![]() |
||
|
|||||||
|
|
|
|
| dikeygecis.org Duyuruları |
| DGS-Tercih Edeceğiniz Lisans Bölümleri veya Üniversiteler DGS ile tercih edeceğiniz veya etmeyi düşündüğünüz lisans bölümleri veya üniversiteler hakkında konular burada. |
|
|
Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
#1 |
|
Aktif Üye+
Giriş Tarihi: 15-11-06
İtibar Gücü: 33
![]() |
Arkadaşlar bir önceki sınavda tercih ettiği yeri puanla alabilmesine rağmen yerleşemeyen kimler var?
2007 dgs sınavında konya istatistiği 10 puanla geçmeme rağmen yerleşemedim.
| dikeygecis.org Reklam |
|
|
#2 |
|
aha
Giriş Tarihi: 10-05-05
İtibar Gücü: 67
![]() ![]() ![]() |
birinci öğretim mi, ikinci öğretim mi? 2007 taban puanlarla karşılaştırdınız mı?
|
|
#3 | |
|
delüsünün delüsü..
Giriş Tarihi: 02-11-07
Blog Başlıkları: 2
İtibar Gücü: 21
![]() ![]() |
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Aktif Üye
Giriş Tarihi: 14-02-08
İtibar Gücü: 14
![]() |
bende konya selçuk bilgisayar ögretmenligine (2007 dgs son tercihim olur kendisi) 1 puan fazla bile aldıgım halde yerleşemedim
|
|
|
#5 | ||
|
Aktif Üye+
Giriş Tarihi: 15-11-06
İtibar Gücü: 33
![]() |
Alıntı:
nasıl yane yerleştinizdemi mezun olamadığınız için mi iptal oldu yoksa mezun olamadığınız için sonuç sayfasımı görüntülenemedi Alıntı:
Bu yıl garanti gidersin sen arkadaşım yolun açık olsun
Bu mesaj en son " 16-05-08 " tarihinde saat 20:08 itibariyle Fibonacci tarafından düzenlenmiştir.... Neden: mükerrer mesaj.. |
||
|
|
|
|
#7 |
|
Made in Turkey
Giriş Tarihi: 07-09-05
İtibar Gücü: 52
![]() ![]() |
Son tercihim Metalurji ve Malzeme Mühendisliği 252 puandı ve bu bölüme ben geçen sene 261 le giremedim.Varın gerisini siz düşünün...Ama bu sene ben yüksek alacam başkaları üzülecek bu sefer sırayla
![]() |
|
|
|
|
#8 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 23-08-06
İtibar Gücü: 0
![]() |
metalurji
valla şu sitede 2. metalurji malzeme bölümü birini buldum.kimse yok bizim bölümden.bende metalurji malzeme müh. istiyorum.min kaçar net yapmamız gerek tam bilgin varmı arkadasım...by
![]() |
|
|
|
|
#9 |
|
Aktif Üye+
Giriş Tarihi: 07-02-06
İtibar Gücü: 44
![]() ![]() |
2007 Dikey geçiş sınavında ea puan türünde toplam 264.927 puanla açıkta kaldım pazarlama mezunuyum .Son tercihim dumlupınar Üniversitesi iibf işletme i.ö di ama ne yazıkki bu bölüm en küçük puanı 263.1 olmasına rağmen yerleştirilemedim ben bölüm birincisi olarak mezun oldum.onla ilgili bir sorunum yoktu tek şey ya ben kodlama hatası yapmıştım ya da ösym yerleştirme hatası eğer maddi durumum biraz daha olanaklı olsaydı bu konuda mahkemede cok uğraşırdım.Artık bu yıl için hayırlısı olur...
|
|
#10 | |
|
Made in Turkey
Giriş Tarihi: 07-09-05
İtibar Gücü: 52
![]() ![]() |
Alıntı:
Benim bölümüm makina ve metalurjiye geçebiliyoruz.Bu sene 1 veya 2 tane metalurji yazacam yine.Net konusunu gelince tabiki ne kadar çok yaparsan okadar iyi.İstediğin okula şehire bölüme göre değişir.Kimi uni mat 70 söz 30 ile alır kimide 70e 40 yapsanda giremessin.Tabi okul puanıda çok etkili... |
|
|
|
| Arkadaşlarınızla Paylaşın |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|