![]() |
||
|
|||||||
|
|
|
|
| dikeygecis.org Duyuruları |
| DGS ve Önlisans Mezunu / Öğrencileri ile İlgili Güncel Haberler 2008 - 2009 - 2010 DGS - Dikey Geçiş Sınavı ile ilgili güncel haberler, sınav açıklanma tarihi, sınav başvuru tarihi, dgs yönetmeliği ile ilgili değişiklikler, ösym duyuruları ile ilgili konular. İntibak ve Meslek Yüksek Okulları ile ilgili güncel haberler. |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
#11 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 11-12-07
İtibar Gücü: 0
![]() |
yaaaaaaaaaa bu ne biçim klavuz
|
|
|
|
| dikeygecis.org Reklam |
|
|
#12 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 15-07-06
İtibar Gücü: 37
![]() |
merhaba..ben 2007 DGS'e girdim..FakaT bu yıLda mezun oLmadım..şimdi nasıL bir yoL izLemem gerekicek tamamen çelişki içindeyim..yardım lütfen!!
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 18-04-07
![]() |
evet arkadasım ya... benim durumum da böyle...
12.mezun olacağı/oldugu önlisans programının adı.. 13.mezun olacağı/olduğu alanın adı 14 not sistemi 15.Akademik ortalama 16.Bitirme yılı 15 e kadar değisen olmadı fakat tek celişki 16.bitirme yılı... gerci gecen sene de bitiremedik biz... bunlardan herhangi biri değişmiş olmuyo sanırım... yani benim anladıgım kadarı ile yapmamız gereken sadece OSYM nin internet adresinden bireysel başvuru yapcagımız... AMA yine de bilgilendiren arkadaslar olursa seviniriz... TEŞEKKURLER... herkese kolay gelsin... |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Üye
![]() |
evet..ama başvuru koşullarını incelediğimiz zaman bireysel başvuruyu mezun olalanlar yapabiliyo..allahım yaa bu nasıl bir çelişki ( :
inşallah konuya açıklık getirebilecek arkadaş vardır..kolay gelsin herkese |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 18-04-07
![]() |
bizim durumumuzu düşünüp başvuru koşullarına bi madde daha ekleyebilirlerdi aslında dimi
)) |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Üye
![]() |
Tabiki..neyse yarın bi sorarım ÖSYM bürosuna bakaLım ne dicekLer...
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 12-05-08
İtibar Gücü: 10
![]() |
slm arkadaşlar bende 2007 dgs ye girdim mezun değildim ama bu sene mezunum bu durumda 12-16 maddelerinde bir değişiklik oluyor mu (geçen sene akademik ortalama ve bitirme yılını doldurmamıştım)oluyorsa tercihleri netten mi yapacaz yoksa ösym bürolarından mı ösym bürosuna gittim burada yaparız dediler ama bilmiyorum kafam karıştı yanlış bişey yapmak istemiyorum lütfen kesin bildiğiniz bişey ise cvp yazın
|
|
|
|
|
|
#18 | |
|
delüsünün delüsü..
Giriş Tarihi: 02-11-07
Blog Başlıkları: 2
İtibar Gücü: 21