![]() |
||
|
|
#31 |
|
Aktif Üye+
Giriş Tarihi: 14-08-07
İtibar Gücü: 22
![]() |
benım bolumumde hıcbır degısıklık yok malesefffffff
|
|
|
#32 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 24-01-08
İtibar Gücü: 15
![]() |
işletme mezunları için önemli bir gelişme var mı?kontenjanlar nasıl?arkadaşlar liselerde forum kalmamış diye yazmışlar.peki forum olmazsa nasıl başvuru yapıcaz.ben 2007 mezunuyum,haliyle öğrenim bilgilerim değişti.bu sene 2. girişim olacak.yani başvuru merkezlerinden kayıt yaptırmam gerekiyor...
|
|
|
|
|
#33 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 16-01-07
İtibar Gücü: 29
![]() |
selam arkadaslar.ben gecen sene mezun oldum.elımde gecıcı mezunıyet belgesı var ama akademık ortalama falan bısey yazmıyo..bıde ben bursa'da oturuyom.artvinde okudum.akademik ortalamayı nasıl ogrencem.artvin'e gitmem bı ortalamayı ogrenmem ıcın gereklımı..bence cok sacma.baska bı yolu varmı.
|
|
|
| dikeygecis.org Reklam |
|
|
#34 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 10-03-06
İtibar Gücü: 42
![]() |
sadece busene gıda,süt ve ürünleri,et we ürünleri programlarının tercih edebilecegı bolumler genişletilmiş
![]() .. kontenjanlar hakkında ise anca 1 2 kisi oynuyor.
|
|
|
#35 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 16-01-07
İtibar Gücü: 29
![]() |
benım bı sorum daha olcak . ben bısey duydum.ben mezun oldum ama mesela bu sene benım okudugum bolumde ve sınıfta eger dgs ye gıren yoksa veya 5 ten azsa okuldan gelen puan bıhaylı dusermıs..dogrumu acaba bunu sormak ıstedım...yada benı etkılermı cunku ben 2007 de mezun oldum...bıde ben artvinde okudum okul karsa baglıydı ama artvinde unıv acıldıgı ıcın okudugum bolumu artvın univ. bunyesıne aldıı..fakat kars'ta gene makıne bolumu var.ben hangısını kodluycam...yardımcı olursanız cok sevinirim...şimdiden teşekkürler...
|
|
|
|
|
#36 |
|
Aktif Üye+
Giriş Tarihi: 24-07-06
İtibar Gücü: 37
![]() |
ben gıda bölümüyüm ama, okul öncesinin kontenjanlarının artıgını duydum.bizde pek bi deişiklik yok
![]() |
|
|
|
|
#37 |
|
Aktif Üye
Giriş Tarihi: 24-04-08
İtibar Gücü: 11
![]() |
ben çocuk gelişimciyim kılavuzu alamadım okul öncesi kontenjanları artmış heralde
|
|
|
|
|
#38 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 17-04-07
İtibar Gücü: 26
![]() |
evet tam bir saçmalık herkesin canı çok yanacak
|
|
|
|
|
#39 |
|
Chy Danışmanlık A.Ş.
Giriş Tarihi: 08-08-04
İtibar Gücü: 68
![]() ![]() ![]() ![]() |
hadi bakalım hayırlı olsun arkadaşlar
|
|
|
#40 | |
|
Üye
Giriş Tarihi: 10-04-06
İtibar Gücü: 0
![]() |
Alıntı:
Bu mesaj en son " 12-05-08 " tarihinde saat 19:15 itibariyle Utku tarafından düzenlenmiştir.... Neden: uslubumuza dikkat... |
|
|
|
| Arkadaşlarınızla Paylaşın |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|