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
Ayrıca Bilginize ; Büro Yönetimi Bölümü ve Sekreterlik bölümünün bizim bölüm dışında seçebileceği bölümler: Büro Yönetimi Öğretmenliği İşletme Bilgi Yönetimi Sağlık Kurumları işletmeciliği Yönetim bilişim sistemleri -bunlar bölüm değil mi?- Matbaacılığın bizim bölüm dışında seçebilecekleri: Basın ve yayın (!) Fotoğraf Gazetecilik Görsel iletişim tasarımı Grafik öğretmenliği ve daha bir çok bölüm.. Bencillik etmek istemedim ama biz kendi bölümümz dışında böle farklı bölümleri seçemiyoruz lütfen hak verin biraz.. Teşekkürler.
|
|
|
|
#10 | |
|
'' herşeyde ''
Giriş Tarihi: 23-04-06
İtibar Gücü: 52
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
![]() yukarıda gösterdiğiniz bölümlerin hepsi özellerde var. herkesin bütçeside kaldırmaz özele gitmeyi ki ayrıca devlette varken niye özeli tercih etsinler ki? siz nekadar çıkmazdasınız en az biz de sizler kadar çıkmazlardayız ![]()
|
|
| Arkadaşlarınızla Paylaşın |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|