DGS - Dikey Geçiş Sınavı - İntibak - MYO
Google

Geri Git   DGS - Dikey Geçiş Sınavı - İntibak - MYO > DGS-Dikey Geçiş Sınavı > DGS Kategorisi Arşivi
Anasayfa Kayıt Konuları Okundu İşaretle

dikeygecis.org Duyuruları

DGS Kategorisi Arşivi Gündemini kaybetmiş konular burada saklanır.Kimse mesaj yazamaz,konu açamaz.

Konu Araçları Mod Seç
Eski 12-05-08, 15:57   #21
Aktif Üye

angolia kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 29-11-06
İtibar Gücü: 31 angolia Sanal Karizma İstemiyor
burdaki myo ya gittim form gelmicekmiş internetten yapın dediler burdaki kılavuzu indirdim okuduğum kadarıyla (oda zorla) artış hiç yok gibi bişi ösym nin amacı ne hala anlamış değilim
yaralarını göster ve bana izlerini ver,
senden olma güneşlere kamaşsın gözüm
bana zamanını ver......
angolia Çevrimdışı  
Eski 12-05-08, 15:57   #22
Üye

Giriş Tarihi: 08-02-07
İtibar Gücü: 0 seytantuyu Sanal Karizma İstemiyor
Ben büyük bir gelişme gördüm geçen sene ODTÜ de inşaat mühendisliği 1 kişi alıyodu bu sene ise 2 kişi alıyo şu gelişmeye bakar mısınız sayın seyirciler.

Ve ben inşaat bölümü mezunu olarak özel okullar hariç (ki özel okullarda da bu bölüm cok az) bütün inşaat mühendisliği kontenjanlarını saydıgımda 188 cıktı.Bu ülkede inşaat myo larından mezun olan kişi sayısı 7-8 bin civarı olarak düşünürsek bu kadar kişi 188 kişilik kontenjan için savaşıcak.Sisteme bak vay anam vay
seytantuyu Çevrimdışı  
dikeygecis.org Reklam
Eski 12-05-08, 16:04   #23
Üye

maui kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 24-11-06
İtibar Gücü: 32 maui Sanal Karizma İstemiyor
bendede değşiklik yok (peyzaj bölümü)
maui Çevrimdışı  
Eski 12-05-08, 16:04   #24
Aktif Üye

zaran kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 30-10-07
İtibar Gücü: 18 zaran Sanal Karizma İstemiyor
Alıntı:
inanmak tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
işletme bölümü bu sene daha elverişli
kardeş nasıl elverişli bi örnek verirmisin?

Dünyayı güzellik kurtaracak,,,
Ve bir insanı sevmekle başlayacak herşey,,,,

zaran Çevrimdışı  
Eski 12-05-08, 16:05   #25
delüsünün delüsü..

ecmel19 kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 02-11-07
Blog Başlıkları: 2
İtibar Gücü: 21 ecmel19 daha yeniecmel19 daha yeni
ben daha almadım ama kontenjanlarda bi değişiklik yapmamıslar sölediklerine göre. bu sene internetten kayıt yapıyolar .belki bi güzellikm yaparlarda puanlardan sonra tercih hakkı verirler ne dersiniz insallah. moral bozmak yok kazancaz bu sınavı
hedef belli saü makine mühendisligi bekle geliyorum
ecmel19 Çevrimdışı  
Eski 12-05-08, 16:09   #26
Üye

Giriş Tarihi: 08-02-07
İtibar Gücü: 0 seytantuyu Sanal Karizma İstemiyor
Thumbs down

Alıntı:
ecmel19 tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
ben daha almadım ama kontenjanlarda bi değişiklik yapmamıslar sölediklerine göre. bu sene internetten kayıt yapıyolar .belki bi güzellikm yaparlarda puanlardan sonra tercih hakkı verirler ne dersiniz insallah. moral bozmak yok kazancaz bu sınavı
hedef belli saü makine mühendisligi bekle geliyorum
Arkadaşım bence sen hayallerde yaşıyorsun çünkü kılavuzu alırken yanında tercih formunu da veriyolar.Eger tercihler sınavdan sonra olsaydı 290 puanın altındakiler açıkta kalırdı.Bu kadar fazla kişiyi bu kadar az kontenjanlı bölümlere yerleştirmenin amacı budur..!!!
seytantuyu Çevrimdışı  
Eski 12-05-08, 16:10   #27
???????

kck87 kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 28-01-07
İtibar Gücü: 29 kck87 Sanal Karizma İstemiyor
arkdaşlar kılavuzu 1buçuk saat önce aldım vehiçbi değişiklik yok denebilir. ne puanlarda ne kontenjanlarda.

HALİÇ ÜNİVERSİTESİ - ELEKTRONİK VE HABERLEŞME MÜHENDİSLİĞİ
kck87 Çevrimdışı  
Eski 12-05-08, 16:21   #28
Üye

kalsiyum11 kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 11-09-07
İtibar Gücü: 0 kalsiyum11 Sanal Karizma İstemiyor
ya adamlar zaten istemiyo dgs öğrencisini bide kalkmış kontenjan nasıl artmaz diyosunuz hayretsiniz valla..bende gircem bu sene petrokimyadan mezunum geçebileceğim 2 bölüm var puanlar uçuk girecek insan çok ama kontenjan kaç senedir olduğu gibi yine yok..dgs den kazanıp giden tüm arkadaşlarımın ağzında tek bir şey söz var..OKULLAR DGS ÖĞRENCİSİNİ FAZLALIK OLARAK GÖRÜYO UĞRAŞMAK İSTEMİYO ÖĞRENCİLERDE DIŞLIYOR..(istisnalar kaideyi bozmaz)üniversite kimliği bile vermiyolar sen buraya öğrenci olmaya adaysın,öğrencimiz değilsin diyolar..hala kontenjan bekleyen varmı ??!!
kalsiyum11 Çevrimdışı  
Eski 12-05-08, 16:33   #29
Aktif Üye

Giriş Tarihi: 21-03-05
İtibar Gücü: 56 tatan54 Sanal Karizma İstemiyor
Alıntı:
kalsiyum11 tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
ya adamlar zaten istemiyo dgs öğrencisini bide kalkmış kontenjan nasıl artmaz diyosunuz hayretsiniz valla..bende gircem bu sene petrokimyadan mezunum geçebileceğim 2 bölüm var puanlar uçuk girecek insan çok ama kontenjan kaç senedir olduğu gibi yine yok..dgs den kazanıp giden tüm arkadaşlarımın ağzında tek bir şey söz var..OKULLAR DGS ÖĞRENCİSİNİ FAZLALIK OLARAK GÖRÜYO UĞRAŞMAK İSTEMİYO ÖĞRENCİLERDE DIŞLIYOR..(istisnalar kaideyi bozmaz)üniversite kimliği bile vermiyolar sen buraya öğrenci olmaya adaysın,öğrencimiz değilsin diyolar..hala kontenjan bekleyen varmı ??!!

kontenjanlar artırılmadı ama 3 kere girme sınırı kaldırıldı intibak artık daha kolay bence dgs ögrencilerini dıslasalar bunları yapmazlar
Eski 12-05-08, 16:39   #30
esogü-inşaat müh.

*berna* kullanıcısının avatarı

Giriş Tarihi: 17-03-07
İtibar Gücü: 30 *berna* daha yeni*berna* daha yeni*berna* daha yeni
Alıntı:
seytantuyu tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
Ben büyük bir gelişme gördüm geçen sene ODTÜ de inşaat mühendisliği 1 kişi alıyodu bu sene ise 2 kişi alıyo şu gelişmeye bakar mısınız sayın seyirciler.

Ve ben inşaat bölümü mezunu olarak özel okullar hariç (ki özel okullarda da bu bölüm cok az) bütün inşaat mühendisliği kontenjanlarını saydıgımda 188 cıktı.Bu ülkede inşaat myo larından mezun olan kişi sayısı 7-8 bin civarı olarak düşünürsek bu kadar kişi 188 kişilik kontenjan için savaşıcak.Sisteme bak vay anam vay
80-80 yapmak şart oldu...

Arkadaşlarınızla Paylaşın

Konu Araçları
Mod Seç

Gönderme Kuralları