![]() |
||
|
|||||||
|
|
|
|
| dikeygecis.org Duyuruları |
| DGS ve Önlisans Mezunu / Öğrencileri ile İlgili Güncel Haberler 2008 - 2009 - 2010 DGS - Dikey Geçiş Sınavı ile ilgili güncel haberler, sınav açıklanma tarihi, sınav başvuru tarihi, dgs yönetmeliği ile ilgili değişiklikler, ösym duyuruları ile ilgili konular. İntibak ve Meslek Yüksek Okulları ile ilgili güncel haberler. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
#21 |
|
..::SözünBittiğiYerde::..
Giriş Tarihi: 22-10-05
İtibar Gücü: 51
![]() ![]() |
ben geçensene mezundum ve dgs ye girdim ama başvururken ne yazdığımı hatırlamıyorum. ortalama yıl vs. boş alan kalıyormu diye... sizce ne yapmalıyım?
randevulu sistemle yapmamın bir sakıncası olurmu? |
|
|
|
|
|
#22 | |
|
Aktif Üye
Giriş Tarihi: 06-11-06
İtibar Gücü: 32
![]() |
Arkadaşlar çok önemli bişi sorucam...
2007 Dgs klavuzu tercihler kısmında ''Karabük Teknik Eğitim Fakültesi'' vardı.. 2008 Dgs klavuzunda yok...Sebebi nedir bilen varmı acaba?? Alıntı:
sayfa 31 de alt kısımda Karabük üniversitesi teknik eğitim fakültesi kısmı mevcuttur İlgilnenen arkadaşların bilgisine....
Bu mesaj en son " 12-05-08 " tarihinde saat 21:29 itibariyle Utku tarafından düzenlenmiştir.... |
|
|
|
|
| dikeygecis.org Reklam |
|
|
#23 |
|
Aktif Üye+
Giriş Tarihi: 05-01-07
İtibar Gücü: 31
![]() |
ya arkadaşlar bn geçen sene okumaktaydım ama bu sene mezunum 12 hariç diğerleri aynı nasıl yapıcaz anlamıyorum ben izmirde bakmadık yer bırakmadım ama kılavuz yok bitmiş nasıl yapılacak ne olur bilgilendirin beni yaa
|
|
|
|
|
|
#24 |
|
Aktif Üye+
Giriş Tarihi: 11-06-07
İtibar Gücü: 25
![]() |
ya arkadaslar kılavuzu sımdı elıme aldım tercıhlerı ısaretlıodum 39dan 61 e gecmıs dırek kılavuz 100dende 125e baskı hatası yapılmıs nasıl iş anlamadım szde böle bi hata var mı
|
|
|
|
|
|
#25 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 21-07-07
İtibar Gücü: 22
![]() |
arkadaşım baskı hatasını bilemiyecem de bende 39dan sonra 40 geliyo demek klavuzların hepsi hatalı değil
![]()
|
|
|
#26 |
|
Aktif Üye
Giriş Tarihi: 30-10-07
İtibar Gücü: 18
![]() |
arkadaşlar ben sınava ilk kez gireceğim bugün kadıköy ticaret meslek lisesine klavuz ve form almaya gittim lakin görevli bana bu okula yalnızca 50 adet geldi ve 1 saat içinde tükendi dedi,,,,
benim ilk girişim oldugu için o klavuzu bi şekilde almam gerekiyo,,, ve formu doldurmam gerekiyo ,, napacam ben fikri olan var mı arkadaşlar????
|
|
|
#27 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 12-05-08
İtibar Gücü: 10
![]() |
yakınlarda bulunan her hangi bir meslek yuksek okulundan bakabilirsin öğrenci işlerinden sorursan alabilirsin umarım
![]() |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 21-07-07
İtibar Gücü: 22
![]() |
Bende lisemden aldım yüksekokula gelmemişti bile yarın gelecekmiş.Bulursun inşallah sıkma canını
![]()
|
|
|
#29 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 12-05-08
İtibar Gücü: 10
![]() |
bisim yuksek okul iimiş ozaman
bulursun allahın izniyle başarılar herkeze .... |
|
|
|
|
|
#30 |
|
Aktif Üye
Giriş Tarihi: 16-12-07
İtibar Gücü: 16
![]() |
12. madde mezun olacağı/olduğu önlisans programının adı ve kodu bu mu değişti senin ? ama mezun değildim mezun oldum diyorsan internetten başvuru yapabiliyorsun..
|
![]() |
| Arkadaşlarınızla Paylaşın |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|