![]() |
||
|
|
#21 |
|
Aktif Üye
Giriş Tarihi: 29-11-06
İtibar Gücü: 31
![]() |
burdaki myo ya gittim form gelmicekmiş internetten yapın dediler burdaki kılavuzu indirdim okuduğum kadarıyla (oda zorla) artış hiç yok gibi bişi ösym nin amacı ne hala anlamış değilim
hayatın asil isimlerince, adının anlamını ver bana, bana kendini ver herşeyden ayıkladığın, en iyi ölüm berbat bir yaşamın kıyısnda durur yaralarını göster ve bana izlerini ver, senden olma güneşlere kamaşsın gözüm bana zamanını ver...... |
|
|
|
|
#22 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 08-02-07
İtibar Gücü: 0
![]() |
Ben büyük bir gelişme gördüm geçen sene ODTÜ de inşaat mühendisliği 1 kişi alıyodu bu sene ise 2 kişi alıyo şu gelişmeye bakar mısınız sayın seyirciler.
Ve ben inşaat bölümü mezunu olarak özel okullar hariç (ki özel okullarda da bu bölüm cok az) bütün inşaat mühendisliği kontenjanlarını saydıgımda 188 cıktı.Bu ülkede inşaat myo larından mezun olan kişi sayısı 7-8 bin civarı olarak düşünürsek bu kadar kişi 188 kişilik kontenjan için savaşıcak.Sisteme bak vay anam vay ![]() |
|
|
| dikeygecis.org Reklam |
|
|
#23 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 24-11-06
İtibar Gücü: 32
![]() |
bendede değşiklik yok (peyzaj bölümü)
|
|
|
|
|
#24 |
|
Aktif Üye
Giriş Tarihi: 30-10-07
İtibar Gücü: 18
![]() |
kardeş nasıl elverişli bi örnek verirmisin?
|
|
#25 |
|
delüsünün delüsü..
Giriş Tarihi: 02-11-07
Blog Başlıkları: 2
İtibar Gücü: 21
![]() ![]() |
ben daha almadım ama kontenjanlarda bi değişiklik yapmamıslar sölediklerine göre. bu sene internetten kayıt yapıyolar .belki bi güzellikm yaparlarda puanlardan sonra tercih hakkı verirler ne dersiniz insallah. moral bozmak yok kazancaz bu sınavı
hedef belli saü makine mühendisligi bekle geliyorum |
|
|
|
|
#26 | |
|
Üye
Giriş Tarihi: 08-02-07
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
#27 |
|
???????
Giriş Tarihi: 28-01-07
İtibar Gücü: 29
![]() |
arkdaşlar kılavuzu 1buçuk saat önce aldım vehiçbi değişiklik yok denebilir. ne puanlarda ne kontenjanlarda.
|
|
|
#28 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 11-09-07
![]() |
ya adamlar zaten istemiyo dgs öğrencisini bide kalkmış kontenjan nasıl artmaz diyosunuz hayretsiniz valla..bende gircem bu sene petrokimyadan mezunum geçebileceğim 2 bölüm var puanlar uçuk girecek insan çok ama kontenjan kaç senedir olduğu gibi yine yok..dgs den kazanıp giden tüm arkadaşlarımın ağzında tek bir şey söz var..OKULLAR DGS ÖĞRENCİSİNİ FAZLALIK OLARAK GÖRÜYO UĞRAŞMAK İSTEMİYO ÖĞRENCİLERDE DIŞLIYOR..(istisnalar kaideyi bozmaz)üniversite kimliği bile vermiyolar sen buraya öğrenci olmaya adaysın,öğrencimiz değilsin diyolar..hala kontenjan bekleyen varmı ??!!
|
|
|
|
|
#29 | |
|
Aktif Üye
Giriş Tarihi: 21-03-05
İtibar Gücü: 56
![]() |
Alıntı:
kontenjanlar artırılmadı ama 3 kere girme sınırı kaldırıldı intibak artık daha kolay bence dgs ögrencilerini dıslasalar bunları yapmazlar
|
|
|
#30 | |
|
esogü-inşaat müh.
Giriş Tarihi: 17-03-07
İtibar Gücü: 30
![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
![]()
|