DGS - Dikey Geçiş Sınavı - İntibak - MYO
Google

Geri Git   DGS - Dikey Geçiş Sınavı - İntibak - MYO > DGS - Dikey Geçiş Sınavı Tercih > DGS-Tercih
Anasayfa Kayıt Konuları Okundu İşaretle

DGS-Tercih DGS'de Tercih yaparken dikkat etmeniz gerekenler,DGS de tercihleriniz,DGS ile kazanmak istediğiniz bölüm hakkında üyelerin görüşleri burada.

Konu Araçları Mod Seç
Eski 18-05-08, 19:32   #1
Üye

demirbilek kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 05-11-07
İtibar Gücü: 16 demirbilek Sanal Karizma İstemiyor
halkla ilişkiler seçenler

merhaba arkadaslar ben forumlarda pek te halkla ilşkiler blunumunu seçen göremdm geln bizde burada terchlerimizi paylaşalm brbirmze akıl verelim
demirbilek Çevrimdışı  
dikeygecis.org Reklam
Eski 18-05-08, 19:45   #2
Üye

gupse kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 24-02-07
İtibar Gücü: 26 gupse Sanal Karizma İstemiyor
ben de halkla ilişkiler tercih edicem ama çok kararsızım sen nereleri yazıyorsun??
gupse Çevrimdışı  
Eski 18-05-08, 22:15   #3
Üye

marmara ankara ege selcuk akdeniz gazi die dusunuorum daa yapmadm terchleri
sen ne yazacaksn
demirbilek Çevrimdışı  
Eski 18-05-08, 23:19   #4
Üye

fasuLLya kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 10-03-08
İtibar Gücü: 11 fasuLLya Sanal Karizma İstemiyor
bende bunların hepsini yazdım zaten başka kontenjan yok.. ha bide kocaeli yazdım tavsiye ederim çok güzel bi yer.. size bi çok şey kazandırır.. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
fasuLLya Çevrimdışı  
Eski 19-05-08, 14:20   #5
Üye

ama 2 kişi alıo ya tek sorun o

peki buro ynetmş okuyan ve buı saglık işletmecilği gbi blumleri devlet uni goren varmı acaba ben bulamdm

Bu mesaj en son " 19-05-08 " tarihinde saat 17:11 itibariyle felisleox tarafından düzenlenmiştir.... Neden: flood
demirbilek Çevrimdışı  
Eski 20-05-08, 15:37   #6
Üye

ekübya kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 29-01-08
İtibar Gücü: 13 ekübya Sanal Karizma İstemiyor
Slm bende marmara üniv.-hakla ilişkiler ve tanıtımı istiyorum arkadaşlar lütfen biri beni bilgilendirsin ne kadar matematik ve türkçe neti yapmamız gerekiyo??? Hepimize başarılar...
ekübya Çevrimdışı  
Eski 20-05-08, 16:21   #7
PR bizim işimiz ..

aburcubur kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 22-07-07
İtibar Gücü: 25 aburcubur daha yeniaburcubur daha yeniaburcubur daha yeni
Ben Halkla İlişkiler ve Reklamcılık okudum. Geçen sene 2-3 Türkçe neti ile kaybettim. Bu sene tekrar hazırlanıyorum. Tercihlerimde -başka şansım olmadığından- bu yönde oldu. Marmara, Ege, Kocaeli, Anadolu, Ankara, Gazi Üniversitelerini yazdım. Kontenjanlar gerçekten çok az, şimdi sınava giren sayısı da artacağından (sınır kalktığı için) o sınırlı kontenjanlara yerleşmek oldukça zor olacak...

Benim rahatsız olduğum konu ve hep sorduğum soru : zaten bu kadar az kontenjan varken ve biz Halkla İlişkiler ve Reklamcılık/Halkla ilişkiler ve Tanıtım/ Halkla İlişkiler vs. mezunları başka bölümü tercih edemezken neden diğer bölümler bizim bölümümüzü tercih ediyor. Madem bu kadar istiyorlardı neden 2 senelik önlisanslarını Halkla ilişkiler üzerinden tamamlamadılar. Sekreterlik/ Büro Yönetimi/ Matbaacılık vb. alanlarla Halkla İlişkiler ve Reklamcılığı nasıl ilişkilendirebiliyorlar. Benim fikrime göre herkes kendi bölümünün devamını ya da yakın olan bir bölümü tercih etmeli, resmen bu kontenjan kıtlığında hakkımız yeniyor.

Geçen sene bundan çok yakınmıştım yine burda, ama nafile.. Rakip sayısına diğer bölümlerden bizim bölümümüzü seçenlerde dahil olacağından daha çok çalışmak gerekiyor, napalım, çalışıcaz biz de.. Hepsini alt edip KENDİ BÖLÜMÜMÜZE DEVAM EDİCEZ..

Alıntı:
ekübya tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
Slm bende marmara üniv.-hakla ilişkiler ve tanıtımı istiyorum arkadaşlar lütfen biri beni bilgilendirsin ne kadar matematik ve türkçe neti yapmamız gerekiyo??? Hepimize başarılar...
76+ Türkçe 55+ Matematik yapman gerekiyor diye biliyorum..

Geçen sene 2.öğretimine 75 Türkçe, 50 Matematik ile bir Okul birincisi 80 puan AÖBP ile yerleşmişti..

2008 DGS
TÜRKİYE 28.Sİ

<<o bir intibak...>>

Bu mesaj en son " 20-05-08 " tarihinde saat 18:21 itibariyle Tuncay tarafından düzenlenmiştir.... Neden: ardarda mesaj
aburcubur Çevrimdışı  
Eski 20-05-08, 16:33   #8
'' herşeyde ''

YeMYeŞiL kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 23-04-06
İtibar Gücü: 52 YeMYeŞiL iyi yolda ilerliyorYeMYeŞiL iyi yolda ilerliyorYeMYeŞiL iyi yolda ilerliyorYeMYeŞiL iyi yolda ilerliyorYeMYeŞiL iyi yolda ilerliyorYeMYeŞiL iyi yolda ilerliyor
Alıntı:
aburcubur tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
Ben Halkla İlişkiler ve Reklamcılık okudum. Geçen sene 2-3 Türkçe neti ile kaybettim. Bu sene tekrar hazırlanıyorum. Tercihlerimde -başka şansım olmadığından- bu yönde oldu. Marmara, Ege, Kocaeli, Anadolu, Ankara, Gazi Üniversitelerini yazdım. Kontenjanlar gerçekten çok az, şimdi sınava giren sayısı da artacağından (sınır kalktığı için) o sınırlı kontenjanlara yerleşmek oldukça zor olacak...

Benim rahatsız olduğum konu ve hep sorduğum soru : zaten bu kadar az kontenjan varken ve biz Halkla İlişkiler ve Reklamcılık/Halkla ilişkiler ve Tanıtım/ Halkla İlişkiler vs. mezunları başka bölümü tercih edemezken neden diğer bölümler bizim bölümümüzü tercih ediyor. Madem bu kadar istiyorlardı neden 2 senelik önlisanslarını Halkla ilişkiler üzerinden tamamlamadılar. Sekreterlik/ Büro Yönetimi/ Matbaacılık vb. alanlarla Halkla İlişkiler ve Reklamcılığı nasıl ilişkilendirebiliyorlar. Benim fikrime göre herkes kendi bölümünün devamını ya da yakın olan bir bölümü tercih etmeli, resmen bu kontenjan kıtlığında hakkımız yeniyor.

Geçen sene bundan çok yakınmıştım yine burda, ama nafile.. Rakip sayısına diğer bölümlerden bizim bölümümüzü seçenlerde dahil olacağından daha çok çalışmak gerekiyor, napalım, çalışıcaz biz de.. Hepsini alt edip KENDİ BÖLÜMÜMÜZE DEVAM EDİCEZ..
ilk olarak şunu söyliyim ard arda mesaj atmak yasaktır
mesajına gelince: yukarıda dediğin büro yönetimi,matbacılık gibi bölümlerinde halkla ilişkilerden başka seçme şansları yok. Bencillik yapmayalım.başka bölümlerin halkla ilişkiler seçmesinden rahatsızsan da burada böyle yazıp diğerlerini de etkileme. bu yök ve ösym nin verdiği bir karardır ve geçiş şansı varsa isteyen istediği bölüme geçebilir.

Derdimi dinledim, derdimden iğrendim... Onun derdini gördüm, derdime imrendim....
YeMYeŞiL Çevrimdışı  
Eski 20-05-08, 19:51   #9
PR bizim işimiz ..

aburcubur kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 22-07-07
İtibar Gücü: 25 aburcubur daha yeniaburcubur daha yeniaburcubur daha yeni
Alıntı:
YeMYeŞiL tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
ilk olarak şunu söyliyim ard arda mesaj atmak yasaktır
mesajına gelince: yukarıda dediğin büro yönetimi,matbacılık gibi bölümlerinde halkla ilişkilerden başka seçme şansları yok. Bencillik yapmayalım.başka bölümlerin halkla ilişkiler seçmesinden rahatsızsan da burada böyle yazıp diğerlerini de etkileme. bu yök ve ösym nin verdiği bir karardır ve geçiş şansı varsa isteyen istediği bölüme geçebilir.
diğer mesajımı zaten bir arkadaşa cevap atmak için yazmıştım. ona cevap vermek için arada bir kişinin daha mı yazmasını bekleseydim? bana kuralları öğretmenize gerek yok ilk kez buraya yazmıyorum.. Yine de bi dahakine dikkat ederim, aceleye geldğinden ard arda yazmış olabilirim.
Ayrıca Bilginize ;

Büro Yönetimi Bölümü ve Sekreterlik bölümünün bizim bölüm dışında seçebileceği bölümler:

Büro Yönetimi Öğretmenliği
İşletme Bilgi Yönetimi
Sağlık Kurumları işletmeciliği
Yönetim bilişim sistemleri
-bunlar bölüm değil mi?-

Matbaacılığın bizim bölüm dışında seçebilecekleri:
Basın ve yayın (!)
Fotoğraf
Gazetecilik
Görsel iletişim tasarımı
Grafik öğretmenliği
ve daha bir çok bölüm..

Bencillik etmek istemedim ama biz kendi bölümümz dışında böle farklı bölümleri seçemiyoruz lütfen hak verin biraz..

Teşekkürler.

2008 DGS
TÜRKİYE 28.Sİ

<<o bir intibak...>>
aburcubur Çevrimdışı  
Eski 20-05-08, 20:09   #10
'' herşeyde ''

YeMYeŞiL kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 23-04-06
İtibar Gücü: 52 YeMYeŞiL iyi yolda ilerliyorYeMYeŞiL iyi yolda ilerliyorYeMYeŞiL iyi yolda ilerliyorYeMYeŞiL iyi yolda ilerliyorYeMYeŞiL iyi yolda ilerliyorYeMYeŞiL iyi yolda ilerliyor
Alıntı:
aburcubur tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
diğer mesajımı zaten bir arkadaşa cevap atmak için yazmıştım. ona cevap vermek için arada bir kişinin daha mı yazmasını bekleseydim? bana kuralları öğretmenize gerek yok ilk kez buraya yazmıyorum.. Yine de bi dahakine dikkat ederim, aceleye geldğinden ard arda yazmış olabilirim.
Ayrıca Bilginize ;

Büro Yönetimi Bölümü ve Sekreterlik bölümünün bizim bölüm dışında seçebileceği bölümler:

Büro Yönetimi Öğretmenliği
İşletme Bilgi Yönetimi
Sağlık Kurumları işletmeciliği
Yönetim bilişim sistemleri
-bunlar bölüm değil mi?-

Matbaacılığın bizim bölüm dışında seçebilecekleri:
Basın ve yayın (!)
Fotoğraf
Gazetecilik
Görsel iletişim tasarımı
Grafik öğretmenliği
ve daha bir çok bölüm..

Bencillik etmek istemedim ama biz kendi bölümümz dışında böle farklı bölümleri seçemiyoruz lütfen hak verin biraz..

Teşekkürler.
kuralları bildiğinize göre uymanız gerekir

yukarıda gösterdiğiniz bölümlerin hepsi özellerde var. herkesin bütçeside kaldırmaz özele gitmeyi ki ayrıca devlette varken niye özeli tercih etsinler ki?
siz nekadar çıkmazdasınız en az biz de sizler kadar çıkmazlardayız

Derdimi dinledim, derdimden iğrendim... Onun derdini gördüm, derdime imrendim....
YeMYeŞiL Çevrimdışı  

Arkadaşlarınızla Paylaşın

Konu Araçları
Mod Seç

Gönderme Kuralları