DGS - Dikey Geçiş Sınavı - İntibak - MYO
Google

Geri Git   DGS - Dikey Geçiş Sınavı - İntibak - MYO > DGS - Dikey Geçiş Sınavı Tercih > DGS-Tercih Edeceğiniz Lisans Bölümleri veya Üniversiteler
Anasayfa Kayıt Konuları Okundu İşaretle

dikeygecis.org Duyuruları

DGS-Tercih Edeceğiniz Lisans Bölümleri veya Üniversiteler DGS ile tercih edeceğiniz veya etmeyi düşündüğünüz lisans bölümleri veya üniversiteler hakkında konular burada.

Konu Araçları Mod Seç
Eski 25-05-08, 18:51   #11
Siteye Erişimi Yasaklanmıştır

Giriş Tarihi: 26-02-08
İtibar Gücü: 0 benqp50 Sanal Karizma İstemiyor
yuckal isimli arkkadaşıma aynen katılıyorumm yaa onun yerine senelik 15 milyar vereceğime 4 sene biriktiririm o parayı 4 sene sora 60 bin ytlye üstü açık bmw alırım yavv
benqp50 Çevrimdışı  
dikeygecis.org Reklam
Eski 25-05-08, 20:17   #12
Çok Şükür Bitti

yarabandi kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 16-04-06
İtibar Gücü: 40 yarabandi Sanal Karizma İstemiyor
60.000 ytl ye üstü açık bmw alırsın ama ondan sonrası meçhul... o 60.000 ytl ile adam akıllı bir bölümde okuyup meslek sahibi olursan kazanacağın iyi bir gelirle 5-10 sene içinde 60.000 ytl lik bmw nin yanında ev de alırsın icabında hukuk falan okursan kendine ofis de kurarsın... kariyer sahibi birisi olursun... yine mesleğinden kazanacağın parayla o bmw nin kaskosunu ve vergisini ödeyebilirsin... en azından üç günde bir yıkatman gerekir kendin her zaman yıkayamazsın 5 milyon yıkamasına verirsin.. tabi gitmesi için benzin de alman lazım.. bunların yanında karnını doyurabilirsin, evlenirsen karını çocuklarını da doyurabilirsin v.s. v.s. v.s. eğitime yapılacak masrafı diğerleriyle bir tutmayın.. ha tabi şöyle de birşey var.. Kıbrıs'ta okuyanlar eğitimden çok ıvır zıvıra harcama yapmak zorunda kalıyorlar... çok düşündüm yazmayı ama ben şu anda çalışıyorum.. çalışırken okuma imkanım olsa hiç beklemeden Kıbrıs Hukuk yazar paşalar gibi de okurum. Ama buradaki işimi bırakamam çünkü parayı ancak bu şekilde karşılayabilirim. Ayrıca Kıbrıs'ta hukuk fakültesinde devam zorunluluğu yok diye çok sevinmiştim bu sene az kalsın yazacaktım iyi ki yazmamışım çünkü derslere devam zorunluluğu olmamakla birlikte eğitim öğretim dönemi içinde en az 180 gün kıbrısta bulunma zorunluluğu varmış ve diploma verilirken ülkenin giriş çıkışları kontrol ediliyor ona göre onaylama yapılıyormuş :/ bi çaresini bilen varsa sevinirim

Ha bu arada Kıbrıs'ta çalışıp para kazanma imkanı varsa o konuda da görüş ve önerilerinizi beklerim.. Forumlardan okuduğum kadarıyla kiralar falan feci biçimde uçukmuş.. Millet en iyi çözümün Kıbrıs'a gelir gelmez bir karavan alıp hem onunla oraya buraya gitmek hem de onda yatmak olduğunu söylüyor Otobüs dolmuş tren v.s. gibi toplu taşım aracı diye bir müessese olmadığı söyleniyor.. Haliyle taksiler de pahalıymış.

Bu mesaj en son " 25-05-08 " tarihinde saat 20:45 itibariyle Fibonacci tarafından düzenlenmiştir.... Neden: mükerrer mesaj..
yarabandi Çevrimdışı  
Eski 25-05-08, 21:17   #13
Üye

darkside86 kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 26-01-07
İtibar Gücü: 29 darkside86 Sanal Karizma İstemiyor
Alıntı:
yarabandi tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
60.000 ytl ye üstü açık bmw alırsın ama ondan sonrası meçhul... o 60.000 ytl ile adam akıllı bir bölümde okuyup meslek sahibi olursan kazanacağın iyi bir gelirle 5-10 sene içinde 60.000 ytl lik bmw nin yanında ev de alırsın icabında hukuk falan okursan kendine ofis de kurarsın... kariyer sahibi birisi olursun... yine mesleğinden kazanacağın parayla o bmw nin kaskosunu ve vergisini ödeyebilirsin... en azından üç günde bir yıkatman gerekir kendin her zaman yıkayamazsın 5 milyon yıkamasına verirsin.. tabi gitmesi için benzin de alman lazım.. bunların yanında karnını doyurabilirsin, evlenirsen karını çocuklarını da doyurabilirsin v.s. v.s. v.s. eğitime yapılacak masrafı diğerleriyle bir tutmayın.. ha tabi şöyle de birşey var.. Kıbrıs'ta okuyanlar eğitimden çok ıvır zıvıra harcama yapmak zorunda kalıyorlar... çok düşündüm yazmayı ama ben şu anda çalışıyorum.. çalışırken okuma imkanım olsa hiç beklemeden Kıbrıs Hukuk yazar paşalar gibi de okurum. Ama buradaki işimi bırakamam çünkü parayı ancak bu şekilde karşılayabilirim. Ayrıca Kıbrıs'ta hukuk fakültesinde devam zorunluluğu yok diye çok sevinmiştim bu sene az kalsın yazacaktım iyi ki yazmamışım çünkü derslere devam zorunluluğu olmamakla birlikte eğitim öğretim dönemi içinde en az 180 gün kıbrısta bulunma zorunluluğu varmış ve diploma verilirken ülkenin giriş çıkışları kontrol ediliyor ona göre onaylama yapılıyormuş :/ bi çaresini bilen varsa sevinirim

Ha bu arada Kıbrıs'ta çalışıp para kazanma imkanı varsa o konuda da görüş ve önerilerinizi beklerim.. Forumlardan okuduğum kadarıyla kiralar falan feci biçimde uçukmuş.. Millet en iyi çözümün Kıbrıs'a gelir gelmez bir karavan alıp hem onunla oraya buraya gitmek hem de onda yatmak olduğunu söylüyor Otobüs dolmuş tren v.s. gibi toplu taşım aracı diye bir müessese olmadığı söyleniyor.. Haliyle taksiler de pahalıymış.

eğer istersen hukuk fakültesini yada üniversite bitirmedende çok güzel şeyler başarabilirsin hatta 60.000 ytl lik bmw nin yanından vıın diye geçiçek bir arabada alırsın yanında villada yaptırırsın arabanı kendin yıkamak zorunda olmazsın 5 lira vereceğine 5000lira verirsin yıkamacıya değil üniversite mezununa yıkatırsın arabanı demek istediğim şuki aslında hayatta başarılı olmak için illede üniversite mezunu olmak zorunda değil hiçkimse üniversite sadece iyi bir işin habercisi(garanticisi bile değil)ama üniversite okuyanda okumayanda hayatta başarmak için aynı şartlara sahip hatta okumayan daha fazla şansa sahip çünkü onun iyi bir iş bulması üniversite mezunundan daha zor üniversite mezunuda başarmak için değil iyi bir işe girebilmek üzerine kuruyor hayatını bazılarınız karşı çıksada BENCE ÜNİVERSİTE BİTİRMEK HİÇBİRŞEY DEĞİL AMA BUNU ANLAMAK İÇİN ÖNCE BİR ÜNİVERSİTE BİTİRMEK GEREK
darkside86 Çevrimdışı  
Eski 26-05-08, 21:25   #14
Çok Şükür Bitti

yarabandi kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 16-04-06
İtibar Gücü: 40 yarabandi Sanal Karizma İstemiyor
BENCE BU KADAR BOL KESEDEN ATABİLMEK İÇİN ÖNCELİKLE EKMEĞİN NASIL KAZANILDIĞINI ÖĞRENMEK İÇİN ÇIKIP DIŞARIDA BİR SİMİT SATMAK GEREK arkadaşım.. Herşey öyle kolay değil bu memlekette.. Sağlam bir sermaye olmadan, yahut bir mucizeye denk gelmeden olmaz senin o söylediklerin sadece hayal olmaktan öteye gitmeyecek şeyler.. Şans her zaman herkesin yüzüne gülmez.. Daha doğrusu Allah kısmet etmezse önüne gelen herkese piyango vurmaz.. Bizim oto galerimiz vardı, ardından mobilya mağazası açtık 10-12 sene o işi yaptık, ben ardından adalet bölümünü bitirdim.. o sırada mağazayı kapattı peder, eski ortağı olduğu kitap mağazasına girdim tezgahtarlık yaptım 8 ay falan.. ardından adliyeye başvurdum 3 senedir memurum.. Çok şükür çoğu avukattan çok daha iyi bir konumdayım.. Çoğunun arabası yok, çoğununkinin miadı dolmuş... Bir kısmında 60.000 ytl lik değil 60.000 euroluk bmw ler mercedesler hatta jaguarlar porschelar var ama benim altımdaki araba yine onların yanından vınn diye geçiyor çok şükür.. Ama ne olursa olsun o adamların adı avukat-hakim benimki ise memur.. Onlar akıl işini yaparken ben ayak işini yapmak durumunda kalıyorum. Üstelik ben birçoğundan çok çok daha akıllı ve zeki birisiyken. İnan öyle türler var ki aklınız hayaliniz şaşar bakınca bu adam bu kafayla hem avukatlıkla para kazanıp hem de nasıl açlıktan ölmüyor diye sorar durursunuz kendinize... Onlar bu işten para bile kazanıyorlarsa ben avukat olursam ortalığı kasar kavururum inşallah..
yarabandi Çevrimdışı  
Eski 27-05-08, 00:09   #15
Üye

Giriş Tarihi: 08-12-06
İtibar Gücü: 31 icebeerg__ Sanal Karizma İstemiyor
egitime harcanan paranın hiç bi zaman boşa gitmeyecegi kanaatindeyim...!
icebeerg__ Çevrimdışı  
Eski 29-05-08, 17:51   #16
..::EvinaDilemin::..

Giriş Tarihi: 07-10-07
İtibar Gücü: 20 Tebessum Sanal Karizma İstemiyor
istemeyen okumasın yazmasın kıbrıs. zorla değil ya
Eski 01-06-08, 20:15   #17
Aktif Üye+

IIREMM kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 23-02-07
İtibar Gücü: 29 IIREMM Sanal Karizma İstemiyor
Alıntı:
Tebessum tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
istemeyen okumasın yazmasın kıbrıs. zorla değil ya
Yanii... yazıyosunuz gelıyoo sonradaa okumak isteyene engel oluyorsunuzz...
tebessume katılıyorum..

İnanmak, başarmak için en büyük adımdır. Yeterki kendinize inanın. İşte o zaman olur.
IIREMM Çevrimdışı  
Eski 12-07-08, 22:40   #18
Üye

scornful kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 18-09-07
İtibar Gücü: 0 scornful Sanal Karizma İstemiyor
ya arkadaslar bende yazdım gelir inş tam sınawa girecegimin aksamı yazıyorum ama kac net gerekli matematiğim fasla iyi deil onuda bilmiyorum ilk tercihim daü hayırlısı....
scornful Çevrimdışı  

Arkadaşlarınızla Paylaşın

Konu Araçları
Mod Seç

Gönderme Kuralları