![]() |
||
|
|
#1 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 11-04-08
İtibar Gücü: 11
![]() |
Dikey Geçiş Kayitlari Başladi
dikey geçiş sınav kayıtları bugün başladı. (ÖSYM:::Yükseköğretim Kurulu Öğrenci Seçme ve YerleÅŸtirme Merkezi). Herkese hayırlı olmasını diliyorum Allah gönlünüzdeki üniversiteyi verir inşallah.
|
|
|
| dikeygecis.org Reklam |
|
|
#2 |
|
Aktif Üye
Giriş Tarihi: 14-01-08
İtibar Gücü: 15
![]() |
arkadaşlar bişiler sormak istiyorum bu konuda..
ben istanbulda değilim.yerime başkası alabilirmi benim formu? Eğer alırsa bu formlar ne zaman doldurup ne zaman teslim edilmek zorunda acaba ? Parayı ne zaman yatırmak gerekir ? Daha önce sınava girmediğim için bunun hakkında pek bi fikrim yok.Hemen hemen ne zaman istenir bu yapılcaklar bişi söleseniz iyi olur.Bilenler yardımcı olursa çok sevinirim.. |
|
|
|
|
#3 | |
|
Aktif Üye
Giriş Tarihi: 15-08-07
İtibar Gücü: 21
![]() |
Alıntı:
başvuru işlemleri ile ilgili sorularınızı burada sorabilirsiniz. başvurular 12-21 mayıs tarihleri arasında tamamlanacak.
|
|
|
#4 | |
|
..::SözünBittiğiYerde::..
Giriş Tarihi: 22-10-05
İtibar Gücü: 51
![]() ![]() |
Alıntı:
başkası alabiliyor formu. Gidip 2 YTL verip formu alıyor. Sonra haftaya çarşambaya kadar( 7 işgünümüz var) bankaya para yatırıp elindeki formu doldurup tercihlerini yapıp gerekli yere vermelisin. bu işlemde seninde olman gerekiyor. orda tercihlerini memur internete girecek ve resmini çekecek sanada bir çıktı verecek.. Bu kadar... Zaten klavuz almaya giderkende gerekli bilgiyi verirler arkadaşına. ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
cehenneme hoşgeldiniz
Giriş Tarihi: 09-02-06
İtibar Gücü: 47
![]() |
kılavuzu alan var mı
|
|
#6 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 08-02-07
İtibar Gücü: 0
![]() |
İnternetten tercih yapacak arkadaslar,osym'nin sitesinden tercih kılavuzu falan göremedim bir bilgisi olan var mı?
|
|
|
|
|
#7 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 25-03-07
İtibar Gücü: 27
![]() |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Aktif Üye
Giriş Tarihi: 21-06-06
İtibar Gücü: 38
![]() |
geçen yıl kendi okulumuzdan verebiliyormuşuz kılavuz alabiliyormuşuz..bu sınav merkezi dediği yerden başka yere mesela kendi myo muza başvuru yapılmıyomu??
|
|
#10 |
|
Üye
Giriş Tarihi: 24-01-08
İtibar Gücü: 15
![]() |
arkadaşlar forum bulamazsam bir sorun olur mu?çünkü forumlar geldiği gibi tükeniyor.
|
|
|
| Arkadaşlarınızla Paylaşın |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|